30 felett esélytelen megtalálnia az embernek a párját?

válasza:Nem igazán értem. Abban a szent pillanatban amikor betöltöm a 30.-at valami varázslatos dolog történik majd velem ami romba dönti a társkeresési esélyeimet?
29 évesen kelendő voltam, 31 évesen már a kutyának sem kellek vagy te ezt mégis, hogyan képzeled?

válasza:

válasza:Ha ronda és csóró férfi vagy akkor esélytelen.
Ha szépfiú vagy gazdag lennél akkor simán két másodperc alatt tudnál fogni csajt.
Jelenleg a párkapcsolati piac érdekek alapján működik és nem szerelem alapján.
Férfiaknak érdek: szex amire minden nő jó akiknek van lyuk a lába között.
Nőknek érdek: anyagi javak meg legyél szépfiú.
Nagyon kevés igaz szerelem van a világon.
Szerintem ha kivennénk az érdekeket a párkapcsolatból akkor minimum a párkapcsolatok 80 százaléka felbomlana a bolygón,
szóval ha nem lenne szépfiú a srác akkor egyből othagyná a lány, ha nem lenne jó fizetése vagy háza vagy kocsija akkor otthagyná a lány, lányt otthagyná a férfi ha nem lenne kanos.

válasza:

válasza:

válasza:Még egy marhaság.
Hol olvastad ezt itt gyakorin?

válasza:"Én 31 vagyok, és nem találok senkit komoly kapcsolatra 3,5 éve"
Ronda vagy, ha szépfiú lennél akkor lehetsz akármilyen rád másznak a nők.

válasza:További kérdések:
Lakatlan szigeten rekednétek egy gyönyörű lány ikerpárral, akik néhány nap után elkezdenének szexelni veled, saját önszántukból. Mondhatni megkedvelnének. Dughatnád mindkettőt, felváltva, partiban, mindenhogy. Amúgy a szigeten lenne ivóvíz, élelem, gyümölcsök stb....
Három hete vagyunk együtt nagyon vonzó csinos fiatal vékony lány gyereket szeretnék tőle , megvan a közös hangok érzem hogy sokkal jobban megértem magam mint a korombeliekkel ő is odavan értem jelenleg
Mármint mondjuk a férfi sokat jelent nektek,mert van egy elég mély baráti kapcsolatotok,számíthattok rá,csak éppen nem jön be,de a barátja meg igen,akkor mennyire korrekt rámenni? Ebben az esetben ez mennyire bántaná meg a férfit? Vagy éppen végül is mindenki...
Keveset fürdik, borotválkozik,nem szeretne valtoztatni
26 éves férfi vagyok, 186cm 85kg, teljesen átlagos alkattal. Területi képviselőként dolgozom, ahol szerencsére extra sikeres vagyok, kommunikációs képesseigemre, önbizalomra nincs panasz. Viszont az élet "társkeresési" részében totál vakvágányon tartózkodom....
Sokan mondják élőbe nem mernek ismerkedni, amit persze megértek. De az internet meg torzít. Ti mit gondoltok erről? 26N
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!