Miért pont egy típusú férfit bántanak és utasítanak el a nők?
Vannak itt értelmesebb női kommentelők is, akiknek mond valamit az, hogy férfi vs női test? Magasság, BMI, víz, zsír, izom stb. %?
Akkor magyarázzátok már el, hogy miért tapasztalható nagy arányban a nőknél az az igazságtalan elvárás, hogy ha a férfi 35-40 éves, 180 cm és mondjuk 80 kg, neki az összes nő azt fogja mondani (akár itt gyakorin is), hogy ő így kövér és nem jó. És legyen 60-70 kg, azaz a magassággal számítva minimum 10 kg mínuszban?!
Aztán jön egy másik kérdező, aki csak 28 éves és mondjuk 168 cm és 76 kg! Neki azt mondják, nem kell fogynia semmit! De hogy van akkor ez??? Akkor neki a fenti példa alapján nem 50-58 kg-nak kellene lennie - minimum magasság mínusz 10 kg? Ugye, ugye, hogy nem stimmel itt valami? Olyan, mintha egyetlen típusú férfi csoport lenne, csak irreális elvárásokkal büntetve!
A másik dolog, ami zavar! Akinek van egy 5 éves szakmunkás végzettsége és egy érettségije, az miért számít fogyatékosnak?
A harmadik, ami zavar, hogy a jelenlegi magyar minimálbér nettója 214 ezer Ft. Ha valamelyik incel kérdez és pénzről írja, hogy 400-500 ezer nettót keres (ami nem minimálbér! Kicsit azért már jobb), annak is odaírják, hogy az minimálbér csöves, és minimum a férfinál az 1M nettó vagy kuka.
Olyan ez, mintha tényleg egy normális szintet hozó férfit is szándékosan le akarnák húzni a hajléktalanokkal egy szintre, és többet és többet írni elvárásnak, hogy a személy azt érezze, ő nem elég, és így nem lehet semmi nője.

válasza:Ki mondja hogy egy férfi legyen 60kg?😳
Amúgy azok bántanak másokat akik önmagukkal sincsenek megelégedve, ha te békében vagy magaddal nem fogsz bántani senki mást

válasza:Ember, én 175cm-hez vagyok 80 kg és nem vagyok kövér!
Nálad nagyobb gondok lesznek!

válasza:4
Keress rà hasonló kérdésekre és nézd meg az 50 válaszból 48 az hogy 180 cm mellé 70 kgnàl több nem lehetsz. Aztán ki ne találd már hogy 48 különböző profilt hoztam létre és magamnak oda írtam. 😆

válasza:

válasza:"Vannak itt értelmesebb női kommentelők is, akiknek mond valamit az, hogy férfi vs női test? Magasság, BMI, víz, zsír, izom stb. %?"
Vannak. Te viszont nem tartozol az értelmesebb kommentelők közé, különben tudnád, hogy a 180 cm 80 kg lehet egy nulla izomzattal rendelkező puhos testalkat és egy alacsony testzsírszázalékú, izmosabb, atletikus testalkat is.
A többi pontra inkább nem is válaszolok mert akkora blödségeket hordassz össze.

válasza:A nők mindent is jobban tudnak mint mi, ez van a fejükben. Ha ezt elfogadod és behódolsz nekik=lemész kutyába=nőiessé válsz.., akkor ha olyan kedvük van, oda is tartják. Amikor már akció van (szex), csak akkor akarják, hogy Férfi legyél, határozott, kitartó,...
A nettód is csak akkor érdekes, ha azt rá is költöd.
Test nem annyira lényeges, csak egy szép, izmos, nagydarab,.. külső előbb hozza szexuálisan izgalomba őket. Egy csomó punnyadt, hájas=nőies fickónak is van nője.

válasza:Mi van?
- a 80 kg az izmos 80 kg vagy zsíros 80 kg? Amúgy bmi alapján még épp a normális tartomány felső határa. A második példa viszont már enyhén túlsúlyos.
- mégis miért lenne fogyatékos egy szakmunkás????
- az 1M nettós válaszolók trollok, nem kell felhúzni magad. A férjem is 450-500 között keres és együtt vagyunk, nyugi.
Szerintem te túl komolyan veszed a neten trollkodókat.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mert hiába ment ki külföldre egyedül munka miatt, nem jöttek be a számításai, nem találta meg a párját nyelvi akadályok miatt, vagy szimplán csak azért, mert nem volt helyi. Ha van ilyen sztoritok, leírjátok?
Ez mindig is érdekelt, mert azt láttam, hogy a kevésbé szép lányokra is nyomulnak. Ellenben a csúnya srácok meg gyakran egyedül maradnak.
Miért nem elégszenek meg azzal a nők, hogy csak ők, vagy egy hozzájuk hasonló gondolkodású és értékrendű baráti társaság csatangolja csak be velük az egész világot? Miért annyira elfogadhatatlan ez a számukra és miért lett ez - a világban való haszontalan csavargás -...
Tényleg nagyon szerethet, annyi mindent megtett értem,és nem vár cserébe semmit. Igazából elfogadja azt is,ha nem jövünk össze.
Mondjuk elhív lángosozni vagy kávézni, és randi végén, mikor hazafelé andalogtok, előkap a zsebéből egy szép fényes, krómozott ajtózsanért. És ezekkel a szavakkal mutatja fel nektek: "Ez itt az én zsanérom, És te vagy a zsánerem! Nem ülök a babéron, Vár reád a háremem!"
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!