Hány éves korig van esély a férfi szüzesség elvesztésére reálisan?
Nők hány éves kor után nem állnak le ilyen férfival?
Illetve mit kellene tenni hogy jusson nő neki?

válasza:

válasza:Ha maga a szüzesség nyomaszt, akkor keress prostit.
Ha párkapcsolatra vágysz, akkor: a kopaszodás és oldalt pár hajszál az mellékes. Mármint érdemes felmérned, hogy mi áll jobban, ha meghagyod a hajad és megpróbálod valahogy úgy belőni, hogy normálisan nézzen ki, vagy ha nullás géppel levágod. 30+ korosztály vagyok én is, és elég sok ismerősömnél látom azt, hogy a végletekig ragaszkodik a nemlétező hajához, pedig annyival jobban járna, ha simán csak letolná borotvával... Az ősz haj az sokaknál sármosít, szóval önmagában nem hinném hátrányosnak.
A péniszméret meg mellékes, mégis honnan látná egy nő az ismerkedés alatt, hogy mégis mekkora a cuccos a nadrágodban? A ~16 cm teljesen rendben van, emiatt szégyenkezned nem kell. Ha emiatt vagy még szűz, akkor irgum-burgum, mert hülye vagy.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, a hétvégén történt velem, hogy egy barátnőmnél voltam, és egy buli miatt a testvére meg valami spanja ott aludt nála (ők vidékiek, valami bulira jöttek fel Budapestre). Beszélgettem a testvére ismerősével aki már ivott előtte, és hát finoman szólva a...
Kaptam meghívót egy swinger házibulira, a korosztály, 40es 50es párok, meg pár 30as pasi. Én most 27 vagyok, még szűz, sose kelletem azoknak a nőknek akik nekem tetszettek. Persze ez így elege szégyen, tudom én is. Később ha netalántán mégis összejönni valami, akkor...
A legtöbb kontaktom ellenkező nemű szméllyel ölelés volt, csók és más még sosem. Már nagyon vágyom rá, hogy legyen több. Nem egyéjszakás kalandban, nem azért, mert a pasi kanos, hanem találni valakit, akit tényleg én érdeklek, aki tényleg vonzónak lát. Minden eddigi...
Tudom, hogy ez a legtöbbször férfiakat érintő kérdés, de esetemben fordított a helyzet. Szűz vagyok még 28 évesen is, ami egyre több gátlást okoz bennem. Félek, hogy ismerkedéskor kiderül a korombeli férfiak(28-32) már nem akarnak vergődni egy olyan tapasztalatlannal,...
Mind a kettőre vágyom is meg nem is, az elsőtől attól tartok hogy mi van ha emberileg alkalmatlan vagyok kapcsolatra? Mi van ha valami nagy hülyeséget csinálok és nagyon megbántom a másikat? Mi van ha kibírhatatlan vagyok? Az első alkalomtól pedig attól tartok hogy mi...
Nagyon kritikus, örök elégedetlen vagyok magammal. Eddig azért nem került rá sor, mert nem tetszett alul a saját látványom, nem mertem volna férfi előtt levetkőzni. Összegyűjtöttem rá a pénzt, megvolt a műtét és a regeneráció, mostmár szeretném végre átèlni azt, ami...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!