Ilyen helyzetbe gyerekes anyukát keressek?

válasza:

válasza:Nem. Egyrészt imádom a gyerekeket, főleg a sajátomat. Ha te utálod, téged utállak. Mintha azt kérdeznéd, macskagyűlölőként macskás nőt keressek?🙄
Másrészt, attól, hogy valaki anya, egyáltalán nem biztos, hogy mingli kapcsolatot keres. Olyan nőt keress, aki ugyanilyen kötődés zavaros, mint te. Vagy csak szexkapcsolatot akar, végülis neked is arra megy ki, csak árnyaltabban fogalmazol. Nyugi, van olyan nőben is.

válasza:

válasza:

válasza:#15! Teljesen mindegy, hogy minek nevezed, olyat keress, amit te akarsz.
Én meg egyáltalán semmilyen kapcsolatot nem akarok. Néha vannak plátói szerelmeim. Ez is lehet a kötődési zavar egy fajtája, de nem ez a lényeg.

válasza:.. semmi közöm a gyerekhez van apja....sokkal kevesebb felelősség stb...
Azt te csak hiszed...ha együtt vagy az anyjával, de csak összejártok szabadidős tevékenységként, akkor talán le tudod ezt így választani. Viszont a gyerek akkor is meg tudja keseríteni a dolgokat azzal, hogy ha annak valami baja van, nyűgje, akkor ugrik minden, amit megbeszéltetek.
Ha meg összeköltöznál az anyjával, nem tudnád magad kivonni sem a gyerekkel való foglalkozásból, költségekből, mert teljesen életszerűtlen. A gyerekre elmegy anya pénzének java, akkor közlöd vele, hogy a hó közepétől neki nem jár a kajából? Vagy csak magadra vásárolsz? vagy hogy? Vagy soha sehova ne hozza magával a közös programjaitokra, nehogy neki is fizetni kelljen a belépőt, fagyit? Ha nem akarsz családosdit, akkor nem ez a megoldás.

válasza:9.vagyok
Az összes gyerekkel kapcsolatos kérésre az lesz a válaszod hogy a szülei dolga?
Én erre értettem, nem arra hogy venned kell, hanem hogy mindig előhozod a párodnak hogy a te dolgod és nem a tiéd!?
(Olyan bagatell dolgokra értettem hogy az anyja dolgozik és el kell menni a gyerekért és megkér rá! Nem szülői kötelességként, hanem társadnak szívességként)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Régebben szerettem volna, de most 28 évesen már egyre kevésbé, bizonytalan sok minden ebbe a világban, meg párt sem találok hozzá.
Van egy párkapcsolatom,ahol is a barátnőmnek van 2 gyermeke,akiket én elfogadtam.Én úgy gondolom rendes vagyok hozzájuk,úgy ahogy a barátnőmhöz is,soha nem bántottam meg őket semmivel,minden nap viszek nekik ebédet,ahogy a barátnőmnek is.Segítőkész vagyok,és én úgy...
A férjemmel 10 éve vagyunk házasok, 2 gyerek van. Amíg csak együtt éltünk nem volt semmi gond. Mióta megszületett az első gyerekünk anno, kb semmi részt sem vett ki a gyereknevelésből,bár néha jól jött volna a segítség, hogy pihenni én is tudjak. Nagyjából bele is...
Ismerkedem egy lánnyal. Első randi után random napokon teljesen eltűnt, alig válaszolt. Újra elhívtam, amire igent mondott, majd lemondta a találkát. Ezt megismételtük néhányszor, és a sokadik randilemondás, chaten eltűnés/tőszavakban válaszolás után én elköszöntem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!