Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erősen macikàs beteg férfiként...

Erősen macikàs beteg férfiként hány kgnak kell lennem egy 18-33 év közötti csinos nőhöz?

Figyelt kérdés
180 cm vagyok. Csak női felhasználóktól várok szavazatot!

júl. 7. 13:40
A kérdező szavazást indított:
55 kg
60
65
70
75
80
90-110
120-130
140-150
Hazudok neked egy teljesíthetőt, de az én párom is csak 70 kg
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, neked mi a csinos és mégis hogy nézel ki a 180 cm-hez. A minimális úszógumis vagy izmos 80 kilósok ált. nincsenek nő nélkül, na. És miért nem jó a macikás férfinak a nem vékony nő?
júl. 7. 13:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Milyen az a "macikás"? Linkelj valami hasonló képet.
júl. 7. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
inkább menj dobja be egy whiskyt
júl. 7. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
836251901 kilogrammnak
júl. 7. 14:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
78-90 kg között, de nem macikás alkattal, hanem izmosan.
júl. 7. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

18-33 közötti nő vagyok, a csinosságot a megfigyelő döntésére bízom. Nem járok mérleggel az utcán, hogy a potenciális jelölteket ráállítsam. Nem, vonalzóm sincs.

Más dolgok számítanak. Mennyire illünk össze, a jelenben és az elképzelt közös jövőnkben egyaránt

júl. 7. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Olyan tartomány nem volt, hogy 80-90, pedig szerintem az az ideális ehhez a magassághoz. Nyilván módosul a kérdés az izomtömeg, alap testfelépítés függvényében, de egy átlagos, nem extrán kigyúrtsportos 180cm magas pasi kb ebben a 80-90kg körüli intervallumban teljesen vállalható.
júl. 7. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Macikas ujra koztunk van.
júl. 7. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok macikás a 10 centis növekedésedhez és a 20 kilós fogyásodhoz 🥳 ez így már nem is rossz, 170/100-ról indulva 😎
júl. 7. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:
84%

Neked mindegy, nem lesz nőd úgyse.

Fos kinézet mellett még csinos nő kéne neked, felszínes vagy, de elvárnád, a másik ne legyen az. De csinos legyen 🤣

Sok boldogsàgot a Marok Marcsával neked…

júl. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Fogyatékkal élő férfiként hol és hogyan tudok kifejezetten látássérült 18-40 év közötti nőkkel ismerkedni?

Szeretetre vágyom és arra, hogy fontos legyek, mindig ott legyek neki amikor szüksége van rám, megbecsülésre, odaadásra, ölelésekre, bújásokra, intimitásra, és hogy boldoggá tudjam tenni azzal, hogy kitartok mellette.

Hol érdemes ismerkedni férfiként 20-30 közötti nőkkel?

Az a helyzet, hogy elég sokáig párkapcsolatban voltam és 5 éve mintha még máshogy mentek volna a dolgok. Elkezdtem párt keresni, mondván majdcsak összefutok valakivel személyesen vagy az interneten keresztül valamilyen társkereső formájában. Hát nagyobbat nem is...

37 éves átlagos diplomás férfiként milyen esélyeim vannak társkereső piacon?

Lehet még 30-34 év közötti barátnőm, családom pár év múlva? Lefőtt volna a kávé? Mik a meglátásaitok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!