Egy nő hogyan várhatja el egy 30 éves férfitól, hogy legyen háza, kocsija, amikor Magyarországon az átlagos fizetés nem több 350 ezer Ft-nál?

válasza:

válasza:Persze, nyilván ha megkérdeznek, akkor ne legyen probléma, hogy válaszolsz. Nem is erre gondoltam, hanem arra, amikor valaki szükségtelenül folyamatosan ide lyukad ki. (Bármelyik csoport.) 😅
Az meg nyilván bosszantó, hogy egy full átlagos családban felnőve azzal találják be az embert, hogy "mindent a segge alá tették". Mit bmeg, a nyuszi motort három évesen? Ezt sajnálják? Vagy azt, hogy az embernek kedves, odaadó szülei voltak?

válasza:

válasza:

válasza:Nem "rád" rakja az elvárásokat, hanem egyszerűen visszautasít, amiért nem felelsz meg nekik.
Ehhez pedig mindenkinek joga van.

válasza:

válasza:54: ezt nem úgy kell érteni, hogy a Jóskától konkrétan el lehet várni mindent, és ha nem hajlandó teljesíteni, máglyára kell vetni, hanem hogy a potenciális partnertől ezt várja... azaz Jóska nem is potenciális partner akkor. Aztán vagy talál olyat, aki vállalja, vagy meghal egyedül, az is opció.
Jóska meg mondhatja, sőt mondja is!, ha olyannal találja szeme magát, hogy elvárnának tőle vmit, ami neki nem oké, hogy "oké, akkor itt fejezzük be", nem köti az ebet a karóhoz, hogy a másik fogadja el párjának őt úgy, ahogy van, mert neki jó lenne a nő, meg nem is kamuzik a másiknak, hogy vállalja, nem akarja / tudja.

válasza:

válasza:53 gyári melóim voltak mindig, sosem volt sztármelóm.
Ha anyáddal élsz és minden hónapban félreteszed a fizetésed 90 százalékát úgy nem nehéz 10 év alatt. A lemondás volt nehéz. Illetve volt némi szerencse, hogy árrobbanás előtt vettem egy új lakást, ami most két és félszer annyit ér, mint akkor ért. 18 milliós lakásból 50 milliós lett.
Persze ezt sem hiszi majd el aki nem akarja. Ha a helyzetekben lennék én sem hinném el, de csak azért, mert ti ti vagytok én meg extrémen egyedi eset.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elsősorban a diplomával nem rendelkező, fizikai munkások nettó bérére lennék kíváncsi.
Két felnőtt és egy gyerek, nem Budapest. Saját ingatlan kiadva 100k, kétszobás bérelve 150k tehát 50k a havi lakhatási költség. Ilyen felállásban ti mit mondanátok? Mennyi havi össznettó jövedelem kéne egy polgáriasult középosztálybeli élethez?
Kártyaterminálok elfogadják a kártyát? Vagy csak online fizetés lehetséges?
Most a magyarországi átlagfizetéssel rendelkező 25-35 éves korosztály lehetőségei érdekelnének. Amit én látok: Drága albérlet árak,sok albérletbe nem lehet gyereket vinni,kevés fizetések,drága lakások,ez a CSOK annak jó aki bevállal 2-3 gyereket. A mostani lehetőségek...
A legutóbbi szakításomkor ezt NEM tettem meg, és valamilyen szinten azóta is bennem van ez a mi lett volna ha... Maradtam egy számomra új városban, hogy szembenézek a dolgokkal, és nem menekülök. Nem igazán jött be. Hónapokig szenvedés volt az életem. A jelenlegi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!