Olyan férfi akinek nincs autója annak milyen nő jut, illetve jut egyáltalán?

Figyelt kérdés
Én nekem nincs autóm, nem tudom hogy ez miatt de nem akarnak szóba állni velem a nők. Lehet lenne autóm és vinném a nőt ide oda akkor leállna velem?

júl. 3. 12:40
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
48%

Nekem se autóm, se jogsim.

Mégis 15 éves a fiam, és összeszámolni se tudom hány punciban járt már a farkam, de biztos 50 feletti a szám, és volt nem egy több éves kapcsolatom is egyébként, mielőtt valaki azt gondolná, hogy csak trófeát gyűjtöttem 40 éven át…

júl. 3. 15:19
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudják ezt rólad elsőre?

Kiírod a homlokodra vagy társkeresőre, hogy "nincs autóm"

Ez sokadik kérdés a nőknél...

júl. 3. 15:30
 13/44 A kérdező kommentje:
Ismerősi körömben azt látom hogy a kocsis pasinak van nőjük, buszosak meg a szűzek.
júl. 3. 15:36
 14/44 anonim ***** válasza:
28%
En is vonatozok, buszozok, de not nem latok rajta egyet se, ezek mind furikazva vannak. Lehet bebuzulok es megyek a rudasba es ott veletlenul vki farkaba beleulok.
júl. 3. 16:14
 15/44 anonim ***** válasza:
87%

Vonattal + bkv-val járok munkába (nő vagyok), rengeteg nőt látok napi szinten. Nem tudom, te hol élsz…

júl. 3. 16:32
 16/44 anonim ***** válasza:
67%
Aki nem igényli higy a férfinek legyen. Én biztos nem fogok 2 órát buszozni ha valahiva el akarok menni.
júl. 3. 17:56
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
szerintem manapság ugyanúgy a nőknek is van autójuk, én legalább is ezt látom
júl. 3. 18:00
 18/44 anonim ***** válasza:
53%
#15 viccnek szantam, de nem ment at :D
júl. 3. 18:05
 19/44 anonim ***** válasza:
36%
olyan nő jut akinek jó az értékrendszere és tud sétálni biciklizni, nincs ifa plató segge.
júl. 3. 18:40
 20/44 A kérdező kommentje:
Nekem gyárba 250 ezer forintért dolgozó csaj ismerőseim jó részét kocsival viszi meg hozza a jól kereső pasijuk.
júl. 3. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Van egyáltalán olyan nő, aki el tudja képzelni, hogy a világ nem ugyanolyan férfiként, mint nőként?

Kismilliószor kaptam már meg társkereséssel kapcsplatban azt a tanácsot (nőktől), hogy csak hagyjam megtörténni a dolgokat, csak "sodródjak az árral", és majd a kapcsolat "jön magától". ??? Ém értem, hogy egy kicsit is csinos nőnek tényleg ennyit kell tennie. Ki...

Miért van ilyen kevés nő akikkel egyáltalán ismerkedni lehetne?

Társkeresőkön 8 férfi felhasználó jut minden nőre. Ha bárhol ráírsz egy nőre, jó eséllyel meg se nézi, nemhogy válaszoljon is, az pedig már egyenesen fantázia kategória, hogy egy nő írjon férfira ismerkedési szándékkal. Utoljára iskolás koromban voltam olyan közegben,...

Férfiként mi értelme a létezésnek egyáltalán?

Lehet itt fikázni az inceleket, de sajnos ha leegyszerűsítve is, de igazuk van. Nőként bármi, amit elérsz vagy teszel az életben azt ténylegesen önmagadért, a saját kis egódért teszed, mert tálcán kínálja az élet a luxust, de átlagos nőként is a munka nélküli...

Az a férfi már sok nő szemében nőgyűlölő, hímsoviniszta, aki egyáltalán nem néz fel a nőkre?

Nem ismeri el őket jobbnak a férfiaknál, és nem ézi úgy, hogy ő rászorul nőre, és csak neki kell teperni, mert a nő "tökéletesen elvan egyedül". Úgy látom, bizonyos körökben már ez a tendencia. Nem elég az, hogy ha nem vall az ember idejétmúlt eszméket, egyenrangú...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!