Hogy lehet hogy mindenki megtalálja a magához való párt?

Figyelt kérdés
Szoktam nézni, külsőre is teljesen összeillenek az emberek akik párkapcsolatban élnek. Tényleg mindenki megtalálja a párját idővel. Ez hogy lehet?

júl. 7. 23:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Te ugy latod, h ossze is illenek kulsore? :D olyan csajom volt, h neztek ki ez a luzer es mit kamuzott be neki, h vele van. :D es mennyi ilyen van meg?
júl. 7. 23:36
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
65%
Erősen hibàs az alaptézis. Ha mindenki megtalàlja, megcsalókkal van teli az összes tàrskereső?
júl. 8. 05:26
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
esetleg nézz körbe itt!
júl. 8. 06:05
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Ja persze, mindenki megtalálja? Akkor mért élik virágkorukat a társkeresők és mért van itt is millió olyan kérdés, hogy ""Sose lesz párom? Még nem volt csajom? Hogyan lehetne párom? Nincs hozzámillő?" stb.
júl. 8. 06:36
 5/11 A kérdező kommentje:

#3: Itt? Ez komoly? :D Felesleges, mert ezen az oldalon csak negatív történeteket olvasni. Látszik itt is ebből a néhány kommentből.

Sosem olvasok olyat, hogy megtaláltam végre a párom, boldog vagyok, jobb az életem. Mindig csak a panasz, kötekedés, megkeseredettség, a másik hibáztatása.

Itt mindig az a téma, hogy a külső miatt nem találnak párt az emberek. Én a környezetemben azt látom, nem csak a szupermodelleknek van párjuk. Pl. a szomszéd utcában egy mozgássérült nőnek van férje. Az egyik évfolyamtársam durván túlsúlyos, mégis volt több kapcsolata, jelenleg meg évek óta házasságban él. A szomszédunkban élő harminc éves nő sosem mozdul ki a munkán kívül sehova, egyetem alatt nem voltak barátai sem, a szüleihez visszaköltözött nemrég, erre látom tegnap vitte bemutatni az új párját. A munkatársaim mind házasok, a környezetemben alig van egyedülálló ember.

Úgyhogy nem csak a legtökéletesebb emberek találnak párt maguknak.

#4: Nem a gyakoriból kéne kiindulni, hanem a való életben élni.

júl. 8. 08:43
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
Egy férfi csak akkor nem talál magának nőt, ha az anyjával él.
júl. 8. 12:54
 7/11 Pacekgang ***** válasza:
26%
En pont hogy alig latok olyan parokat akik osszeillenek
júl. 8. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert ide általában nem a boldog párok irogatnak ki kérdéseket. Ennek ellenére sok van. Az én mikrokörnyezetben tipikusan minden pár boldog, mert mindenki keres elég pénzt ahhoz, hogyha nem lenne boldog a párjával, akkor otthagyná (gyerek sincs a legtöbb helyen.
júl. 8. 16:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem találja meg sok ember a társát, csak idővel változik az ember, így, hogy külsőre-belsőre hasonlítanak egymásra, ezt és/vagy alapon a környezet belemagyarázza, hogy:

"Ők aztán egymásra találtak már az elején", holott nem biztos, hogy így is van.

júl. 8. 17:03
 10/11 anonim ***** válasza:
56%

Én pl. nem találtam és már nem is fogom valószínűleg.

24/F

júl. 8. 21:27
1 2

További kérdések:

Csúnya, ronda, incel férfiak! Mit tennétek a lenti szituációban?

Lakatlan szigeten rekednétek egy gyönyörű lány ikerpárral, akik néhány nap után elkezdenének szexelni veled, saját önszántukból. Mondhatni megkedvelnének. Dughatnád mindkettőt, felváltva, partiban, mindenhogy. Amúgy a szigeten lenne ivóvíz, élelem, gyümölcsök stb....

42 éves férfiként jogos a félelelmem hogy el fog hagyni az új barátnőm ugyanis elég fiatal két hónapja töltötte be a 18-at?

Három hete vagyunk együtt nagyon vonzó csinos fiatal vékony lány gyereket szeretnék tőle , megvan a közös hangok érzem hogy sokkal jobban megértem magam mint a korombeliekkel ő is odavan értem jelenleg

Lányok, ha van egy férfi,akinek nyilvánvalóan nagyon tetszetek,de mondjuk nektek az ő egyik barátja tetszik,akkor összejönnétek vele?

Mármint mondjuk a férfi sokat jelent nektek,mert van egy elég mély baráti kapcsolatotok,számíthattok rá,csak éppen nem jön be,de a barátja meg igen,akkor mennyire korrekt rámenni? Ebben az esetben ez mennyire bántaná meg a férfit? Vagy éppen végül is mindenki...

Igénytelen férfiként hol lehet ismerkedni ?

Keveset fürdik, borotválkozik,nem szeretne valtoztatni

Mi lehet a gond?

26 éves férfi vagyok, 186cm 85kg, teljesen átlagos alkattal. Területi képviselőként dolgozom, ahol szerencsére extra sikeres vagyok, kommunikációs képesseigemre, önbizalomra nincs panasz. Viszont az élet "társkeresési" részében totál vakvágányon tartózkodom....

Élőben vagy az appos párkeresésben hisztek inkább?

Sokan mondják élőbe nem mernek ismerkedni, amit persze megértek. De az internet meg torzít. Ti mit gondoltok erről? 26N

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!