Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ti nem éreztek bűntudatot...

Nők ti nem éreztek bűntudatot hogy annyi kiéhezett férfi van akiknek negatív irányba ment el a személyisége a nőhiányba?

Figyelt kérdés

Helyeken ahol eddig dolgoztam ott az idegebeteg kötekedő meg másokat hátuk mögött kibeszélő rosszindulatú férfiakról mindig kiderült hogy alig vagy egyáltalán nem szexelnek.

Ha megnézed a szépfiúkat akik már a 10 es évei közepétől csinálják akkor meglátod hogy ők nekik van kiegyensúlyozott nyugodt lelki világuk.

A 30 as szűzek azok akik gonoszak, ők szoktak szemétkedni a munkahelyen.

Én mondjuk nem vagyok nő de ha én nő lennék akkor lenne lelki ismeret furdalásom hogy azért mert elutasítom a férfiak tömegét attól ennyi megkeseredett roncs lesz.

júl. 5. 16:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/158 anonim ***** válasza:
100%
A sajat tetteidert kizarolag te vagy a felelos. Senki mas.
júl. 5. 22:54
 62/158 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a boldogságáért is mindenki maga felel. Amikor felmerül ez a miért nem ismerkedik valaki olyannal, akivel nem akar számomra olyan érthetetlen. Miért akarna valaki undorral dugni, olyannal tölteni az idejét, akit nem kedvel és olyan valaki boldogságáért áldozni, akit még csak nem is ismer? Mi lenne az oka? Az, hogy ezzel szerinted megvásárolhatná a női nem, hogy ne erőszakolják/öljék meg egyes tagjait? Egyrészt ez nem reális, valójában nem így függ össze a kettő másrészt, nem is garantálható. Tehát, a nőnek azért kéne egy biztos negatív élményt bevállalni, hogy HÁTHA a jövőben így elkerül egy másik negatívat, vagy még inkább valaki, akit szintén nem ismer elkerül valami negatívat? Ez a logika?
júl. 5. 23:01
 63/158 anonim ***** válasza:
100%
Ó, hogy adjak esélyt egy ronda férfinak? Rendben, melyiknek? Mindegyiknek? Én meg dobjam el a saját boldogságomat, hogy összejöjjek egy olyannal, aki megnyomorítana lelkileg? Mert kérdező, neked a belsőd rohad, nem a külsőd.
júl. 5. 23:07
 64/158 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha nekem kötelezően kijelölnék, hogy le kell feküdni akárkivel, akkor a férfi ne csodálkozzon, ha az aktus után egy kés landol a gyomrában, mert nekem erre fog akkor megnőni a vágyam
júl. 5. 23:14
 65/158 A kérdező kommentje:

A nők Tom Holland testére izgulnak amíg több millió incel férfi szűzen éli le az életét. Semelyik nő se ad esélyt az incelek tömegeinek inkább Tom Holland alsógatyás képeire ujazzák magukat.

Sajnos ilyen a világ. Jobb a nőnek a szépfiú képeire masztizni minthogy az incelel szexeljen.

júl. 5. 23:23
 66/158 anonim ***** válasza:
100%
Miért adnak esélyt egy incelnek? Nem iszok poshadt vizet, nem eszek romlott ételt, nem megyek incel pasas közelébe. Miért mérgezném magamat?
júl. 5. 23:26
 67/158 A kérdező kommentje:

"Lenne egy alternatív világ, ahol a nőket a pasik úton, útfélen megkefélhetnék, amikor csak akarják (persze csak a jó nőket hajtanák halálra) mi lenne ennek a vége?"

Mondjuk nem lenne semennyi rosszindulatú kötekedő férfi a munkahelyeken mert boldogok lennének és eltűnne belőlük a harag.

júl. 5. 23:29
 68/158 A kérdező kommentje:

"Miért adnak esélyt egy incelnek? Nem iszok poshadt vizet, nem eszek romlott ételt, nem megyek incel pasas közelébe. Miért mérgezném magamat?"

Azt hiszed minden nőnek Tom Holland szintű szépfiú jár? Szerinted egy ronda kinézetű nő is Tom Holland barátnője lehet?

júl. 5. 23:31
 69/158 anonim ***** válasza:
100%
67 én szeretem a gondolatkísérleteket még az egészen szélsőségeseket is, de ahhoz olyan partner kell, aki komolyan belehelyezkedik abba az elképzelt világba és hajlandó kibontani a világot. Az, aki csak magát szajkózza az nem szórakoztató.
júl. 5. 23:32
 70/158 A kérdező kommentje:
Adam Lanza is egy incel volt aki soha nem szexelt. Ha lett volna egy csaja aki minden nap többször kielégiti akkor kizárt hogy agresszív lett volna. Szex a legjobb agresszió levezető dolog.
júl. 5. 23:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

A vékony lányok felszínesebbek mint a testesebb nők? Tökéletesnek gondoljàk magukat mert vékony az adottságuk?

Még az amerikai jóképű színészeket se tartják féfinek? Csak ilyen keleti modell srácokat kocka hassal? Ti is ismertek ilyen gonosz nárcisztikus személyiségzavaros nőket? Akikben semmi szeretnivaló sincs ? De mégis adnátok neki egy esélyt (vagy többet is) de tőle...

Ha a párod negatív lenne mindennel szemben és ez kihatna a te személyíségedre is és mār te is olyan lennél,akkor elhagynád?

Ha a párod többszöri kérésre nem változtatna ezen és már másfél éve nem tudna ezen változtatni és ez úgy mond rád is negatívan hatna és te is negatív lennél ezáltál,elgondolkodnál a szakításon?

Milyenek az egyszerű lányok, kikre mondják hogy egyszerű, jó vagy rossz értelemben?

Mik azok a tulajdonságok amiért valaki 'egyszerű', illetve ma ez ritka vagy nagyon sok ilyen csaj van? Plusz most ez akkor negatív vagy pozitív ha egy lány ilyen?

Az első kapcsolatuk előtt a fiúk általában angyali, szeretnivaló, tüneményes lényekként tekintenek a nőkre, de 1-2 kapcsolat után ez a megítélés...

Amikor még az első kapcsolatunk előtt vagyunk, legtöbben - valljuk be - angyalokként tekintünk a nőkre, akiknek szeretet, udvarlás kell, akiknek a várát be kell venni, mint a mesében a királykisasszonynak, stb., majd amikor behatóbban is megismerjük őket(kapcsolatba...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!