Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő hogyan várhatja el egy...

Egy nő hogyan várhatja el egy 30 éves férfitól, hogy legyen háza, kocsija, amikor Magyarországon az átlagos fizetés nem több 350 ezer Ft-nál?

Figyelt kérdés

júl. 7. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
Viszont sokan vannak akik átlag alatt keresnek.
júl. 11. 23:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Magyarországon dolgozó gyári munkások! Nektek mennyi jelenleg a havi nettó béretek?

Elsősorban a diplomával nem rendelkező, fizikai munkások nettó bérére lennék kíváncsi.

Mekkora jövedelem kell ma Magyarországon egy középosztálybeli élethez?

Két felnőtt és egy gyerek, nem Budapest. Saját ingatlan kiadva 100k, kétszobás bérelve 150k tehát 50k a havi lakhatási költség. Ilyen felállásban ti mit mondanátok? Mennyi havi össznettó jövedelem kéne egy polgáriasult középosztálybeli élethez?

Revolut kártyával tudok magyarországon fizetni a legtöbb boltban?

Kártyaterminálok elfogadják a kártyát? Vagy csak online fizetés lehetséges?

A mai fiatalok (25-35 éves korosztály) családalapítási lehetőségei milyenek szerintetek?

Most a magyarországi átlagfizetéssel rendelkező 25-35 éves korosztály lehetőségei érdekelnének. Amit én látok: Drága albérlet árak,sok albérletbe nem lehet gyereket vinni,kevés fizetések,drága lakások,ez a CSOK annak jó aki bevállal 2-3 gyereket. A mostani lehetőségek...

Megoldás lehet, ha egy szakítás után külföldre "menekülsz" és a munkára-pénzkeresésre koncentrálsz?

A legutóbbi szakításomkor ezt NEM tettem meg, és valamilyen szinten azóta is bennem van ez a mi lett volna ha... Maradtam egy számomra új városban, hogy szembenézek a dolgokkal, és nem menekülök. Nem igazán jött be. Hónapokig szenvedés volt az életem. A jelenlegi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!