Egy nő hogyan várhatja el egy 30 éves férfitól, hogy legyen háza, kocsija, amikor Magyarországon az átlagos fizetés nem több 350 ezer Ft-nál?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elsősorban a diplomával nem rendelkező, fizikai munkások nettó bérére lennék kíváncsi.
Két felnőtt és egy gyerek, nem Budapest. Saját ingatlan kiadva 100k, kétszobás bérelve 150k tehát 50k a havi lakhatási költség. Ilyen felállásban ti mit mondanátok? Mennyi havi össznettó jövedelem kéne egy polgáriasult középosztálybeli élethez?
Kártyaterminálok elfogadják a kártyát? Vagy csak online fizetés lehetséges?
Most a magyarországi átlagfizetéssel rendelkező 25-35 éves korosztály lehetőségei érdekelnének. Amit én látok: Drága albérlet árak,sok albérletbe nem lehet gyereket vinni,kevés fizetések,drága lakások,ez a CSOK annak jó aki bevállal 2-3 gyereket. A mostani lehetőségek...
A legutóbbi szakításomkor ezt NEM tettem meg, és valamilyen szinten azóta is bennem van ez a mi lett volna ha... Maradtam egy számomra új városban, hogy szembenézek a dolgokkal, és nem menekülök. Nem igazán jött be. Hónapokig szenvedés volt az életem. A jelenlegi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!