Na nem akarok jogsit csinálni az kizárja hogy kocsis nő leàlljon velem?
Nem! Nem akarom hogy a nő taxizzon nekem.
Az érdekel hogy miért van hogyha egy nő autós, annak rögtön kizáró az olyan férfi akit ez nem érdekel?

válasza:Minden napra jut egy kocsis kérdésed, Töki?
Tegnap nem kaptàl elég vàlaszt, ellenpéldàt?

válasza:3
Nálad mi az oka hogy kizáró?

válasza:Nekem speciel az erre a válaszom, hogy máshogy élünk. Ha én kocsival akarok menni, akkor nincs opció, a pasi "taxizni" fog velem, vagy külön megyünk, ő busszal én autóval? Utóbbi nem túl reális.
Nincs azzal baj, ha valaki nem akar vezetni. Ahogy azzal sincs baj, aki nem akar állatot tartani, nem akar falun lakni, vagy nem akar gyereket. Mind teljesen rendben van. Ahogy az is, ha külföldön akar dolgozni, vagy olyan munkája van, ami miatt gyakorlatilag nincs otthon. Ezek mind teljesen normális dolgok, ugyanakkor nekem mind kizáró tényező, mert nem egyeznek az igények, az életmód, sok esetben teljesen eltér a hozzáállás számomra fontos dolgokhoz. Sok példát lehetne még írni. Ugyanakkor van, akinek nem kizáró tényező az auto hiánya, vagy bármi, amit fentebb írtam. Sokfélék vagyunk. Emellett nőből is van, akit nem vonz a vezetés, így, még ha az összes autóval rendelkező nő kikosaraz is (nem reàlis), akkor se evidens, hogy nem találsz párt.

válasza:

válasza:Volt olyan pasim akinek nem volt jogsija
Nem ez volt a donto tenyezo

válasza:Noren1989 téged még soha nem láttalak inceleket támogató választ írni csak kötekedést az incelekkel. Te most a feminácik oldalán állsz vagy semleges vagy az oldal incel-femináci háborújában?
Feminácikal még soha nem láttalak veszekedni.

válasza:Egyetemista korában kb. senkinek sem volt kocsija, mégis sokaknak van nője. Na hogy jön ez akkor szerinted össze?
Amúgy meg minek egy párosnak két autó? Ész viszont elengedhetetlen minden kapcsolathoz...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Par eve megeroszakolt egy fiu, elmondtam neki ezt. Szuz voltam, nekem még mas testi kapcsolatom nem volt. 2 honapja egyutt vagyunk, es nem volt még semmi csokon es olelesen kivul. Mondta nekem, hogy csinalhatnank mast is, nem lefekvesre gondol ha még nem akarom....
Hogy? Nem tudom hogy szingli e. Nem akarok hülyét csinálni magamból vagy ilyesmi.
Hagyjam el emiatt?
Be akarom adni a válópert de nem tudom hova kell mit kell írni hogyan kell csinálni.. Nem akarok semmit sem megtartani csak megszabadulni a feleségemtől
Le vagyok tiltva neki
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!