Olyan férfi akinek nincs autója annak milyen nő jut, illetve jut egyáltalán?

válasza:Nekem se autóm, se jogsim.
Mégis 15 éves a fiam, és összeszámolni se tudom hány punciban járt már a farkam, de biztos 50 feletti a szám, és volt nem egy több éves kapcsolatom is egyébként, mielőtt valaki azt gondolná, hogy csak trófeát gyűjtöttem 40 éven át…

válasza:Honnan tudják ezt rólad elsőre?
Kiírod a homlokodra vagy társkeresőre, hogy "nincs autóm"
Ez sokadik kérdés a nőknél...

válasza:

válasza:#14
Vonattal + bkv-val járok munkába (nő vagyok), rengeteg nőt látok napi szinten. Nem tudom, te hol élsz…

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kismilliószor kaptam már meg társkereséssel kapcsplatban azt a tanácsot (nőktől), hogy csak hagyjam megtörténni a dolgokat, csak "sodródjak az árral", és majd a kapcsolat "jön magától". ??? Ém értem, hogy egy kicsit is csinos nőnek tényleg ennyit kell tennie. Ki...
Társkeresőkön 8 férfi felhasználó jut minden nőre. Ha bárhol ráírsz egy nőre, jó eséllyel meg se nézi, nemhogy válaszoljon is, az pedig már egyenesen fantázia kategória, hogy egy nő írjon férfira ismerkedési szándékkal. Utoljára iskolás koromban voltam olyan közegben,...
Lehet itt fikázni az inceleket, de sajnos ha leegyszerűsítve is, de igazuk van. Nőként bármi, amit elérsz vagy teszel az életben azt ténylegesen önmagadért, a saját kis egódért teszed, mert tálcán kínálja az élet a luxust, de átlagos nőként is a munka nélküli...
Magas is,sportol,mi lehet vele?
Nem ismeri el őket jobbnak a férfiaknál, és nem ézi úgy, hogy ő rászorul nőre, és csak neki kell teperni, mert a nő "tökéletesen elvan egyedül". Úgy látom, bizonyos körökben már ez a tendencia. Nem elég az, hogy ha nem vall az ember idejétmúlt eszméket, egyenrangú...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!