Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azert nem talalok part, mert...

Azert nem talalok part, mert a felso fogsorom metszofogai kozott van 1 perc szunet?

Figyelt kérdés

júl. 7. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Én ismertem egy lányt, neki nem 1 volt, Fogtízpercnek hívtuk. Mondjuk, hogy még így is az volt a legszebb része. Leány anya lett fiatalon, majd így is elvette egy kifejezetten helyes, gazdag pasi. Lett egy közös gyerek is. Úgy tudom, még együtt vannak, de vagy 10 év biztos volt már, amiről én tudok.
júl. 7. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Egyéb tulajdonságod van, mondjuk egy saját ház?
júl. 8. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

Ja, és az említett lány belső tulajdonságokban se remekelt. Ostoba volt, notórius hazudozó, igénytelen. Azóta se értem, mit láthat benne bárki, nem hogy el is vegye.

júl. 8. 00:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy áll az a foghíj (van, akinek olyan modellesen különlegesen, van, akinek meg úgy, mint a Kretén magazin kabalája kissrácnak), ill. hogy van-e más dolog, ami miatt nem vagy opció azoknak, akiknél próbálkozol (pl. szintekkel magasabbra lősz, szociális készségeid gyengék, szájszagod van, nem kellemes a társaságodban lenni stb.)
júl. 8. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

A nők fejében nem merülnek fel kétségek, hogy mi lesz, ha nem találnak párt?

Én csak a férfiak oldaláról ismerem a sztorit, mondjuk harmincasok, akik éppen családalapítás szempontjából piacképesek kellene legyenek és közülük sokan mondják, hogy hát azért már megfordul a fejükben, hogy mi lesz, ha tényleg nem sikerül párt találni, akivel egy...

Sosem volt csökkent értékűség érzésetek amiatt, hogy nem tudtok párt találni?

Amikor másoknak összejön és nektek folyamatosan nem. Meg vannak ilyen alkalmak, hogy mások házasodnak a körötökben és akkor érzitek, hogy ti ebben lemaradtatok. Csak az a baj, hogy ez a szorongás a jövőbeli ismerkedési lehetőségeket is befolyásolja nem pozitív irányba. Valahogy kell kezelni.

Vonz a falusi élet a földművelés(ezt dobta a gép) , hogy találhatnék így hasonló érdeklődèssel rendelkező párt??

Nem mindegy, hogy egy nő falun ragadt,vagy azèrt lakik ott mert szereti azt az èlet formát. Olvastam, hasonló kérdéseket,ott a válasz falu napon találsz egy otthon(falun) ragadt lányt. Biztos az algoritmus is "bűnös" de azokon az közösségi média azon oldalain,ahol...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!