Őszintén, mennyit kerestek havonta nettóban, csak én érzem, hogy az alacsony kereset gátja a minőségi kapcsolatok kialakításának?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Vannak nők akik semmit nem mernének kérni a férfiaktól
Nemrég írtam itt az anyamrol, az összes pasija szarul keresett, folyton robotolnia kellett mellettük
Vannak ilyen nők

válasza:

válasza:Ajánlom figyelmedbe, kérdező: [link]
holnap éppen lesz egy ingyenes netes előadása.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Engem nem zavarna h ennyit keresel. Eddig 550et kerestem de most volt leepites.
Amig volt munkam se zavart volna, hozza szoktam fiatalon h nincs penz, de a jo dolgok sokszor ingyen vannak, vagy nem kerulnek sokba.
Ettol fuggetlenul olyan keves manapsag a 250 h mindenkepp erdemes valtani.
Alapvetoen a nok elvarasabol indulsz ki de a ferfiak jelentos tobbsegenek az anyagi helyzet nem relevans.
Szoval szerintem ismerkedj mert amugy 2en amugy konnyebb is penzugyileg kijonni.
Kapcsolódó kérdések:
A jelenséget kifejezetten bicskanyitogatónak tartom és ezzel a logikával az alacsony pasik fel is köthetik magukat mivel senki nem valóés senki nem is vonzódik hozzájuk.Amúgy férfiként sosem fogom megérteni, hogy egy igényes, jóképű, de alacsony pasi miért annyira ronda.
Hiába a tanulmány ha nem párosul a szépséggel, én vezetésen kívül máshoz nem értek, csak járművekhez :D Szeretek edzeni, motorozni, nyilván egy diplomás, 2 felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező nő, nem engem fog talonban tartani.
oldalon lévő cipők adnak egy kis pluszt a magasságotokhoz. Nem reklám, Facebookon jött fel hirdetésben, nem ismerem a terméket, nem is vagyok célcsoport. Nőként nekem nagyon fura lenne, ha egy pasiról azt gondolnám, hogy mondjuk 185 cm, majd otthon leveszi a cipőjét...
Főleg a fiatalabb generációról beszélek. A legtöbb fiatal férfi úgy viselkedik, mintha bocsánatot kéne kérniük azért, mert léteznek. Nem járnak emelt fővel, nincs bennük szinte egy szemernyi büszkeség sem. Ellenben a fiatal nők... Ők úgy járnak-kelnek, mintha ők...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!