Ismerkedésnek normális esetben mennyire kéne nehézséget okoznia?
Szeretnék barátnőt fogalmam sincs hogy, hol kezdjek neki ismerkedni, nem tudok senkivel sem lazán, kötetlenül beszélgetni.
Normális esetben ennek nem kéne nehézséget okoznia ha valakivel minden stimmel?
Pl normális az ha évekig egy jelölt sincs ismerkedesre?

válasza:Kérdező ha ilyen kérdés megszületett a fejedbe akkor soha nem fogsz ismerkedni.
Üdv a klubban, te is az a pasi típus vagy aki a kutyának nem kell kell.
Mondok egy óriási titkot: A nők a 21 század elején rohadt nehezen adják magukat és vannak olyanok férfi típusok(mint te kérdező) akikkel soha nem állnak le. Vannak

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Barátom ha nem tudsz kötetlenül, lazán társalogni emberekkel akkor hogy a franckarikában akarsz kommunikálni az esetleges jövendőbeliddel???
A kommunikációs "skill" fejleszthető, a szorongások legyűrhetőek, nem kell feltétlenül így maradnia.

válasza:

válasza:#6
Nem a hol a kérdés, hanem a hogyan. És igen, szociális készségek kellenek hozzá, arra kéne gyúrni és ezen nem segítenek az olyan válaszok, hogy ő abba a típusba tartozik, akinek sosem lehet.

válasza:"És igen, szociális készségek kellenek hozzá, arra kéne gyúrni és ezen nem segítenek az olyan válaszok, hogy ő abba a típusba tartozik, akinek sosem lehet."
Szociális készségek semmit nem érnek ha kinézetre 10 es skálán 1-es vagy, ocsmány kinézeted van. Szociális készségek semmit nem érnek ha 168 cm alacony vagy + kopaszodsz meg 12 cm a péniszed + nincs házad.
Pont hogy az én válaszom segített mert az enyém a fájdalmas valóság, te válaszod pedig a hazugság amivel a férfira akarod hárítani a felelősséget úgy hogy a nők legyenek jónak beállítva. Nem a férfi a hibás mert a veleszületett fizikai tulajdonságokon nem tud változtatni. Nők nyomják ezt a kamu dumát a fejlődésről hogy be tudják állítani a férfit a hibásnak pedig csak egyszerűen túl ronda hogy leálljon vele a nő csak ezt nem mondja a szemébe hanem inkább ráfogja a fejlődésre.

válasza:#8 Hagyjuk már, inkább ti hárítjátok a felelősséget a gonosz nőkre...
Én maximum átlagosan nézek ki, a "léc" is kisebb, ilyesmi, de mégis tőlem kinézetre jóval jobb nőkkel volt már dolgom...
Egyedül a kommunikáción és humoron múlt a dolog, egyik sem gondoltam volna első ránézésre, hogy "mennyire jó pasi".
Kapcsolódó kérdések:
35-40 közöttiek a célcsoport. Nincs külsőre különösebb elvárásom, azt leszámítva, hogy ne legyen 60-70 kg, se 130-150 kg. Az a lényeg, hogy fogjon meg a képein vagy a bemutatkozásában valami. Akikkel eddig találkoztam: 1. Randin kiderült, hogy gyereke és felesége...
Sziasztok! 31 éves vagyok és rengetegszer próbáltam előrébb jutni az életben.Szakmát tanultam , vállalkoztam stb stb. Jelenleg őrként dolgozom mert ki akartam szakadni az építőiparból. Otthon élek a "családdal" mondhatni mamahotel de semmilyen módon nem korlátoznak...
Volt már részem olyanban hogy annyira vonzódtam valakihez hogy teljesen megbolondultam tőle. Most ha lehet inkább olyat választanék aki egy kicsit kevésbé vonz de cserébe normális felnőtt párkapcsolatban élhetek vele.
Ti hogy vagytok ezzel? Nem biztos hogy el tudnám viselni ha nemet mondana...
Itt főleg most a 17-24 éves korosztályra gondolok Főleg online társkeresésnél(Tindernél) tapasztalom ezt nagyon szembetűnően, hogy gyakorlatilag a lányok 3-4 szinttel feljebb lévő pasikkal foglalkoznak már csak, saját szintjüket nem húzzák jobbra. Gyakorlatilag...
Tegyük fel egész helyes srác, normális,jofej. De valahogy mintha a lanyok csak a tökéletes férfiakat akarnák, vagy a nagyképűbbeket. Olyan fiút keresnek aki tökéletesen megfelel a magas , sokszor irreális elvárásaiknak. Nem is kell manapság rossz pasinak lenni, már...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!