Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A világ egyre növekvő szinglip...

A világ egyre növekvő szinglipopulációja jó üzleti lehetőség a robotfejlesztő cégeknek?

Figyelt kérdés
Mert legyártanak egy rakás partner robotot amelyekre lesz kereslet bőven?
júl. 1. 08:29
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
48%

20: Nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától, így még válaszolok, de ha gondolod inkább folytassuk privátba, ne offoljuk szét a kérdést, mert amúgy szerintem nem rossz a felvetés.

Szerintem te nem értetted amit írtam. Az autós hasonlat nem arról szólt, hogy olcsó vs drága, hanem arról, hogy az egyik használati cikként tekint rá, míg a másik kifejezni akar vele valamit. Én az előbbihez tartozom és ha az ismerkedésre vetítjük ezt ki, nekem nem ad hozzá semmit az, ha egy nő órákig válogatja a randira a cuccait. Nagy valószínűséggel azt sem tudom belőni, hogy mennyi az értéke a cipőjének, nadrágjának, felsőjének, táskájának, újak ezek vagy használtan vette? Nem is érdekel. Nem topis, nem extrém, nem bántóan stílustalan (van ilyen szó?:D), tehát rendben van. De szerintem ha a kapcsolatban levő férfiakat megkérdezed, hogy mi volt hétfőn a párjukon, akkor a legtöbben addig jutnak el, hogy biztos volt rajta valami, mert ha meztelen lett volna, arra emlékeznék. Sőt tovább megyek: lehet, hogy azt meg tudnák mondani, hogy a haverjukon, munkatársukon mi volt, mert a férfi cuccokat jobban felismerjük és mivel mi magunk is használjuk, az értékükkel is jobban tisztában vagyunk.

júl. 1. 14:38
 22/50 anonim ***** válasza:
21: de én sem azt értem ez alatt, hogy vki órákig válogat. Akinek stílusa van, az sem válogat órákig, ezt a hülyeséget nem tudom, honnan veszed, meg ki is forgatod, amit írtam, a stílusnak, mondom, nem része a márka meg az érték, erre te ezzel vagdalkozol falsul rám vetítve, mint egy hülyegyerek módon viselkedő fideszes politikus. És igen, a jóízlés, az vhogy vkinek van személyisége és nem minden jóvanazúgy', az is a belső része. És ha vkinek nem divatos vagy extravagáns a stílusa, attól még lehet stílusa. Az egyszerű stílus is stílus. Nem az ellen van itt, aki a stílus mellett van, hogy legyen extrém vagy különleges. És na, azért nem minden férfi igénytelen a stílusra, hogy amíg nem topis, addig rendben van. Párom is megjegyezte, hogy csinos vagyok és tetszik, hogy nem alaktalan ruhákban öltözöm, hanem nőiesen.
júl. 1. 14:44
 23/50 anonim ***** válasza:
A példákat meg pont azért írtam, mert azért egy Dacia-Mercis hasonlatra a legtöbb embernek nem az önkifejezés és annak hiánya jut eszébe elsősorban hanem hogy olcsó vagy drága. Ha a Daciát egy oldtimerrel vagy egy VW Bogárhátúval hasonlítottad volna össze, megértettem volna, mit akarsz mondani (ha tényleg az lett volna a cél, és nem kamuból visszakozol, hogy "nem a pénzre értettem én véletlenül sem").
júl. 1. 14:46
 24/50 anonim ***** válasza:

21, na, ha valakit ennyire nem érdekli a másik, az engem sem érdekel.

És ez mind nem jelenti azt, hogy valaki sokáig válogat. Ez honnan jött?

júl. 1. 15:00
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

22: A stílust ma már szinte mindenre rá tudod húzni és mondhatod azt, hogy ez az én stílusom és nem csak ez volt kívül a szekrényben és gyors felvettem. Neked tetszik, a másiknak nem, a harmadik kifejezetten megrökönyödik rajta a negyedik meg tudomást sem vesz róla. Túl van ez gondolva, ennyi erővel az alapján is lehetne embereket értékelni, hogy kinek milyen háttere van a laptopján vagy a mobilján, kb. az is ugyanolyan pontos jellemzést ad valakiről, ha nem pontosabbat.

Az autós hasonlatot pedig még mindig nem érted. Az oldtimer itt egy harmadik kategória, ami esetünkben olyan ruha, amit nehéz mosni, sokat kell vasalni, nem is könnyű, amúgy nem is kényelmes, de ha nekem ilyen van, az is egy kifejezési eszköz.

júl. 1. 15:02
 26/50 anonim ***** válasza:
24: Nem maga az ember nem érdekel, hanem a ruhái.
júl. 1. 15:03
 27/50 anonim ***** válasza:

26: az öltözködés akkor is kivetülése az embernek magának. Az ízlésének, illemtudásának mindenképp.

És igen, aki ért hozzá, az látja, hogy valami stílus-e vagy nem... lehet, hogy egy adott stílus nem tetszik (érdekes módon a topis meg az extrém téged is zavar, pedig lehet, hogy mennyire jó ember :D), de attól még stílus. Ha az adott illető nem feszeng benne, önazonos, látod, hogy az egész koherens... és van az, ami úgy néz ki, mint egy hajléktalan, aki épp azt veszi fel, amit a kuka mellett talált vagy amit épp kapott a jótékonysági csomagból, össze-vissza, "mer' az vót ott".

júl. 1. 15:08
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

27: Nyilván temetésre nem mész fürdőruhában, de ehhez nem kell nagy stílus szakértőnek lenni.

A kinézetéről is meg lehet ítélni embereket, ahogy legtöbben meg is tesszük. Csak itt az van, hogy sokszor a kevesebb több. Ha egy férfi vagy egy nő túlzottan ügyel a külső összhatásra, az valóban kifejez valamit, csak épp nem azt amit szeretne, hanem azt, hogy valamit ezzel tuti kompenzálni akar és hamarosan ki is szokott bukni, hogy mi az. Ez nem csak társkeresésnél van így, hanem a munka világában is. Már nevetjük a cégnél, ha megjelenik egy-egy öltönyös fehérített 64 fogas amerikai mosolyú fiatal diplomás mérnök, esetleg egy csinos fiatal asszisztenssel, hogy az ő cégük ezt is és azt is milyen profin megcsinálja, abból mindig vagy égés van, vagy megpróbálnak átverni bennünket.

júl. 1. 15:49
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
28: a stílus még mindig nem egyenlő a cicomázkodással. Az egy specifikus stílus. Én nem erről beszélek. Kivéve, ha vkinek már az is túl sok odafigyelés, hogy valaki arra odafigyel, hogy a színek passzoljanak. Nem ugyanazt érted stílus alatt, amit rám akarsz erőltetni erőszakosan, hogy azt értem alatta.
júl. 1. 15:53
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

29: Értem, tehát ami neked van, az stílus, ami ennél kevesebb az igénytelenség, ami több az meg cicomázás. Mint az autópályán. Aki gyorsabb az felelőtlen, meg akar halni, aki lassabb az meg csak fenntartja a forgalmat.

Ez azért jó, mert végső soron az "igénytelen" is mondhatja ugyanúgy mint te, hogy ez egy stílus, aki érti az érti és a "cicomázós" is mondhatja rád, hogy de hát ez igénytelenség, a stílus az, ami nekem van. Ebben ez a szép.

júl. 1. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Egy jobbágynak a középkori Magyarországon volt lehetősége meggazdagodni?

Be tudott házasodni egy gazdag családba? Lehetett belőle olyan céhmester, aki idővel meggazdagodott? Ha esetleg valami hőstettet hajtott végre, magas rangra emelték? Vagy bele kellett törődnie, hogy szegényen fog meghalni?

Miért nem fizet az állam az oktatásért?

Az államnak jó, ha az emberek képzettebbek, miért nem ad fizetést a tanulmányokért, tanulmányi eredményekért? Lenne egy alapbér, amit minden diák megkapna azért, mert iskolába jár, mondjuk 8. osztály befejezése után. Ez mindenkinek járna, aki iskolába jár a 8 elemi...

A mai világban lehetőség van boldognak és nyugodtnak lenni vagy az a világ letűnt már?

A mai felgyorsult, információval túlárasztott, versenyorientált, magasan stresszes világban ez mennyire reális célkitűzés egy családot alapítani szándékozó párnak? Megvalósítható?

Az életed feletti döntési lehetőség a legnagyobb szabadság ami létezhet?

Tehát alapvetően ugye szerintem simán biológiai determinizmus van, leginkább passzív megfigyelője vagy az eseményeknek, nincs beleszólásod abba, hogy megszüless vagy sem, hogy hová szüless, milyen családba, milyen anyagi körülmények közé, milyen szülők gyerekének...

Mekkora lehetősége van annak, hogy már Kolombusz előtt is eljutottak az Óvilágból az Újvilágba különböző népek?

Régebben nagyon érdekelt a témakör, ezért néztem több dokumentumfilmet is, olvastam és tanultam is a témáról. Hallottam, hogy nagyon valószínű, hogy a vikinget átjutottak Észak-Amerikába (pontosabban ezt a nevet nyilván csak Amerigo Vespucci után kapta). Egy régebbi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!