Mit kezdjek egy kolléganővel aki odáig van értem de nekem nincs rá igényem?
Nem akarok párkapcsolatot de még egy kósza kalandot sem senkivel mert heteroszexuális férfiként nem tudok bízni nőkben.
Sajnos már a nőkkel való bármilyen viszony gondolatától is felfordul a gyomrom.
Ezt nem szeretném az illetőnek annyira ecsetelni, de megbántani sem szeretném, valahogy meg kéne értetnem vele hogy nem akarok tőle sem semmit. Nincs vele bajom, se külsőleg se természetre nem visszataszító, de tartok tőle hogy ezt hiába magyaráznám neki nem jövök ki jól belőle.
Valami tipp?

válasza:21#
Csak tudom már hogy milyen szexualitású vagyok! Jó?
Lehet hogy a nőkkel való konkrét együttlét gondolatától hányingerem van, de a saját nemem esetében azonnal hányok is
Meg amúgy izgatnak bizonyos nők, csak nem akarok tőlük semmit
Ez a házi nyúlra nem lövök duma akár még jó is lehet
Viszont elég nehéz lesz valami ilyesmi mellett kiállnom úgy, hogy közben mindvégig azon az állásponton voltam és vagyok most is, hogy nagyon is legitim célpont akár a kollegina is ha kölcsönös az érdeklődés.
Szóval gyakorlatilag hazudoznom kell és egy olyasvalamit állítani aminek valójában az ellenkezőjében hiszek

válasza:"Olvad el a munkahelyi szabályzatot."
Semmi ilyen szabály nincs te hülye 3.14csa. De további jó vergődést!

válasza:Lehet, hogy pont azért tetszel neki ennyire, mert elérhetetlen vagy a számára. És ezt érzik a nők. Tapasztalat. Ilyenben már volt részem, mm is egyszer. Minél jobban "játszottam" az elérhetetlent, annál jobban kellettem a nőknek. Na, nem azt mondom, hogy akkor nyomulj, az majd elijeszti. De nem gondolnám olyan nagy problémának ezt. Egyszerüen mondd meg, hogy nem szeretnél semmit, max. barátságot, ha azt szeretnél egyáltalán.
Nekem minden alkalmi és párkapcsolatom is pont így és ezért lett munkahelyen, és ezt a nők utólag elmondták, hogy azért vettek engem észre inkább, mint a sok nyomulós faszit, mert én titokzatos, elérhetetlen voltam ilyen-olyan okok miatt.
De már én is megtapasztaltam, hogy a munkahelyi kapcsolatokkal egy idő után probléma lehet, úgyhogy ja, amit javaoltak, erre is hivatkozhatsz, hogy házi nyúlra nem lősz. Ennyi.
Igazából sosem érdekeltem a nőket
Most viszont mióta leszarom mindet csak ezen a helyen 2 vállalható csaj nyomult már rám, és nem tudok velük mit kezdeni
Meg nem is akarok

válasza:"Az az előző barátnőm óta van"
VS
"Igazából sosem érdekeltem a nőket"
Szaraz tonak nedves partjan? 🤣🤣🤣
42F truecel
28#
Néha becsúszhat valami a magamfajtának is.
Sajnálom hogy neked ilyen nem adatott! Őszintén sajnálom!
Szerencse kell hozzá meg sok alkohol, illetve leadott igények
Utóbbihoz úgysem volt gyomrod, másnak meg igen, így nem értheted a helyzetet

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Másfél éve vagyok egy irodai pozícióban, ahol van egy kolléganő, aki már 10 éve ott van mindenki felnéz rá, de kb senki nem szól rá, hogy ő az egyik oka annak, hogy kilépnek a kollégák miatta. Most volt a német feletteseinkkel egy meeting, akik toxikusnak nevezték...
Az eset konkrét leírása: A mai napon történt a munkahelyemen egy olyan eset, amikor is a kolléganőmmel valamiben nem értettünk egyet. Korábban ehhez hasonló esetekben abszolút egyetértett velem, sőt, még szinte ő volt az, aki azt a fajta hozzáállást tanúsította, amit...
Az az érzésem, mintha akarna valamit tőlem. Szinte csak konkrétan nem mondta ki. Szétment a csávójával és szerintem rám van állva azóta. Igazából engem a szituáció izgat, de egyébként különösen nem fogott Ő meg mint nő. Csak néha olyan megjegyzéseket ejt el, hogy felizgat.
Kicsit hosszú lesz, de megpróbálom összeszedni a lényeget. Kis üzletről van szó, olyan, ahol élelmiszerrel foglalkozunk, nem csomagoltakkal. Váltásban vagyunk, én 5 napot dolgozom itt egy héten, ő 2-t, amikor én szabadnapos vagyok. Kis egyszemélyes üzlet. Ő már több,...
Szóval a munkahelyemen van egy lány, álomszép, de annyira, hogy ritkán lát ilyet az ember, mint valami mesebéli tündér vagy mittudomén... az a kategória, akit ha meglátsz az utcán, azonnal kiszárad a torkod, nyelni nem tudsz, levegőt venni nem tudsz, mozdulni nem...
Nem tudom, hogy meddig fogom bírni. 2 éve vagyok a cégnél. Egyébként rendes a kollégám, de időnként előtör belőle, hogy ő nem ér semmit, vele senki nem foglalkozik, s ilyenkor elviselhetetlen. Ezt ugyan tudja magáról, de nem tudom a féltékenységét kezelni. Hiába...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!