válasza:Felsőkategóriás férfi nálam: férfias külső, normális viselkedés, viszi a háztartást velem együtt, nem nyivákol mindenen
És ja, megérdemlem, mert sok dolgot tudok alá tenni és sok dologban tudom segíteni.

válasza:Nekem nem attól felsőkategóriás valaki...
Ezt az értékrendet meghagyom a felszínesen gondolkodóknak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én abszolút. Nyilván nem vagyok tökéletes, de nem is az a tucat agyontetkós műpicsa cigivel meg elektromos szarokkal a szájában természetesen fekete fehér cuccban kötelezően tornacipőben.
Meg nem is a kiszel tünci féle csillógó villógó bucsui pacsulis cigány.
Értelmes és értékes nőnek tartom magam, sosem voltak szint alatti pasijaim.
A pénz csak egy mértékig számított mindig. Nem kell a flanc, csak egyszerűség, természetesség.
Értelem és érzelem.
A többieknek meg meghagyom a szintén tetkós kopasz dögfejű palikat. Vigyék...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2022-ben voltam orvosnál, volt ott egy bombázó 23 éves asszisztens nő, rákerestem, láttam, hogy házas. Ma megint rákerestem, látom, hogy már gyereke is van.
Nagy konkurenciára kell számítani, ha valaki ilyen nőt akar?
Miközben az alsó kategóriás férfiak nagyon nőt se kapnak?
Itt gyakorin állítják a nők, hogy ők soha nem akarnak gyereket és gyönyörű szépek. Lehet, hogy hazudnak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!