Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett esélytelen megtaláln...

30 felett esélytelen megtalálnia az embernek a párját?

Figyelt kérdés

júl. 7. 10:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem. Abban a szent pillanatban amikor betöltöm a 30.-at valami varázslatos dolog történik majd velem ami romba dönti a társkeresési esélyeimet?

29 évesen kelendő voltam, 31 évesen már a kutyának sem kellek vagy te ezt mégis, hogyan képzeled?

júl. 7. 10:07
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Igen, aki 12 évesen nem házas, az maradjon a maszturbációnál és a modellvasutak mesés világánál.
júl. 7. 10:08
 3/20 anonim ***** válasza:
72%

Ha ronda és csóró férfi vagy akkor esélytelen.

Ha szépfiú vagy gazdag lennél akkor simán két másodperc alatt tudnál fogni csajt.

Jelenleg a párkapcsolati piac érdekek alapján működik és nem szerelem alapján.

Férfiaknak érdek: szex amire minden nő jó akiknek van lyuk a lába között.

Nőknek érdek: anyagi javak meg legyél szépfiú.

Nagyon kevés igaz szerelem van a világon.

Szerintem ha kivennénk az érdekeket a párkapcsolatból akkor minimum a párkapcsolatok 80 százaléka felbomlana a bolygón,

szóval ha nem lenne szépfiú a srác akkor egyből othagyná a lány, ha nem lenne jó fizetése vagy háza vagy kocsija akkor otthagyná a lány, lányt otthagyná a férfi ha nem lenne kanos.

júl. 7. 10:15
 4/20 anonim ***** válasza:
30%
Ha vallásos agymosott vagy, azoknál jellemző azt kitűzni életcélnak, hogy minél előbb házasodjanak, különben a képzeletbeli barátjuk haragudni fog rájuk. Máskülönben bármikor találhatsz magadhoz illő párt, 16 évesen meg 70 évesen is.
júl. 7. 10:27
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert elég sokan lépnek 30+-osan párkapcsolatba. Az adott illetőt kellene megvizsgálni - eddig volt kapcsolata? milyen emberekre hajt, és ahhoz képest mit tud nyújtani? hogy és hol próbálkozik, ha egyáltalán? Szociális készségei milyenek?
júl. 7. 10:35
 6/20 anonim ***** válasza:
Macikàs e ?
júl. 7. 10:42
 7/20 anonim ***** válasza:

Még egy marhaság.

Hol olvastad ezt itt gyakorin?

júl. 7. 11:05
 8/20 A kérdező kommentje:
Én 31 vagyok, és nem találok senkit komoly kapcsolatra 3,5 éve
júl. 7. 12:24
 9/20 anonim ***** válasza:
23%

"Én 31 vagyok, és nem találok senkit komoly kapcsolatra 3,5 éve"

Ronda vagy, ha szépfiú lennél akkor lehetsz akármilyen rád másznak a nők.

júl. 7. 12:32
 10/20 anonim ***** válasza:
És hol kerested eddig? Vagy hol vártad, hogy talán belebotlasz?
júl. 7. 13:20
1 2

További kérdések:

Csúnya, ronda, incel férfiak! Mit tennétek a lenti szituációban?

Lakatlan szigeten rekednétek egy gyönyörű lány ikerpárral, akik néhány nap után elkezdenének szexelni veled, saját önszántukból. Mondhatni megkedvelnének. Dughatnád mindkettőt, felváltva, partiban, mindenhogy. Amúgy a szigeten lenne ivóvíz, élelem, gyümölcsök stb....

42 éves férfiként jogos a félelelmem hogy el fog hagyni az új barátnőm ugyanis elég fiatal két hónapja töltötte be a 18-at?

Három hete vagyunk együtt nagyon vonzó csinos fiatal vékony lány gyereket szeretnék tőle , megvan a közös hangok érzem hogy sokkal jobban megértem magam mint a korombeliekkel ő is odavan értem jelenleg

Lányok, ha van egy férfi,akinek nyilvánvalóan nagyon tetszetek,de mondjuk nektek az ő egyik barátja tetszik,akkor összejönnétek vele?

Mármint mondjuk a férfi sokat jelent nektek,mert van egy elég mély baráti kapcsolatotok,számíthattok rá,csak éppen nem jön be,de a barátja meg igen,akkor mennyire korrekt rámenni? Ebben az esetben ez mennyire bántaná meg a férfit? Vagy éppen végül is mindenki...

Igénytelen férfiként hol lehet ismerkedni ?

Keveset fürdik, borotválkozik,nem szeretne valtoztatni

Mi lehet a gond?

26 éves férfi vagyok, 186cm 85kg, teljesen átlagos alkattal. Területi képviselőként dolgozom, ahol szerencsére extra sikeres vagyok, kommunikációs képesseigemre, önbizalomra nincs panasz. Viszont az élet "társkeresési" részében totál vakvágányon tartózkodom....

Élőben vagy az appos párkeresésben hisztek inkább?

Sokan mondják élőbe nem mernek ismerkedni, amit persze megértek. De az internet meg torzít. Ti mit gondoltok erről? 26N

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!