Miért van az hogy azok a nők akik tetszenek nem akarnak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:“Igen de a szépség szubjektív”
Te is tudod, hogy ez f*szság. Egy vékony, sportos, kerek cicis, szép arcú nő szebb, mint egy löttyedt, kövér, zsíroshajú, csúnya arcú nő. Ebben semmilyen szubjektivitás nincs, 10-ből 9 férfi az elsőt választaná, ha tehetné. A 10. pedig meleg🤣

válasza:7
Nem határozza meg, de az emberek egy jelentős része azért be tudja lőni, hogy kinél van esélye, és kinél nem.
A veled kapcsolatot akaró kövér nők nyilván úgy látják, hogy külső alapján te kb leállnál velük. A szebb nők pedig tudják, hogy jóképűbb pasit is kaphatnak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
196 cm vagyok. Nem mondom, hogy a világon minden magas nő ilyen, de évente 1x-2x átélem ezt, hogy "próbálkozik" egy 180 körüli lány, de iszonyat nyomulósan. Kb érzem az ismerkedés elejétől a kisugárzásán, viselkedésén, hogy kis túlzással bármit megtehetnék vele és...
Nekem nagyon bejön Allan a két pasi meg egy kicsi-ből. Bejönnek a bénácska, jófiú sracok. :) Barátnőm Charlie-t imádja. Szerintem az ilyen nőfaló bunkó pasik említésre sem érdemesek. Melyik az a nő, aki újabb strigula akar lenni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!