Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mit értetek mamahotel...

Nők, mit értetek mamahotel alatt? Lehet oka, hogy valaki a szüleivel lakik. Pláne ha szingli, de ha összejön valamivel, összeköltözhetnek.

Figyelt kérdés

Anyukámmal lakok, mert a többi rokonunk elhunyt, és ez mindkettőnket megviselt… Van egy kis saját “lakásom”, nyaraló, új építésű, full összkomfort, normális helyen, állandó szomszédokkal, rendezett kerttel.

De albérletet is ki tudnék fizetni.

Ma randin a csaj kiakadt, hogy miért nem lakok egyedül, és ezt nem értettem, miért olyan lényeges ez?

Nem pénz kérdése a dolog, mindig összetartó család voltunk, és elég durva lenne Anyukámat otthagyni egyedül a házban, mert maga alatt lenne még jobban. Én is úgy vagyok vele, hogy egy család vagyunk, van kihez szólnom, és nyomasztó lenne egyedül lakni.

Nyilván ha összejönnék egy csajjal, másnap költözhetünk is, egész más helyzet, Anyukám is megértene.

A csaj viszont nem értette, az ő elképzelése hogy csak olyannal ismerkedik aki egyedül lakik… Miért olyan lényeges ez?

35/F

júl. 6. 20:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Érthetó is amit írsz, de egy kicsit nem is. Azt írod pl. hogy nem társasági lény - akkor miért nem lehetne egy ilyen nehéz időszakban "csak" rendszeresen látogatni?

Ő mossa az alsógatyád? Ő főz rád?

Nehéz ügy ez, mert akarva akaratlan mégis megmarad egy túl szoros viszony. 35 éves vagy: laktál már külön? Mert ha még sosem, akkor biztosan nem lehet a gyászra fogni az együttélést! Nekem pl. pont az által lett haromikus, rendszeres kiegyensúlyozott kapcsolatom anyukámmal, hogy elköltöztem, és nem konfrontálódtunk állandóan pl. a háztartásban, meg egyáltalán. Aki kilép a gyerek szerepből, annak gyakran nehéz a "gyerekszobában" maradnia. Aki nem, az hiába keres egy milliót, és örököl lakást, a gyerekszobában érzi magát jobban.

júl. 6. 22:56
 12/22 anonim ***** válasza:

Nagyon le leszek pontozva (bár ez is csak azt bizonyítja, hogy igazam van és betaláltam a femceleknél), de valójában a mamahotelt 3 nagy indokcsoport miatt ítéli el nők szinte 99,9%-a. Ebből pedig csak 1 legit, 2 pedig burkolt, illetve nyílt aranyásás és kontrollmánia.

1. Ha a férfi jómódú (mint te is a havi 1 millióval) az ingatlan saját tulajdon, az anyuka is konszolidált (tehát tiszteletben tartja, hogy a fia felnőtt és egyszer majd kirepül a fészekből) és a férfi az előnyét nem életszínvonal növelésre, hanem megtakarításra fordítja, akkor a nőnek nehéz dió lesz a férfi, mert őt sem tudja manipulálni, mint a tanmesében, amikor a róka kiénekli a holló szájából a sajtot.

Az ilyen férfi tisztában van önmagával, a pénzügyeivel, a családjával is jó a viszony, plusz van saját vagyona a család révén, a nőnek nem marad "fegyvere" befészkelődni a vagyonba. Ezen kívül mivel a férfi anyja normális, nem kell házicselédnek se lennie, egy boomer szülő nagy eséllyel jobban főz, jobban rendet tart, jobban beosztja a pénzt és így tovább, mint egy mai generációs lány.

2. Ha a férfi költség-racionalizációból teszi ezt, mert mondjuk közös albérlet vagy önkormányzati bérlakás, az is piaci, nem szociális, rokon lakása, stb. akkor egész egyszerűen a fenti eset hatványozottan, csak a negatívumokkal, pozitívumok nélkül. Egy ilyen férfivel nem lehet jövőt tervezni, mert még az intézetis, gyermekvédelmisnél is rosszabb, hiszen még a családja/anyja is ott van púpnak a hátán. Ezt így egy nő se fogja kimondani, mert nem akar rossz embernek tűnni.

3. Végül van az az eset, amikor az életművész tróger akár a fenti 1-2 esetet behazudva sosem növi ki a bulikázós életmódot és ténylegesen kell egy házicseléd, legyen az a nővér a drogelvonón/addiktológián vagy a zsörtölődő anyuka vagy a nagymama, aki már megszokta, de normális nő még akkor se fogja sokáig csinálni, ha maga Michele Morrone a srác.

Vagy amikor ezernyi mentális betegsége van, szociális fóbiás.

júl. 7. 00:59
 13/22 anonim ***** válasza:
61%

Akármilyen indok valid az ismerkedés beszüntetésére, főleg, ha életmódbeli ellentéthez kapcsolódik.

Van, aki elvárja az önálló életet, van aki nem. Egyikkel sincs semmi probléma.

júl. 7. 01:09
 14/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem vagy leszakadva anyukádról. Nekem így a randik is merően kínosak lennének.
júl. 7. 08:27
 15/22 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszoló jól leírta már a miértjét! Általánosságban a felnőtt férfi aki otthon lakik arról azt feltételezik hogy vagy a szüleim spòrol pénzt. Vagy totál nem dolgozik. A harmadik meg hogy lusta, és biztos az anyukája főz, most, takarít még rà. Azaz életképtelen a nők szemében. Egy nagy csecsemő.

Üdv

38F/ macikàs incel

júl. 7. 09:06
 16/22 anonim ***** válasza:
44%
Minden nő el fog utasítani addig, amíg nem egyedül élsz.
júl. 8. 12:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Aki otthon lakik, és ez teljesen meg is felel neki, az sokkal nagyobb valószínűséggel nincs leválva érzelmileg a szüleiről, mint aki elköltözött már. Ha nem is teljesen "liánozás" ez, de mégis hasonló. Majd akkor válik le, ha lesz kiért, magától nincs igénye. Ez nagyon rizikós! Akit lelkileg még a szülei "tartanak", az ki tudja, mennyire képes maga "tartóoszloppá" válni a saját családjában.
júl. 8. 21:09
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

"Akit lelkileg még a szülei "tartanak", az ki tudja, mennyire képes maga "tartóoszloppá" válni a saját családjában."

Hagyjuk már ezt a "lelki" dolgot... Az anyagiakról szól az egész, csak ciki bevallani.

Ha objektívebb rálátásod lenne a társadalomra, pontosan tudnád, hogy pont a tehetősebb családok fogják akkor is jobban a gyeplőt "valamit valamiért" elvén, ha nem is teljesen toxikusak vagy gyerekre telepedőek.

És azt is pontosan tudod, hogy ez csak "szarul, de büszkén" duma, de 10-ből 9 nem azért él mamahotelben, mert 2 ingatlana ki van adva és csak arra vár, hogy egy nővel komolyabbra forduljon, hanem azért ennyire nem nagy a jólét.

A nő a saját érdekét nézi, így riválist lát az anyósban.

Ha egy férfi egyedül él és tart fenn egy háztartást, az nem az önállóságtól lesz "szexi", hanem attól, hogy ha a nő már összeüt neki egy tojásrántottát vagy megcsinál egy pizzát, már oda-vissza lesz érte a pasi, hogy milyen házias tündérke.

Ha a férfi távolabb van az anyjától, akkor kevésbé fog mélyebb információkat megosztani vele, így az anyuka kéretlenül se látja el tanácsokkal, meg, hogy mire figyeljen.

Ugyanezért van, amikor a bántalmazó férfiak olyan nőket keresnek, akiknek nincsenek barátai, családja, semmi. Mert ott ő lehet a világ közepe.

Ha egy férfi alapállapota az, hogy kifizet 2-300 ezret havonta a lakhatásért, akkor előny lesz neki, hogy a nő beköltözik hozzá és feleznek, az méginkább, ha a nőnek van saját lakása és neki fizeti a törlesztőrészlet felét.

Erről szól a fészekrakó-ösztön. Ha anyukát ki kell túrni a fészekből, az egy rossz és bonyolult kiindulási alap és ott legritkább esetben nyerhet a nő vagy túl nagy árat kellene fizetni érte, amit maximum ilyen Brad Pitt szintű pasiért lenne érdemes és jó nagy családi vagyonért.

Ja, a pénzügyileg tudatos férfi megint red flag, mert azt nem lehet lehúzni, azon nem lehet nyerészkedni.

júl. 9. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Na ennyi hülyeséget is rég olvastam, mint a 18-as válaszban...
júl. 9. 16:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Te is mama-hoteles vagy? Szepen megideologizáltad 😆

júl. 9. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Ez mamahotelnek számít?

Sokszor hallom, hogy a nők elutasítják az olyan férfiakat akik az anyjukkal élnek és ő tartja el őket, ez teljesen jogos. 33 éves vagyok és az anyukámmal élek, de nem azért mert önállótlan lennék, hanem egy nehéz helyzet áll fenn. Testvérem súllyosan szellemi...

Ha egy 30-40 és férfi mamahoteles, de indokkal.. akkor is felejtse el a nőket?

Szóval ha egy férfi együtt él a beteg anyjával vagy apjával, mert az vagy azok már nem tudnak gondoskodni magukról, akkor felejtse el a nőket? Mert ha szóba kerül, hol lakik, és igazat mond, akkor kiderül, hogy 30-45 évesen még a szüleivel lakik, azoknak a lakásában...

Hs egy pasi 38 évesen is az anyukájával él, az kizáró ok ismerkedésnél?

Jóvágású, értelmes pasi, első randin egészen elbűvölt az intellekusával. 2-ik randinkon aztán megszólalt a telefonja, és az anyukája hívta, hogy nála vannak-e a kulcsok. Ezt úgy mesélte el, mintha teljesen természetes dolog lenne az otthon élés ennyi idősen. Amúgy van...

20 kiló felesleggel a testemen, havi nettó 330-at keresve, mamahotelben élve semmi esélyem egy szép nőre?

Van egy 17 éves autóm, külsőleg az arcom rendben van, a testalkatom nincs. A pénzem kevés, tudom. 31 éves vagyok, férfi

31 éves férfiként, kevés tapasztalattal van esélyem párkapcsolatra ha a szülői házban élek?

Nem vagyok anyuci pici fia, dolgozom, befektetek, 20 millió feletti vagyonnal rendelkezem, de sajnos itt a környékünkön még egy fél lakásra sem elég, az albérlet hosszabbtávon meg elvinné az eddig felépített vagyonomat!

Van bárki akinek segített és eredményt hozott a szokásos biztató szavak?

Értem ezt úgy,hogy sportolj, olvass, költözz albérletbe, járj emberek közé, fejleszd magad stb! Olyan emberek történetére lennék kíváncsi akik a kudarcos párkeresési sikertelenség miatt ezeket mind megcsinálta és hozott e eredményt vagy sem? :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!