Ilyen helyzetbe gyerekes anyukát keressek?

Figyelt kérdés
42 éves vagyok de egyszerűen a gyerek család gondolatától menekülök hogy saját gyerekem legyen, összeköltözés tuti nem... mingli kapcsolat híve vagyok... eddig minden nőnél gyerek család hiszti volt... hátha akinek gyereke van annak nincsen ilyen hisztije és nem akar közös életet mert tanult a gyereke apja miatt
júl. 8. 08:35
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
9. akkor elmegy az anyja és vessz....
júl. 8. 09:09
 12/58 anonim ***** válasza:
86%
#9 neki miért kéne cipőt vennie a gyereknek? Az a szüleinek a dolga. A szülei vállalták azt a gyereket, az ő kötelességük pénzelni. Az új párnak semmi köze hozzá. Ha van kedve, vehet neki ezt-azt, de teljesen önszántából. Nem kötelessége. Én se az aktuális pasijaimmal tartatom el a kutyámat pl. Én vállaltam, én felelősségem.
júl. 8. 09:09
 13/58 anonim ***** válasza:
64%

Nem. Egyrészt imádom a gyerekeket, főleg a sajátomat. Ha te utálod, téged utállak. Mintha azt kérdeznéd, macskagyűlölőként macskás nőt keressek?🙄

Másrészt, attól, hogy valaki anya, egyáltalán nem biztos, hogy mingli kapcsolatot keres. Olyan nőt keress, aki ugyanilyen kötődés zavaros, mint te. Vagy csak szexkapcsolatot akar, végülis neked is arra megy ki, csak árnyaltabban fogalmazol. Nyugi, van olyan nőben is.

júl. 8. 09:12
 14/58 anonim ***** válasza:
69%
#13 attól, hogy valaki nem akar összeköltözni, még nem feltétlen kötődési zavaros. Nagyon sok ember jut el erre a szintre, főleg válás után. Volt két 47-48 éves elvált, gyerekes kolléganőm az előző munkahelyemen, és mindketten ilyen különélős kapcsolatban voltak, hallani sem akarnak már együttélésről. Kell nekik a privát szféra. Csak mert nem mindenki olyan életre vágyik, mint te, attól nem kell rájuk sütni, hogy biztos baj van velük. Tudod, nem vagyunk egyformák…
júl. 8. 09:16
 15/58 A kérdező kommentje:
13. És az nem kötődési zavaros aki nem tud egyedül lakni csak a párjával.... nézőpont kérdése nekem az a kötődési zavar...
júl. 8. 09:20
 16/58 anonim ***** válasza:
41%
#15 ott a pont, igen, ezekre az emberekre meg rá lehetne sütni, hogy társfüggők és egyedül életképtelenek. Tényleg nézőpont kérdése.
júl. 8. 09:27
 17/58 anonim ***** válasza:

#15! Teljesen mindegy, hogy minek nevezed, olyat keress, amit te akarsz.

Én meg egyáltalán semmilyen kapcsolatot nem akarok. Néha vannak plátói szerelmeim. Ez is lehet a kötődési zavar egy fajtája, de nem ez a lényeg.

júl. 8. 09:28
 18/58 anonim ***** válasza:
73%

.. semmi közöm a gyerekhez van apja....sokkal kevesebb felelősség stb...

Azt te csak hiszed...ha együtt vagy az anyjával, de csak összejártok szabadidős tevékenységként, akkor talán le tudod ezt így választani. Viszont a gyerek akkor is meg tudja keseríteni a dolgokat azzal, hogy ha annak valami baja van, nyűgje, akkor ugrik minden, amit megbeszéltetek.

Ha meg összeköltöznál az anyjával, nem tudnád magad kivonni sem a gyerekkel való foglalkozásból, költségekből, mert teljesen életszerűtlen. A gyerekre elmegy anya pénzének java, akkor közlöd vele, hogy a hó közepétől neki nem jár a kajából? Vagy csak magadra vásárolsz? vagy hogy? Vagy soha sehova ne hozza magával a közös programjaitokra, nehogy neki is fizetni kelljen a belépőt, fagyit? Ha nem akarsz családosdit, akkor nem ez a megoldás.

júl. 8. 09:33
 19/58 anonim ***** válasza:

9.vagyok

Az összes gyerekkel kapcsolatos kérésre az lesz a válaszod hogy a szülei dolga?

Én erre értettem, nem arra hogy venned kell, hanem hogy mindig előhozod a párodnak hogy a te dolgod és nem a tiéd!?

(Olyan bagatell dolgokra értettem hogy az anyja dolgozik és el kell menni a gyerekért és megkér rá! Nem szülői kötelességként, hanem társadnak szívességként)

júl. 8. 09:36
 20/58 anonim ***** válasza:
A gyereknek vásárolnit úgy értettem hogy te viszed el, nem azt hogy fizesd!
júl. 8. 09:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

20-30 közöttiek, vállalnátok a mostani helyzetben gyereket?

Régebben szerettem volna, de most 28 évesen már egyre kevésbé, bizonytalan sok minden ebbe a világban, meg párt sem találok hozzá.

Fél füllel hallottam.hogy a barátnőm a gyerekei előtt,csúnyákat mond rólam,miközben úgy foglalkozom velük mintha a sajátom lenne,és a barátnőmet sem...

Van egy párkapcsolatom,ahol is a barátnőmnek van 2 gyermeke,akiket én elfogadtam.Én úgy gondolom rendes vagyok hozzájuk,úgy ahogy a barátnőmhöz is,soha nem bántottam meg őket semmivel,minden nap viszek nekik ebédet,ahogy a barátnőmnek is.Segítőkész vagyok,és én úgy...

Van/volt más is ilyen helyzetben? Úgy érzem a férjemet irritálja és idegesíti a saját 2 gyereke?

A férjemmel 10 éve vagyunk házasok, 2 gyerek van. Amíg csak együtt éltünk nem volt semmi gond. Mióta megszületett az első gyerekünk anno, kb semmi részt sem vett ki a gyereknevelésből,bár néha jól jött volna a segítség, hogy pihenni én is tudjak. Nagyjából bele is...

Tényleg én vagyok a gyerekes ebben a helyzetben?

Ismerkedem egy lánnyal. Első randi után random napokon teljesen eltűnt, alig válaszolt. Újra elhívtam, amire igent mondott, majd lemondta a találkát. Ezt megismételtük néhányszor, és a sokadik randilemondás, chaten eltűnés/tőszavakban válaszolás után én elköszöntem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!