Nők ti nem éreztek bűntudatot hogy annyi kiéhezett férfi van akiknek negatív irányba ment el a személyisége a nőhiányba?
Helyeken ahol eddig dolgoztam ott az idegebeteg kötekedő meg másokat hátuk mögött kibeszélő rosszindulatú férfiakról mindig kiderült hogy alig vagy egyáltalán nem szexelnek.
Ha megnézed a szépfiúkat akik már a 10 es évei közepétől csinálják akkor meglátod hogy ők nekik van kiegyensúlyozott nyugodt lelki világuk.
A 30 as szűzek azok akik gonoszak, ők szoktak szemétkedni a munkahelyen.
Én mondjuk nem vagyok nő de ha én nő lennék akkor lenne lelki ismeret furdalásom hogy azért mert elutasítom a férfiak tömegét attól ennyi megkeseredett roncs lesz.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A nők Tom Holland testére izgulnak amíg több millió incel férfi szűzen éli le az életét. Semelyik nő se ad esélyt az incelek tömegeinek inkább Tom Holland alsógatyás képeire ujazzák magukat.
Sajnos ilyen a világ. Jobb a nőnek a szépfiú képeire masztizni minthogy az incelel szexeljen.

válasza:"Lenne egy alternatív világ, ahol a nőket a pasik úton, útfélen megkefélhetnék, amikor csak akarják (persze csak a jó nőket hajtanák halálra) mi lenne ennek a vége?"
Mondjuk nem lenne semennyi rosszindulatú kötekedő férfi a munkahelyeken mert boldogok lennének és eltűnne belőlük a harag.
"Miért adnak esélyt egy incelnek? Nem iszok poshadt vizet, nem eszek romlott ételt, nem megyek incel pasas közelébe. Miért mérgezném magamat?"
Azt hiszed minden nőnek Tom Holland szintű szépfiú jár? Szerinted egy ronda kinézetű nő is Tom Holland barátnője lehet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még az amerikai jóképű színészeket se tartják féfinek? Csak ilyen keleti modell srácokat kocka hassal? Ti is ismertek ilyen gonosz nárcisztikus személyiségzavaros nőket? Akikben semmi szeretnivaló sincs ? De mégis adnátok neki egy esélyt (vagy többet is) de tőle...
Ha a párod többszöri kérésre nem változtatna ezen és már másfél éve nem tudna ezen változtatni és ez úgy mond rád is negatívan hatna és te is negatív lennél ezáltál,elgondolkodnál a szakításon?
Mik azok a tulajdonságok amiért valaki 'egyszerű', illetve ma ez ritka vagy nagyon sok ilyen csaj van? Plusz most ez akkor negatív vagy pozitív ha egy lány ilyen?
Amikor még az első kapcsolatunk előtt vagyunk, legtöbben - valljuk be - angyalokként tekintünk a nőkre, akiknek szeretet, udvarlás kell, akiknek a várát be kell venni, mint a mesében a királykisasszonynak, stb., majd amikor behatóbban is megismerjük őket(kapcsolatba...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!