Ilyen helyzetbe gyerekes anyukát keressek?

Figyelt kérdés
42 éves vagyok de egyszerűen a gyerek család gondolatától menekülök hogy saját gyerekem legyen, összeköltözés tuti nem... mingli kapcsolat híve vagyok... eddig minden nőnél gyerek család hiszti volt... hátha akinek gyereke van annak nincsen ilyen hisztije és nem akar közös életet mert tanult a gyereke apja miatt
júl. 8. 08:35
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
18. Ezzel nem értek egyet.... teljes összeköltözés nem lesz az biztos de sok gyerekes anya nem várja ezt el tanult az extől.. Simán meg lehet oldani, hogy ő állja a kiadásokat nem szabad közös kasszán lenni, nagyon sok pár nincsen közös kasszán..
júl. 8. 09:40
 22/58 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem akarsz gyereket akkor mégis minek jönnél össze olyannal akinek gyereke van?
júl. 8. 09:46
 23/58 anonim ***** válasza:
56%

“ A gyerekre elmegy anya pénzének java, akkor közlöd vele, hogy a hó közepétől neki nem jár a kajából?”

Ne vállaljon gyereket, ha ennyire csóró. Ez az ő döntése volt. Kuncsorogjon az exférjnél, ne az új pasinál. Ki olyan hülye amúgy, hogy belemegy egy ilyen kapcsolatba🤣Van ekkora lúzer férfi a világon? Költői kérdés, amúgy tudom, hogy vannak ilyen balekok.

júl. 8. 09:52
 24/58 A kérdező kommentje:
22. mert sajátot nem akar... azért nagy különbség az hogy saját vagy nem saját gyerek....
júl. 8. 09:53
 25/58 A kérdező kommentje:
23. Pontosan azonnal dobnám ezt a nőt szerintem a férfiak 99 százalékkal... ott a pont...
júl. 8. 09:54
 26/58 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hideg kiráz egy gyerektől, akkor nem értelek? A gyerek többségében az anyjánál van és zavarni fog, nem tudsz te egy ilyen nővel sokat lenni kettesben! Felejtsd el a gyerekes nőket, keress olyan nőt, aki szintén hallani sem akar gyerekről, egyre több van belőlük.
júl. 8. 09:58
 27/58 anonim ***** válasza:
100%
31 vagyok én sem szeretnék egyiket sem. Hálistennek eddig szintén csak ilyen férfiakkal volt szerencsém. Lehet találni csak nem egyszerű.
júl. 8. 09:59
 28/58 A kérdező kommentje:
26. Nem a gyerekekkel van bajom egyébként szeretem őket... saját gyerek miatti felelősséggel van bajom
júl. 8. 10:00
 29/58 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem. Nem akarok gyereket, soha nem jönnék össze olyannal akinek van.

júl. 8. 10:02
 30/58 A kérdező kommentje:
29. Sajnos aki gyermektelen és nem is akar gyereket az nagyon ritka és nagyon kapós, nagyon sármos pasinak kell lennem ahhoz hogy ilyen nőt találjak
júl. 8. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

20-30 közöttiek, vállalnátok a mostani helyzetben gyereket?

Régebben szerettem volna, de most 28 évesen már egyre kevésbé, bizonytalan sok minden ebbe a világban, meg párt sem találok hozzá.

Fél füllel hallottam.hogy a barátnőm a gyerekei előtt,csúnyákat mond rólam,miközben úgy foglalkozom velük mintha a sajátom lenne,és a barátnőmet sem...

Van egy párkapcsolatom,ahol is a barátnőmnek van 2 gyermeke,akiket én elfogadtam.Én úgy gondolom rendes vagyok hozzájuk,úgy ahogy a barátnőmhöz is,soha nem bántottam meg őket semmivel,minden nap viszek nekik ebédet,ahogy a barátnőmnek is.Segítőkész vagyok,és én úgy...

Van/volt más is ilyen helyzetben? Úgy érzem a férjemet irritálja és idegesíti a saját 2 gyereke?

A férjemmel 10 éve vagyunk házasok, 2 gyerek van. Amíg csak együtt éltünk nem volt semmi gond. Mióta megszületett az első gyerekünk anno, kb semmi részt sem vett ki a gyereknevelésből,bár néha jól jött volna a segítség, hogy pihenni én is tudjak. Nagyjából bele is...

Tényleg én vagyok a gyerekes ebben a helyzetben?

Ismerkedem egy lánnyal. Első randi után random napokon teljesen eltűnt, alig válaszolt. Újra elhívtam, amire igent mondott, majd lemondta a találkát. Ezt megismételtük néhányszor, és a sokadik randilemondás, chaten eltűnés/tőszavakban válaszolás után én elköszöntem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!