Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszintén, mennyit kerestek...

Őszintén, mennyit kerestek havonta nettóban, csak én érzem, hogy az alacsony kereset gátja a minőségi kapcsolatok kialakításának?

Figyelt kérdés
Mielőtt azzal jöttök, hogy szerezzek diplomát, leírom, hogy van 2 is, nem büfészak, gazdasági területről van mindkettő, plusz egy OKJ-s végzettségem is van. Nettó 250 000 Ft-ot keresek havonta, ennyi pénzből igazi zsonglőrködés Budapesten albérletet fizetni, plusz kifizetni az egyéb havi kiadásaimat. Olyan luxusra, mint mondjuk mozi, színház, egyéb fizetős program, egyáltalán nem futja. Nyaralni is örülök, ha 1 napra lejutok a Balatonra, évek óta nem voltam, ahogy külföldön is utoljára középiskolás koromban (közel 20 éve). Ismerkedni sem merek, szégyellem az anyagi helyzetem, azt meg nem bírná a lelkiismeretem, hogy egy férfi mindent fizessen helyettem. Próbálkozom, folyamatosan állást keresek, jelenleg is kb. 40 helyre van beadva az önéletrajzom, de nem kellek sehova, kezdek beleőrülni ebbe a kilátástalan helyzetbe. Ne értsetek félre, nem vágyom semmi rendkívüli dologra, nettó 350 000-400 000 Ft-ból már boldogan kijönnék, és maradna egy kis pénzem kikapcsolódni is.
júl. 1. 16:08
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
0%
Keresni kell tovabb a jobb allast. Ha nagyon nem megy, akkor kepezd tovabb magad. Ma mar szamtalan online kepzes is van, amivel jobb munkat talalhatsz.
júl. 1. 18:09
 22/50 anonim ***** válasza:
0%
Alapvetően nem lenne nekem gond,ha ennyit keresel, én sem sokat, szűk 2szeresét bagy bő 1,75szörösét kb. Tudod miért nem volna gond?? Mert te tudsz a kevésből is élni, keveset is beosztani. Kérdéses mennyire lennék minőségi partner számodra???
júl. 1. 18:20
 23/50 anonim ***** válasza:
20%
Budapest, nettó 400-450 körül, heti 40 óra, nincs hétvége, komissiózó vagyok, szóval nem lehetetlen nulla képzettséggel sem normálisan keresni, csak keresgélni kell és ha látsz valami jót, akkor menni. 250 ezerért talán 10 éve dolgoztam utoljára, tavaly voltam egy interjún, ahol bruttó 400-at akartak ajánlani, meg hogy van túlóra lehetőség, hát mondom köszi, de nem, de ilyen gyatra fizetéseket hirdetésekben is ritkán látok. (Ott nem volt fizetés írva, de helyileg jó lett volna, gondoltam meglátom, amúgy eleve nem szoktam olyan hirdetésekre jelentkezni, ahol nem írnak fizetést.)
júl. 1. 19:55
 24/50 anonim ***** válasza:
0%

Vannak nők akik semmit nem mernének kérni a férfiaktól

Nemrég írtam itt az anyamrol, az összes pasija szarul keresett, folyton robotolnia kellett mellettük

Vannak ilyen nők

júl. 1. 19:56
 25/50 anonim ***** válasza:
0%
Ha beszelsz idegen nyelvet, pl angolt, akkor menjel multiba penzugyre. Sokkal jobban fizet. Vagy ha meg az angolon kivul beszelsz masmilyen idegennyelvet, akkor akar multi ugyfelszolgalatra is mehetsz. En 14 eve bekurvultam a multiknak, es lehet szidni ezeket, de jol fizetnek. Kezdo poziban is 450k korul siman kapsz nettoban, vagy tobbet.
júl. 1. 21:10
 26/50 anonim ***** válasza:
25%

Ajánlom figyelmedbe, kérdező: [link]

holnap éppen lesz egy ingyenes netes előadása.

júl. 1. 21:30
 27/50 Hermit moldovenesc ***** válasza:
23%
Én is garantált bérminimumot kerestem doktorival Budapesten. Akkor még nettó 147.000 Ft volt. Aztán 2019-ben elköltöztem Magyarországról, éppen emiatt. Most kb. nettó 500ezret keresek, nagyon rugalmas, teljes otthoni munkavégzéssel (Kelet-Románia). Azt kizártnak tartom, hogy ennek bármi köze lenne a sikeres pártalálásomhoz, de az biztos, hogy az életszínvonal növekedésével én is nyugodtabb lettem.
júl. 1. 22:02
 28/50 anonim ***** válasza:
35%
Nem igazán értem, hogyha nem büfészakokon végeztél, mégis hogy kereshetsz ennyit... ha van piacképes szaktudásod (ugye azért nem büfészak), angolul tudsz... mármint ebben benne van a te kezed is, hogy nem keresel jobb állást. Én gazdasági szakon végeztem, majd megtanultam programozni, és 4x ennyit keresek. Tanulni kell nem siránkozni hogy önkormányzat :/
júl. 1. 22:50
 29/50 anonim ***** válasza:
67%
Diplomam van de a multi ahol dolgozom csak érettségis a munkakör.Havi nettó 550-600k.Budapest
júl. 1. 23:01
 30/50 anonim ***** válasza:
13%

Engem nem zavarna h ennyit keresel. Eddig 550et kerestem de most volt leepites.

Amig volt munkam se zavart volna, hozza szoktam fiatalon h nincs penz, de a jo dolgok sokszor ingyen vannak, vagy nem kerulnek sokba.

Ettol fuggetlenul olyan keves manapsag a 250 h mindenkepp erdemes valtani.

Alapvetoen a nok elvarasabol indulsz ki de a ferfiak jelentos tobbsegenek az anyagi helyzet nem relevans.

Szoval szerintem ismerkedj mert amugy 2en amugy konnyebb is penzugyileg kijonni.

júl. 1. 23:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményetek erről a társkeresési mémről? (kettős mérce)

A jelenséget kifejezetten bicskanyitogatónak tartom és ezzel a logikával az alacsony pasik fel is köthetik magukat mivel senki nem valóés senki nem is vonzódik hozzájuk.Amúgy férfiként sosem fogom megérteni, hogy egy igényes, jóképű, de alacsony pasi miért annyira ronda.

Ha már egy egyetemet végzett ember, kénytelen lentebb adni társkeresésben, akkor mi van az alacsonyabb végzettségűekkel?

Hiába a tanulmány ha nem párosul a szépséggel, én vezetésen kívül máshoz nem értek, csak járművekhez :D Szeretek edzeni, motorozni, nyilván egy diplomás, 2 felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező nő, nem engem fog talonban tartani.

Férfiak, feljött egy oldal ajánlásba, amely szerintem megoldás lehet az alacsonyabb férfiaknak, mit gondoltok róla, hordanátok?

oldalon lévő cipők adnak egy kis pluszt a magasságotokhoz. Nem reklám, Facebookon jött fel hirdetésben, nem ismerem a terméket, nem is vagyok célcsoport. Nőként nekem nagyon fura lenne, ha egy pasiról azt gondolnám, hogy mondjuk 185 cm, majd otthon leveszi a cipőjét...

Miért ennyire alacsony az önbecsülése és az önbizalma a legtöbb férfinak, miközben a nők többsége úgy viselkedik, mint akinek 100 hold földje van?

Főleg a fiatalabb generációról beszélek. A legtöbb fiatal férfi úgy viselkedik, mintha bocsánatot kéne kérniük azért, mert léteznek. Nem járnak emelt fővel, nincs bennük szinte egy szemernyi büszkeség sem. Ellenben a fiatal nők... Ők úgy járnak-kelnek, mintha ők...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!