Férfiak, ha rendezvényen megismertek egy nőt, aki tetszik nektek, akkor milyen szöveggel írtok rá később?

válasza:

válasza:"érdemes pár általános jellegű kérdést feltenni és abból leszűrni, hogy vajon nyitott lenne-e bármire"
Vagy a körkérdések helyett, akár bele is csaphatnál a lecsóba. Hogy nyitott-e azt így is, úgy is megtudod, akkor meg mi értelme kerülgetni egymást?
Például: jól érezted magad, és szeretnéd jobban megismerni.
Nem olyan bonyolult.😑

válasza:Lényegre kell térni!
Szia Juli! Nagyon jól éreztem magam a társaságodban, és szeretnélek jobban megismerni! Hol találkozzunk?
Tökösnek kell lenni!👍 Tudod, hogy egy átlag nőre hányan írnak rá naponta egy átlag fb-n, vagy akár itt?! 😂 Hát öcsém, ne akard megtudni... Felnőtt ember vagy! Nyomulni kell, a legrosszabb, ha nem jössz be neki, de ha igen, akkor nyertél😉 36/N
További kérdések:
Lakatlan szigeten rekednétek egy gyönyörű lány ikerpárral, akik néhány nap után elkezdenének szexelni veled, saját önszántukból. Mondhatni megkedvelnének. Dughatnád mindkettőt, felváltva, partiban, mindenhogy. Amúgy a szigeten lenne ivóvíz, élelem, gyümölcsök stb....
Három hete vagyunk együtt nagyon vonzó csinos fiatal vékony lány gyereket szeretnék tőle , megvan a közös hangok érzem hogy sokkal jobban megértem magam mint a korombeliekkel ő is odavan értem jelenleg
Mármint mondjuk a férfi sokat jelent nektek,mert van egy elég mély baráti kapcsolatotok,számíthattok rá,csak éppen nem jön be,de a barátja meg igen,akkor mennyire korrekt rámenni? Ebben az esetben ez mennyire bántaná meg a férfit? Vagy éppen végül is mindenki...
Keveset fürdik, borotválkozik,nem szeretne valtoztatni
26 éves férfi vagyok, 186cm 85kg, teljesen átlagos alkattal. Területi képviselőként dolgozom, ahol szerencsére extra sikeres vagyok, kommunikációs képesseigemre, önbizalomra nincs panasz. Viszont az élet "társkeresési" részében totál vakvágányon tartózkodom....
Sokan mondják élőbe nem mernek ismerkedni, amit persze megértek. De az internet meg torzít. Ti mit gondoltok erről? 26N
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!