Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Na nem akarok jogsit csinálni...

Na nem akarok jogsit csinálni az kizárja hogy kocsis nő leàlljon velem?

Figyelt kérdés

Nem! Nem akarom hogy a nő taxizzon nekem.

Az érdekel hogy miért van hogyha egy nő autós, annak rögtön kizáró az olyan férfi akit ez nem érdekel?

júl. 4. 11:11
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
51%

Minden napra jut egy kocsis kérdésed, Töki?

Tegnap nem kaptàl elég vàlaszt, ellenpéldàt?

júl. 4. 11:21
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon kivagy a napokban kolléga! Én nem szoktam kocsis kérdéseket kiírni! De most betettem eggyet!
júl. 4. 11:23
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Nekem kizáró ok, de nem is kell az összes férfinak megfelelnie nekem😄
júl. 4. 11:24
 4/15 A kérdező kommentje:

3

Nálad mi az oka hogy kizáró?

júl. 4. 11:29
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Nekem speciel az erre a válaszom, hogy máshogy élünk. Ha én kocsival akarok menni, akkor nincs opció, a pasi "taxizni" fog velem, vagy külön megyünk, ő busszal én autóval? Utóbbi nem túl reális.

Nincs azzal baj, ha valaki nem akar vezetni. Ahogy azzal sincs baj, aki nem akar állatot tartani, nem akar falun lakni, vagy nem akar gyereket. Mind teljesen rendben van. Ahogy az is, ha külföldön akar dolgozni, vagy olyan munkája van, ami miatt gyakorlatilag nincs otthon. Ezek mind teljesen normális dolgok, ugyanakkor nekem mind kizáró tényező, mert nem egyeznek az igények, az életmód, sok esetben teljesen eltér a hozzáállás számomra fontos dolgokhoz. Sok példát lehetne még írni. Ugyanakkor van, akinek nem kizáró tényező az auto hiánya, vagy bármi, amit fentebb írtam. Sokfélék vagyunk. Emellett nőből is van, akit nem vonz a vezetés, így, még ha az összes autóval rendelkező nő kikosaraz is (nem reàlis), akkor se evidens, hogy nem találsz párt.

júl. 4. 11:32
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Az hogy nem szeretnék mindig mindenhova én vezetni, szeretném ha eltudna jönni értem ha úgy van (nyilván fordítva meg én érte), ha lesz családunk tudja hozni, vinni a gyerekeket , engem a kórházba szülni… nem tudom, így nőttem fel, hogy mindkét szülőmnek volt jogsija és vezetett, számomra ez a természetes és nem tudnám elképzelni máshogy. Volt olyan párom akinek nem volt jogsija mikor összejöttünk de tervben volt neki és meg is csinálta amíg együtt voltunk.
júl. 4. 11:33
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Volt olyan pasim akinek nem volt jogsija

Nem ez volt a donto tenyezo

júl. 4. 11:44
 8/15 anonim ***** válasza:
37%

Noren1989 téged még soha nem láttalak inceleket támogató választ írni csak kötekedést az incelekkel. Te most a feminácik oldalán állsz vagy semleges vagy az oldal incel-femináci háborújában?

Feminácikal még soha nem láttalak veszekedni.

júl. 4. 11:52
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Egyetemista korában kb. senkinek sem volt kocsija, mégis sokaknak van nője. Na hogy jön ez akkor szerinted össze?

Amúgy meg minek egy párosnak két autó? Ész viszont elengedhetetlen minden kapcsolathoz...

júl. 4. 12:08
 10/15 Kv-An ***** válasza:
9 tévedés. Van itt a faluban egy pár kissé gyogyós mindegyik. Segélyből élnek egykori tanácsi lakásban, egykori áron, havi 250 Ft/hónap. Buszra se ülnek, az egyik két faluval odébbról származik, gyalog jártak a mamához.An
júl. 4. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Még nem akarok vele lefeküdni, de más dolgokat már csinálnék. Miért érzem magam ettől undorítónak? 24

Par eve megeroszakolt egy fiu, elmondtam neki ezt. Szuz voltam, nekem még mas testi kapcsolatom nem volt. 2 honapja egyutt vagyunk, es nem volt még semmi csokon es olelesen kivul. Mondta nekem, hogy csinalhatnank mast is, nem lefekvesre gondol ha még nem akarom....

Van egy férfi akitől vettem valamit Facebookon. Még csak 1x találkoztunk de tetszik. :) Kezdeményezzek valahogy ?

Hogy? Nem tudom hogy szingli e. Nem akarok hülyét csinálni magamból vagy ilyesmi.

Hogyan tudok elválni?

Be akarom adni a válópert de nem tudom hova kell mit kell írni hogyan kell csinálni.. Nem akarok semmit sem megtartani csak megszabadulni a feleségemtől

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!