Ismerkedésnek normális esetben mennyire kéne nehézséget okoznia?
Szeretnék barátnőt fogalmam sincs hogy, hol kezdjek neki ismerkedni, nem tudok senkivel sem lazán, kötetlenül beszélgetni.
Normális esetben ennek nem kéne nehézséget okoznia ha valakivel minden stimmel?
Pl normális az ha évekig egy jelölt sincs ismerkedesre?

válasza:9-es válaszoló te 100 százalék hogy hazudsz. Meg egyébként is aki femináci stílusban nyomja az oldalon meg férfiakkal kötekedik az nem férfi hanem nő aki férfinak adja ki magát.
Meg alapból a humor meg a kommunikáció semmit nem ér ha 10 es skálán 1 es kinézetű ocsmányság valaki. Nem csak szép nőknél hanem még egy közepes kinézetű csaj is lekoptat. El se jutsz odáig hogy lássa a humorodat meg a kommunikációdat mert nem fog leállni ismerkedni veled.
Én még életemben nem láttam szép nőt ronda férfival anyagi érdekek nélkül, pedig nem tegnap születtem. Soha nem láttam pedig végtelen sok szép nővel találkoztam életem során. Csak olyan esetbe láttam ronda férfi és szép nő párost ahol:
1.A férfi befogadta házába a nőt.
2.A férfi gazdag vagy pénzes volt annyira hogy megérje vele leállni 8 általánosos szegény lánynak.
3.Kocsival vitte a nőt mindenhova, magyarul a férfi volt ingyen taxinak használva.
4.Férfi fizetett neki meg kajákat adott neki ingyen.

válasza:#11 Hát nem is írtam, hogy 1/10 vagyok, de a maximum átlagos tény...
De megnyugtatlak, a legtöbb itt síró férfi is tudna így kinézni, maximum a minimális energiát sem teszi bele a dologba, a "genetikailag nagyon ronda" az ritka...tudod, a legtöbben átlagosak...Onnantól pedig, ha nem igénytelen, akkor a személyiség nagyon sokat tud dobni.

válasza:#11
Persze hogy hazudik.
Vagy jobban néz ki mint magáról gondolja, vagy pedig a nők sem szépek.
Azt hiszi más még nem látott nőt életében és nem tudja milyenek, csak ő a helikopter.
Egy francot fogsz te magadnál mindig jobb nőket felszedni sorozatban.
Nem hülyék a nők, érzik ha jobb pasit kaphatnak nálad és úgy elhajtanak mint a szart.

válasza:

válasza:

válasza:NA!
Akkor mondom, erőből
Dagadtoknak van nője, ronda vékony srácoknak van nője,
ostoba agyalágyúltaknak van nője, csóró, TOVÁBBMEGYEK b+++... CSÖVESEKNEK VAN NŐJE
NA EHHEZ MIT SZÓLTOK????

válasza:na ide figyelj 17-es megvan az a dagadt homorista, nézd meg a nőjét,
népszínháztv-n láttál már videót, ott is vannak nők a csövesek közt, nem is olyan rosszak.. ha leszámítjuk a pusztulatot
láttál már tai box_os srácokat.. nem túl helyesek.. kuva jó nőjük van.
ÚGYHOGY EBBE AZ UNIVEZUMBAN, ÉS NEM PÁRHUZAMOS
AZ AZ EMBER AKI ITT MEG MÁSHOL RINYÁL NAPHOSSZAT, AZT AZ ENERGIÁT A NŐKKEL VALÓ FOGLALATOSKODÁSBA FEKTETNÉ, MÁR RÉG A PUA GOD LENNE ÉRTED???

válasza:18-as válaszoló te femináci vagy, csak mondod a hülyeségeket amivel bele tudsz rúgni a férfiakba.
Egyébként meg a dagadt humorista úgy tudott nőt fogni hogy sok pénze van amit a nőre költ.
Meg a többi férfi is akiket felsoroltál azok is vagy pénzel vagy kocsival fogtak nőt. Esetleg úgy hogy befogadták a nőt a házukba.
Férfiak elsöprő része nem kellene a nőknek ha nem lenne házuk meg kocsijuk és pénzük.

válasza:#16
Igen, olyasmi mint ők maguk.
De nem olyan, aki bejön nekik!
Kapcsolódó kérdések:
35-40 közöttiek a célcsoport. Nincs külsőre különösebb elvárásom, azt leszámítva, hogy ne legyen 60-70 kg, se 130-150 kg. Az a lényeg, hogy fogjon meg a képein vagy a bemutatkozásában valami. Akikkel eddig találkoztam: 1. Randin kiderült, hogy gyereke és felesége...
Sziasztok! 31 éves vagyok és rengetegszer próbáltam előrébb jutni az életben.Szakmát tanultam , vállalkoztam stb stb. Jelenleg őrként dolgozom mert ki akartam szakadni az építőiparból. Otthon élek a "családdal" mondhatni mamahotel de semmilyen módon nem korlátoznak...
Volt már részem olyanban hogy annyira vonzódtam valakihez hogy teljesen megbolondultam tőle. Most ha lehet inkább olyat választanék aki egy kicsit kevésbé vonz de cserébe normális felnőtt párkapcsolatban élhetek vele.
Ti hogy vagytok ezzel? Nem biztos hogy el tudnám viselni ha nemet mondana...
Itt főleg most a 17-24 éves korosztályra gondolok Főleg online társkeresésnél(Tindernél) tapasztalom ezt nagyon szembetűnően, hogy gyakorlatilag a lányok 3-4 szinttel feljebb lévő pasikkal foglalkoznak már csak, saját szintjüket nem húzzák jobbra. Gyakorlatilag...
Tegyük fel egész helyes srác, normális,jofej. De valahogy mintha a lanyok csak a tökéletes férfiakat akarnák, vagy a nagyképűbbeket. Olyan fiút keresnek aki tökéletesen megfelel a magas , sokszor irreális elvárásaiknak. Nem is kell manapság rossz pasinak lenni, már...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!