Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ti nem éreztek bűntudatot...

Nők ti nem éreztek bűntudatot hogy annyi kiéhezett férfi van akiknek negatív irányba ment el a személyisége a nőhiányba?

Figyelt kérdés

Helyeken ahol eddig dolgoztam ott az idegebeteg kötekedő meg másokat hátuk mögött kibeszélő rosszindulatú férfiakról mindig kiderült hogy alig vagy egyáltalán nem szexelnek.

Ha megnézed a szépfiúkat akik már a 10 es évei közepétől csinálják akkor meglátod hogy ők nekik van kiegyensúlyozott nyugodt lelki világuk.

A 30 as szűzek azok akik gonoszak, ők szoktak szemétkedni a munkahelyen.

Én mondjuk nem vagyok nő de ha én nő lennék akkor lenne lelki ismeret furdalásom hogy azért mert elutasítom a férfiak tömegét attól ennyi megkeseredett roncs lesz.

júl. 5. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/158 anonim ***** válasza:
67%

Nem

Mi kell a nőhöz?

- maradjon vékony a férfi is

- diploma

- pénz

Aki sikertelen az nem érdemel meg egy nőt sem! Le lehet szavazni sírò incik.

júl. 5. 16:41
 12/158 A kérdező kommentje:

"A pi.na nem kell az életben maradásotokhoz! Nem olyan mint a víz és a kaja!!!! Javaslom inkább az ezen való töprengést a baromságod helyett!!!"

A szex a férfinak létszükséglet, nyilván nem fog meghalni nélküle de egy depressziós megkeseredett idegroncs lesz akinek nincs életkedve meg motivációja semmihez se. Egy fiatal srác naponta többször igényelné a szexet. Én például napi háromszor maszturbálok mert anélkül folyamatosan a szexen járna az agyam.

A nők ezt nyilván nem értik meg mert ők elvannak nemhogy napi három szex nélkül hanem még ha soha nem szexelnek akkor se lesz semmi bajuk. Egy férfi nem veri ki egy napig már akkor kanos lesz, egy nő nem szexel 10 évig akkor se fog hiányozni neki a szex.

júl. 5. 16:52
 13/158 anonim ***** válasza:
98%
"A szex a férfinak létszükséglet, nyilván nem fog meghalni nélküle"-tehat nem letszukseglet.
júl. 5. 16:54
 14/158 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg baromi átlátszó, hogy egy unatkozó femcel írta a kérdést, és most duplán élvezkedik, hogy lehet a férfiakat alaptalanul gyalázni. Amit itt egyes nők csinálnak, az a gerinctelenség és aljasság csúcsa. Az incelek közel sem a szívem csücskei, de az ilyen nők mint pl kérdező, még őket is ezerszeresen alulmúlják."

Tudod mi a poén az egészben? Az hogy én tényleg incel férfi vagyok. A 30-as éveimben járok és még soha nem szexeltem és teljesen be vagyok csavarodva.

Olyan negatív lett a személyiségem hogy ha most elkezdenék napi 10 szer szexelni életem végéig már akkor se tűnne el belőlem a gonoszság.

júl. 5. 16:59
 15/158 anonim ***** válasza:
98%

"Én például napi háromszor maszturbálok mert anélkül folyamatosan a szexen járna az agyam."

Mert szexfüggő vagy! Ráadásul a beteg fajtából! Ja és ezt férfiként mondom!

júl. 5. 17:01
 16/158 A kérdező kommentje:

"tehat nem letszukseglet"

De nem fogod fel agyilag hogy mi férfiak idegroncsok leszünk szex nélkül? Te nőként elvagy szex nélkül így könnyű okoskodni.

júl. 5. 17:01
 17/158 anonim ***** válasza:
100%

Nők között is van akinek nagy a libidója, köztük nekem is, mégse szexeltem két éve hanem megoldom magamnak és láss csodát nem vagyok frusztrált. Napi szinten gondolok a szexre, de te irányítod hol a fókuszod, így én is áthelyezem másra.

A szexuális vágy is energia, fordítsd magadra ezt az energiát és nem leszel depressziós. Vagy hibáztass mindenki mást és az maradsz, a döntés a tied.

júl. 5. 17:02
 18/158 anonim ***** válasza:
100%
16-fordulj orvoshoz, nem tudok segiteni. Kasztraltasd magad es elmulik az inger.
júl. 5. 17:05
 19/158 anonim ***** válasza:
100%
🤣 Nem. Mindig is rohadt személyiségetek volt, pont azért vagytok szüzek. Attól, hogy a nőkre fogjátok, semmit nem változtat a tényeken. Rengeteg ronda férjet ismerek, itt meg is dőlt az elméletetek.
júl. 5. 17:07
 20/158 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy férfit ismerek, akik régebb óta egyedül vannak, és teljesen normálisak és kedvesek. Ahogy házas embert is, akinek szép felesége van, mégis csak morog mindenért, mert ilyen. Semmi összefüggés nincs, csak belemagyarazod, mert könnyebb mást hibáztatni, mint változtatni.

Ha ez ekkora probléma, akkor erre létezik sok ezer éve egy intézmény. Fizetős, de a létszükséglet vízért és ételért is fizet az ember. Akinek ez akkor gond, az menjen fizetőshöz, gond megoldva.

júl. 5. 17:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

A vékony lányok felszínesebbek mint a testesebb nők? Tökéletesnek gondoljàk magukat mert vékony az adottságuk?

Még az amerikai jóképű színészeket se tartják féfinek? Csak ilyen keleti modell srácokat kocka hassal? Ti is ismertek ilyen gonosz nárcisztikus személyiségzavaros nőket? Akikben semmi szeretnivaló sincs ? De mégis adnátok neki egy esélyt (vagy többet is) de tőle...

Ha a párod negatív lenne mindennel szemben és ez kihatna a te személyíségedre is és mār te is olyan lennél,akkor elhagynád?

Ha a párod többszöri kérésre nem változtatna ezen és már másfél éve nem tudna ezen változtatni és ez úgy mond rád is negatívan hatna és te is negatív lennél ezáltál,elgondolkodnál a szakításon?

Milyenek az egyszerű lányok, kikre mondják hogy egyszerű, jó vagy rossz értelemben?

Mik azok a tulajdonságok amiért valaki 'egyszerű', illetve ma ez ritka vagy nagyon sok ilyen csaj van? Plusz most ez akkor negatív vagy pozitív ha egy lány ilyen?

Az első kapcsolatuk előtt a fiúk általában angyali, szeretnivaló, tüneményes lényekként tekintenek a nőkre, de 1-2 kapcsolat után ez a megítélés...

Amikor még az első kapcsolatunk előtt vagyunk, legtöbben - valljuk be - angyalokként tekintünk a nőkre, akiknek szeretet, udvarlás kell, akiknek a várát be kell venni, mint a mesében a királykisasszonynak, stb., majd amikor behatóbban is megismerjük őket(kapcsolatba...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!