Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők fejében nem merülnek...

A nők fejében nem merülnek fel kétségek, hogy mi lesz, ha nem találnak párt?

Figyelt kérdés

Én csak a férfiak oldaláról ismerem a sztorit, mondjuk harmincasok, akik éppen családalapítás szempontjából piacképesek kellene legyenek és közülük sokan mondják, hogy hát azért már megfordul a fejükben, hogy mi lesz, ha tényleg nem sikerül párt találni, akivel egy közös életet lehetne felépíteni. Tehát inkább negatív irányba billen a mérleg sokszor, hogy nagyobb esélyét érzik annak, hogy nem jön össze, mint igen és ez egy olyan szomorúságot vagy feszültséget okoz.

Nőknél ez hogyan néz ki? Mert valakik vissza kell, hogy utasítsák a férfiakat, tehát az azt jelenti, hogy ők folyamatosan kapják az érdeklődést, gondolják, hogy tíz ujjukra tíz jelentkezőt találnak, akkor bármikor lehet valami? Férfiaknál az van, hogy senki nem vesz észre, láthatatlan vagyok a társkeresési piacon, valamiféle csoda kéne, hogy ez változzon.

júl. 2. 17:09
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Fogadj örökbe ha ennyire kell.
júl. 2. 21:36
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Én nem voltam kétségbe esve, pedig 34 voltam amikor megismertem a férjem.

Addig éltem, buliztam és szerettem a szabadságot.

És nem értem itt azokat a pasikat akik itt írogatnak szomorodva hogy gy ők mikor lesznek már kapcsolatban.

Ők ezek szerint nem szeretik saját magukat?

júl. 2. 23:45
 13/47 anonim ***** válasza:
81%

És gondolj bele kérdező.

Ti epekedtek a szexért, nekünk viszont még fizetnek is érte 😅

júl. 2. 23:49
 14/47 anonim ***** válasza:
78%

Atlag nő vagyok, majd' 40, nem kapok minden ujjamra 10 hapit. Ezt nem tudom ti honnan szeditek. Max az ilyen ocsola oldalakon, mint a Tinder, de annak nem épp az a lényege, hogy egy rakás kanos hapi akar dugni, ezért mindenkire ráír??? De! Az nem a való élet. Majd akkor leszek meglepve, ha az utcán sorban állnak a faszik ismerkedni velem... 😒 Addig ti csak beszarik vagytok, arc és tét nélkül ismeretlen nőkre írogató kangörcsök.

Amúgy ez a párnélküli élet csak a ti hormonnal átitatott agyatokban jelent problémát. Rengeteg nő számol be arról válás, de sőt, megözvegyülés után is arról, hogy könnyebb az élete egyedül. Nem kell egy nagy gyereket is ellátni. Tele a tiktok olyan "vicces" videókkal (én inkább sírni tudnék) hogy a pasi mennyire töketlen a házimunkában, mert egy párnahuzat felhúzása is egesz napos projekt, míg a nő mindent megcsinál mellette. Kac-kac!

júl. 3. 08:22
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Csak a ti fejetekben létezik, hogy 10 ujjunkra 10 pali jut és mi válogatunk és válogatunk a végtelenségig mert olyan nagyok az elvárásaink. Társkeresőket nézve az arány tényleg ez, de a való életben ez nem így van. A férfiak is válogatnak csak más szempontok alapján. Egyébként engedtessék meg, hogy annyi elvárásom had legyen, hogy a pasinak legyen legalább annyi fizetése, hogy ne nekem kelljen kölcsön adni és hogy önellátásra képes legyen!
júl. 3. 08:46
 16/47 A kérdező kommentje:

De szerintem sok ilyen férfi van, csak te nem ismered vagy nem veszed észre őket. Vagyis nem tudom mennyi fizetésed van, hogy legalább annyi legyen, de annyit azért sokan megkeresnek, hogy ne kelljen kölcsön kérni. Az már inkább életvitel probléma.

júl. 3. 09:11
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyok az elvárásaim, mégis találtam férjet.

Ezért nem szabad beérni a kevesebbel.

Előttem nyissa ki az ajtót, meg tudjon hívni ebédre anélkül hogy sz@roskodna.Annak ellenére hogy jól keresek, jól esett hogy férfi van mellettem és nem egy irigy kiscsávó.

Olyat kerestem aki talpraesett, szorgalmas, diplomás.

Bármilyen furcsa is, ti férfiak meg azt nézitek hogy lehet e villogni vele a haverok előtt a külseje miatt.

Így természetesen nekünk is lehetnek elvárásaink.

Amiket leírtam szempontokat azért is volt fontos nekem,mert tudtam hogy a gyerekem is pontosan ilyen lesz.

júl. 3. 09:17
 18/47 A kérdező kommentje:

"Bármilyen furcsa is, ti férfiak meg azt nézitek hogy lehet e villogni vele a haverok előtt a külseje miatt."

Ez általánosítás, nekem az a legfontosabb, hogy megbízható legyen és fogadja el, hogy introvertáltabb típus vagyok, szükségem van énidőre is. Meg hogy lehessen vele beszélgetni többféle témáról.

júl. 3. 09:21
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Ja, én gyereket sose akartam (már van párom, így se akarunk), így nem lenne vége a világnak ha egyedül lennék.

júl. 3. 09:24
 20/47 anonim ***** válasza:
71%

"És gondolj bele kérdező.

Ti epekedtek a szexért, nekünk viszont még fizetnek is érte 😅"

Én erre szoktam két dolgot mondani:

1.A nők istenek a párkapcsolati piacon, nők akárkit megkapnak anélkül hogy valamit tenniük kellene érte, nőként csak létezned kell az esetek 100 százalékában hogy akarjon téged egy férfi és párod legyen.

2.A lyuk a világ egyik legnagyobb hatalma, nővel való szexelésre jelenleg olyan kereslet van mint olajra vagy földgázra. Jelenleg a top 5 árucikk amiért fizetnek a világon abba benne van a nő. Kiéhezett pasik a világon több pénzt költenek nőre mint háztartási gép vásárlásra.

júl. 3. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Miért ferdítik hamisan a nők hogy nem találnak párt?

Teszt szempontjából regisztráltam a facebookra női profillal, női fényképpel. 7 nap alatt 500 an jelöltek be ismerősnek, és 47 levelet kaptam hogy ismerkednének velem. Arra a következtetésre jutottam hogy a nőknek csak ki kell válogatni a sok levélből hogy melyik ferfi...

Vonz a falusi élet a földművelés(ezt dobta a gép) , hogy találhatnék így hasonló érdeklődèssel rendelkező párt??

Nem mindegy, hogy egy nő falun ragadt,vagy azèrt lakik ott mert szereti azt az èlet formát. Olvastam, hasonló kérdéseket,ott a válasz falu napon találsz egy otthon(falun) ragadt lányt. Biztos az algoritmus is "bűnös" de azokon az közösségi média azon oldalain,ahol...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!