Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan baj az ha 43 éves...

Miért olyan baj az ha 43 éves férfiként mindig jóval fiatalabb barátnőim voltak és van is?

Figyelt kérdés
Jelenlegi párom is 24 éves az előtte lévő 26 volt, egyszerűen valahogy ezek a nők vonzóbbak csinosabbak. Nem tudom miért nézik le az ilyen kapcsolatokat, pedig abszolút nem pedofilság
júl. 1. 07:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%

🤣🤣🤣 hogyne józsika.

Ha 43 évesen bármilyen nőd lenne, nem lennél ezen az oldalon pláne nem ebbe a kategóriában.

Ha 24 éves csajod lenne vagy egész életedben fiatalabb csajaid azt se tudnád mi az az internet...

Álmodik a nyomor

júl. 1. 12:13
 22/31 anonim ***** válasza:
A 80 éves Khol meggyónja hogy megcsalta a feleségét egy gyönyörű huszonéves nővel. Mire a pap: Kohl miért nem a rabbinak meséled? Mire Kohol: Neki is eldicsekedtem.
júl. 1. 12:16
 23/31 A kérdező kommentje:

21. "Ha 43 évesen bármilyen nőd lenne, nem lennél ezen az oldalon pláne nem ebbe a kategóriában."

nem értem az összefüggést.. ide csak szingli luzerek írhatnak...

júl. 1. 12:35
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljesen semleges, hogy két felnőtt embernek milyen korkülönbség fér bele.

A saját környezetemben azt látom, hogy nagyon ritkán lesz tartós párkapcsolat 15-20 év korkülönbség esetén (ami a nő szempontjából főleg akkor ütközik ki, és akkor lesz nagy hátrány, ha 40-45 évesen egy 60-as férfi a társa), de egyrészt nyilván nem is mindenkinek ez a célja, hogy egy életre összekösse valakivel az életét, másrészt kisebb korkülönbség esetén is annyi minden más van, ami miatt szakítás, válás lehet a vége.

júl. 1. 12:47
 25/31 anonim ***** válasza:

24. Pontosan.

Itt is van erről egy cikk: [link]

júl. 1. 12:53
 26/31 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem az életkor csak egy adat a sok közül. Nyilván az ideális, ha nincs nagy különbség, de azért bőven látunk arra is példát, hogy nagyobb korkülönbségnél is lehet működőképes.

Vannak statisztikák, de nem mindenre és mindenkire igazak. Ma a várható élettartam ha jól tudom nőknél 78 év, férfiaknál 72. Ezek szerint a nőknek fiatalabb férfiakat kellene választaniuk, amire 30 alatt legtöbben nem hajlandóak, 40 felett pedig már lehetőségük nem nagyon van rá. Kivételek persze akadnak. Ahogy vannak 90 éves egészséges férfiak is és olyan nők is, akik 30 évesen már betegesek.

júl. 1. 13:14
 27/31 anonim ***** válasza:
Ha csak a kora miatt választja valaki a fiatalabbat, az baj, vagyis szerintem. De ha össze passzol a két ember, akkor nincs gond.
júl. 1. 13:51
 28/31 anonim ***** válasza:
67%
Nincs neked nőre esélyed papa. Lehet szűz maradsz örökké incike.
júl. 1. 21:06
 29/31 anonim ***** válasza:
Gazdag vagy?
júl. 2. 03:24
 30/31 A kérdező kommentje:
29. szerintem átlagos fizetésem van 600 nettó... a személyiségem olyan órákig el tudok beszélgetni
júl. 2. 07:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

43 éves férfiként nagyon elítélendő hogy 20-25 éves lányok jönnek csak be?

Hivatalban dolgozom így nagyon sok nő van hogy mindenféle korosztály megtalálható de a 20-25 éves kis kezdő fiatal lányok jönnek be igazán, korombeliek abszolút nem mozgatnak meg szexuálisan...

43 éves férfi vagyok, rendszeresen sportolok(havi 300km környékén futok), edzőterembe járok, normálisan nézek ki.Ennek ellenére a társkeresés totális...

Kicsit lehangoló, hogy gyakorlatilag a kutyát sem érdeklem.... 70+ jobbra húzásból 0. Face társkereső majdnem dettó.

Hogyan/hol lehet 43 éves gyermektelen férfiként ismerkedni, ha már nem is akarok gyereket vállalni, és másét sem akarom nevelni? De komoly monogám...

Biztosan vannak akik számára valamiért sértő a kérdés, tőlük elnézést kérek! De én már tényleg nem akarok gyereket. Független gyermektelen Hölgyekkel ismerkednék, egy őszinte komoly tartós és tartalmas párkapcsolatot akarok.

Mennyire normális az hogy 43 éves férfiként általában a 20 - 25 év közöttiek vonzanak, lehet így esélyem fiatalabb lányoknál ilyen anyagi háttérrel?

Figyelmes vagyok, gondoskodó, őszinte, kedves, udvarias, egy kormányhivatalban vagyok ügyintéző, nettó 260.000 Ftért. Viszont van egy saját ingatlanom egy 15 éves skodám

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!