Ilyen helyzetbe gyerekes anyukát keressek?

válasza:

válasza:“ A gyerekre elmegy anya pénzének java, akkor közlöd vele, hogy a hó közepétől neki nem jár a kajából?”
Ne vállaljon gyereket, ha ennyire csóró. Ez az ő döntése volt. Kuncsorogjon az exférjnél, ne az új pasinál. Ki olyan hülye amúgy, hogy belemegy egy ilyen kapcsolatba🤣Van ekkora lúzer férfi a világon? Költői kérdés, amúgy tudom, hogy vannak ilyen balekok.

válasza:

válasza:

válasza:#24
Én ezt nem értem. Nem akarok gyereket, soha nem jönnék össze olyannal akinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Régebben szerettem volna, de most 28 évesen már egyre kevésbé, bizonytalan sok minden ebbe a világban, meg párt sem találok hozzá.
Van egy párkapcsolatom,ahol is a barátnőmnek van 2 gyermeke,akiket én elfogadtam.Én úgy gondolom rendes vagyok hozzájuk,úgy ahogy a barátnőmhöz is,soha nem bántottam meg őket semmivel,minden nap viszek nekik ebédet,ahogy a barátnőmnek is.Segítőkész vagyok,és én úgy...
A férjemmel 10 éve vagyunk házasok, 2 gyerek van. Amíg csak együtt éltünk nem volt semmi gond. Mióta megszületett az első gyerekünk anno, kb semmi részt sem vett ki a gyereknevelésből,bár néha jól jött volna a segítség, hogy pihenni én is tudjak. Nagyjából bele is...
Ismerkedem egy lánnyal. Első randi után random napokon teljesen eltűnt, alig válaszolt. Újra elhívtam, amire igent mondott, majd lemondta a találkát. Ezt megismételtük néhányszor, és a sokadik randilemondás, chaten eltűnés/tőszavakban válaszolás után én elköszöntem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!