Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy azok a nők...

Miért van az hogy azok a nők akik tetszenek nem akarnak?

Figyelt kérdés
8 éve egyedül... lenne nő de azok nem tetszenek, egyszerűen nem áll fel rájuk....aki tetszik az meg nem akar
júl. 6. 10:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%
Mert aki tetszik, annak ronda vagy.
júl. 6. 10:03
 2/27 anonim ***** válasza:
26%
Egyedi eset. Nem is hallottam még hasonlót.
júl. 6. 10:03
 3/27 A kérdező kommentje:
1. de miért...
júl. 6. 10:05
 4/27 anonim ***** válasza:
86%
Mert nem kell a nőnek élete során minden olyan pasival összejönnie akinek feláll rá. Ahogy neked sem kell összejönnöd olyannal aki téged akar. Kell jó adag szerencse is a közös metszethez.
júl. 6. 10:07
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
#3 mert gondolom neked a szép nők tetszenek, de te nem nézel ki jól és még csak gazdag sem vagy.
júl. 6. 10:16
 6/27 anonim ***** válasza:
97%
Drága barátom. ilyen az, amikor a kínálat és kereslet nem találkozik.
júl. 6. 10:23
 7/27 A kérdező kommentje:
5. Igen de a szépség szubjektív... kövér nőnek akkor miért jövök be? a külső meghatározza az ízlést?
júl. 6. 10:24
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

“Igen de a szépség szubjektív”

Te is tudod, hogy ez f*szság. Egy vékony, sportos, kerek cicis, szép arcú nő szebb, mint egy löttyedt, kövér, zsíroshajú, csúnya arcú nő. Ebben semmilyen szubjektivitás nincs, 10-ből 9 férfi az elsőt választaná, ha tehetné. A 10. pedig meleg🤣

júl. 6. 10:28
 9/27 anonim ***** válasza:
98%

7

Nem határozza meg, de az emberek egy jelentős része azért be tudja lőni, hogy kinél van esélye, és kinél nem.

A veled kapcsolatot akaró kövér nők nyilván úgy látják, hogy külső alapján te kb leállnál velük. A szebb nők pedig tudják, hogy jóképűbb pasit is kaphatnak.

júl. 6. 10:44
 10/27 anonim ***** válasza:
11%
8 végre már valaki nem nyomatja ezt a szépség szubjektív faxságot
júl. 6. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Magas férfiként a magas nők csak azért találnak meg, mert ilyen vagyok és ők magas pasit akarnak maguk mellé? Amúgy enélkül nem is tetszenék nekik?

196 cm vagyok. Nem mondom, hogy a világon minden magas nő ilyen, de évente 1x-2x átélem ezt, hogy "próbálkozik" egy 180 körüli lány, de iszonyat nyomulósan. Kb érzem az ismerkedés elejétől a kisugárzásán, viselkedésén, hogy kis túlzással bármit megtehetnék vele és...

A legtöbb nőnek a "rosszfiúk" tetszenek? Miért akarnak újabb strigulák lenni a pasi számára?

Nekem nagyon bejön Allan a két pasi meg egy kicsi-ből. Bejönnek a bénácska, jófiú sracok. :) Barátnőm Charlie-t imádja. Szerintem az ilyen nőfaló bunkó pasik említésre sem érdemesek. Melyik az a nő, aki újabb strigula akar lenni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!