Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alig találok olyan nőt aki...

Alig találok olyan nőt aki intellektuálisan megfogna.Nulla eredetiség... Hol lehet nem birka nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
júl. 1. 09:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nem találok olyan nőt(vessző) aki intellektuálisan megfogna.(szóköz)Nulla eredetiség..."

Nálam az intellektus ott kezdődik, hogy valaki le tud írni egy mondatot helyesen.

júl. 1. 13:09
 12/14 Kv-An ***** válasza:
30%
11 ugye. Egyetértünk. Ezt meg én, egy falunapi selejt is tudja.An😉
júl. 1. 17:26
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

"Ha Borsodi putrifalván élsz akkor bárhol ahova nézel."

Jajjj, hát hogyneeee, mindenhol hiperintelligens kis csodanők vannak, akik véletlenül sem birkák, trendkövetők, mind önálló gondolkodó gyöngyszem.

(Ja, nem.)

"Pl tinder. 30 fölött nem találsz nem diplomás, túlsúlyos, vagy 3 nyelven beszélő nőt."

Tinderen én többségében ránézésre érzelmi hulladék és/vagy kiélt, ócska prosti fejjel rendelkező, maximálisan birka (minden képén mutogatni akarja, hogy micsoda életet habzsol, mennyire trendi) nőket látok. Olyanokat, akiknél még akkor is ki van zárva minden magasabb szintű értelem, ha egyébként nem külső és első benyomás alapján ítél az ember alapvetően.

Az van kisebbségben ott, aki nem ilyen, és azok se sokáig, mert kiégnek az ilyen appoktól.

"Csak úgy 90% valószínűséggel még a küszöb alját se ütöd meg náluk"

Hú, de nagyon a tyúkszemére léptek valakinek. :)

júl. 1. 18:00
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

#13: Mondjuk Tinderen pont elég sok ilyen van, ennek pedig az az oka, hogy a jómódú és sikeres nők nehezen találnak párt.

Persze ettől még lehetnek emberi hulladékok, de hogy diplomások, jól keresnek, néznek is ki valahogy, az viszont tény. Ahogy az is, hogy olyan elvárásaik is vannak hozzá, hogy nem véletlenül vannak Tinderen esetenként évek óta.

júl. 2. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi olyankor a teendő, ha sérült a regisztrációs matrica eredetvizsgakor?

A napokban voltam eredetvizsgán. Lógott a matrica széle(vonalkód,sorszám olvasható) A vizsgabiztos azt mondta, hogy csak 48 órán múlva írható át, mivel a központban felülvizsgálják. A határozatban ez szerepelt: a jármű egyedi azonosító adatai nem eredetiek. A jármű...

Vinteden Ralph Lauren ing eredetiségében lehet bízni?

Címkés új, címke rajta van, de annyi minden csalás van manapság. Nyilván teljes vagy majdnem teljes áron senki sem venné meg de negyedáron adja. Nem gyanús? Nyilván ő azt állítja, hogy minden legális eredeti.

Gépkocsi átírásának mi a pontos menete?

Első kocsi. Kifizettem, már nálam van, eddig ennyi történt. Innentől hogy intézem az átírást, milyen okmányokra lesz szükség?

A nagyobb boltokban árult, nem kistermelői magyar méz tényleg magyar?

Elhiszem hogy az, nincs is az ízével baj, csak az a furcsa, hogy a címkén megjelölt hely, ami gondolom a készítés helye, a legtöbb esetben a keleti vagy déli határhoz van közel. Pl. amit ma vettem, az Ásotthalomról van. De volt, ami meg az ukrán határhoz közeli...

Magyar Péter nyíltan tagadja Tarr Zoltán botrányos videójának eredetiségét miért?

Magyar Péter miért mondja (hazudja) azt hogy a felvétel nem valódi amikor azt a saját Tisza-szigetük töltött fel a netre és a helyszínen is több tízen talán százan (ha voltak ennyien) láttak? Ha hamisítvány lenne Tarr nem futkosna el a média elől hanem kiállna és...

Ezeket ki a franc találja ki?

"Hogy milyen lány vagyok? Mindig is szerettem volna megadni erre a választ. Nem vagyok tökéletes. Néha imádni való, néha felpofozni való. Van, hogy könnyezve nevetek, majd zokogok, később én csalok könnyeket mások szemébe. Küzdöttem már lehetetlenért fogamat...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!