Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korig van esély a...

Hány éves korig van esély a férfi szüzesség elvesztésére reálisan?

Figyelt kérdés

Nők hány éves kor után nem állnak le ilyen férfival?

Illetve mit kellene tenni hogy jusson nő neki?

júl. 5. 18:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
amíg nem impotens van esély.
júl. 5. 18:29
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
leszakadni erről a témáról és megtalálni a maga körét
júl. 5. 18:29
 3/16 A kérdező kommentje:
30 felett mi várható, főleg ha beindult már a kopaszodás és oldalt jó pár ősz hajszál van? Illetve a pénisz méret ha nagyon áll akkor éppen eléri a 16 cmt.
júl. 5. 18:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha maga a szüzesség nyomaszt, akkor keress prostit.

Ha párkapcsolatra vágysz, akkor: a kopaszodás és oldalt pár hajszál az mellékes. Mármint érdemes felmérned, hogy mi áll jobban, ha meghagyod a hajad és megpróbálod valahogy úgy belőni, hogy normálisan nézzen ki, vagy ha nullás géppel levágod. 30+ korosztály vagyok én is, és elég sok ismerősömnél látom azt, hogy a végletekig ragaszkodik a nemlétező hajához, pedig annyival jobban járna, ha simán csak letolná borotvával... Az ősz haj az sokaknál sármosít, szóval önmagában nem hinném hátrányosnak.

A péniszméret meg mellékes, mégis honnan látná egy nő az ismerkedés alatt, hogy mégis mekkora a cuccos a nadrágodban? A ~16 cm teljesen rendben van, emiatt szégyenkezned nem kell. Ha emiatt vagy még szűz, akkor irgum-burgum, mert hülye vagy.

júl. 5. 18:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Bármeddig, amíg van merevedés. A nők nagyrészét nem az zavarja, ha szűz vagy, hanem az, ha szorongsz emiatt. Vannak olyanok persze, akiknek ez abszolút no go, de azoknál valószínűleg úgysem kerülsz radarra, ha bizonytalanabb vagy.
júl. 5. 19:00
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
A férfi szüzesség olyan, mint egy áttétes rák, ami egy bizonyos életkor után rárohad az adott férfira.
júl. 5. 19:03
 7/16 anonim ***** válasza:
80 éves korig
júl. 5. 19:32
 8/16 A kérdező kommentje:
30 feletti nők már azt hallottam hogy csak egzisztencia esetén állnak le veled?
júl. 5. 19:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Ameddig müködik a cerka
júl. 5. 19:58
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
Milyen szerencse, hegy egy ideje már vannak nők, akik pénzért is szexelnek veled.
júl. 5. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szüzesség elvesztése 11 év korkülömbséggel?

Sziasztok, a hétvégén történt velem, hogy egy barátnőmnél voltam, és egy buli miatt a testvére meg valami spanja ott aludt nála (ők vidékiek, valami bulira jöttek fel Budapestre). Beszélgettem a testvére ismerősével aki már ivott előtte, és hát finoman szólva a...

Később szégyellnem kell a nők előtt hogyha egy idősebb nővel veszítem el a szüzességem egy swingerpartin?

Kaptam meghívót egy swinger házibulira, a korosztály, 40es 50es párok, meg pár 30as pasi. Én most 27 vagyok, még szűz, sose kelletem azoknak a nőknek akik nekem tetszettek. Persze ez így elege szégyen, tudom én is. Később ha netalántán mégis összejönni valami, akkor...

33 éves nőként szüzesség elvesztése, ismerkedés 0 tapasztalattal, hogyan érdemes, milyen tippjeitek vannak?

A legtöbb kontaktom ellenkező nemű szméllyel ölelés volt, csók és más még sosem. Már nagyon vágyom rá, hogy legyen több. Nem egyéjszakás kalandban, nem azért, mert a pasi kanos, hanem találni valakit, akit tényleg én érdeklek, aki tényleg vonzónak lát. Minden eddigi...

Hivatásoshoz elmenni szüzesség elvesztése céljából, mit gondoltok?

Tudom, hogy ez a legtöbbször férfiakat érintő kérdés, de esetemben fordított a helyzet. Szűz vagyok még 28 évesen is, ami egyre több gátlást okoz bennem. Félek, hogy ismerkedéskor kiderül a korombeli férfiak(28-32) már nem akarnak vergődni egy olyan tapasztalatlannal,...

Mit csináljak az ellen hogy ne féljek az első párkapcsolattól és a szüzesség elvesztésétől?

Mind a kettőre vágyom is meg nem is, az elsőtől attól tartok hogy mi van ha emberileg alkalmatlan vagyok kapcsolatra? Mi van ha valami nagy hülyeséget csinálok és nagyon megbántom a másikat? Mi van ha kibírhatatlan vagyok? Az első alkalomtól pedig attól tartok hogy mi...

Nagyon-nagyon késői szüzesség elvesztése céljából mit tegyek?

Nagyon kritikus, örök elégedetlen vagyok magammal. Eddig azért nem került rá sor, mert nem tetszett alul a saját látványom, nem mertem volna férfi előtt levetkőzni. Összegyűjtöttem rá a pénzt, megvolt a műtét és a regeneráció, mostmár szeretném végre átèlni azt, ami...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!