Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Írnátok történeteket ahol...

Írnátok történeteket ahol társkeresés alkalmával kamuzott magáról a másik fél? Ha volt ilyenben részetek.

Figyelt kérdés
Testalkatról, vagyoni helyzetről, szexuális teljesítményről, testsúlyról, munkahelyről... bármiről.
júl. 8. 12:56
1 2
 11/14 Kv-An ***** válasza:
15%
Nem kamuzott, csak nem mondott el mindent. Dc-hubon jöttünk össze, randi előtt sokat beszéltünk erősen vonzódtam hozzá látatlanban de lényeges dologról nem beszéltünk. Egy idegennek minek adjam ki magam. Jött egy jó illatú ápolt valaki tiszta de kopott munkásban jó öreg KGST kupéval. Nagyon bejött, éreztem kölcsönös. Kicsit ideges voltam mi lesz, de tudtam mindent tudnia kell, a gyerekek, a körülmények, lehetőségeim. Végig hallgatott szó nélkül. Mondom őszintén mondja meg mit gondol, tudjuk-e folytatni. 300 km távolság de magamban úgy éreztem ami tőlem telik mindent megteszek. Valami ilyesmit mondott persze semmi gond. Ezt furcsálltam, mert azért ez nem így szokott működni. Nagy volt az összhang elmentünk szexelni. Akkor többet nem beszéltünk a hogyanról, nem tudom miért bíztam benne vakon, belülről jött. Később tudtam meg mit jelentett a "nem gond" azt, hogy nem gond. Mzg.vállalkozó volt(most is az) kinézete meg hát, ha nem égetem el az elnyűtt munkásruháit képes addig hordani amíg lefoszlik róla. Szóval első benyomásom róla, valaki a hajléktalan szint fölött kicsivel.An
júl. 8. 17:49
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

Volt jó sok…

A legtöbb a családi állapotról.

(Elfelejtette közölni, hogy házas, vagy kapcsolatban él.)

Ezért is volt előnye, hogy a párom, mikor megismertem, munkanélküli volt.

Bennem volt, hogy na, ez nem foghatja rá, hogy épp behívták dolgozni, és nem tudunk találkozni, stb.

júl. 8. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:

8-as

A hazugsággal van a baj. Én nem folytattam az ismerkedést az illetővel, mindenben kételkedtem volna onnantól, mivel amikor rákérdeztem se volt teljesen őszinte. #5 voltam

júl. 8. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
76%

Ó, ilyen Michelin-baba sztorim nekem is van. Egy jóvágású, sármos sráccal leveleztem, és amikor kiszállt a kocsiból nem ismertem meg csak onnan, hogy őr ám mosolygott és akkor esett le. Kb 3x akkora volt, mint a képeken, akkor tokával, hogy nyaka se volt. Persze, rögtön mentegetőzött, hogy a nyáron vissza akar fogyni arra az állapotára, mert mostanában felhagyott a sporttal és ez meglátszik. Na, hát azóta is akkora, mint egy vágósertés, néha feldobja a FB.

A másik: anyagi helyzet, programozónak vallotta magát. Már az írásmódján is látszott, hogy valami nem stimmel, de mondom biztos diszgráfiás. Hát...szakmunkás, értességije se volt, csak szakmája, betanított munkát végez egy gyárban és a gépet szokta programozni. Foga is alig volt. Tiszta gáz volt az egész, úgy nézett ki, mint egy szakadt csöves. Ugyanezt utána láttam más társkeresőn is, ott már megadta azt is, hogy melyik főiskolára járt.

Kedves srác, de olyan képet küldött, amin kb hangya méretű, semmi nem látszódott belőle. Utána megértettem. Tudjátok, az a típus, aki már a huszas éveiben is a saját nagyapjának látszik: szemüveges, kopasz, tokás, totyakos, szóval összességben olyan kinézetre, mint egy 60-as bácsika. Persze, szegény nem tehet róla, de ha egyszerűen taszít, mint férfi, akkor mit gondolt?!

Az már csak hab a tortán, amikor valaki a magasságáról hazudik, aztán amikor élőben meglátod, és esetleg nem lapos van rajtad, a válladig ér...

Komolyan nem értem, minek ekkorákat hazudni, miért pazarolja a saját és mások idejét is olyasmire, amit utána az első találkozás úgyis padlóra vág, és akkor még ügyelj arra, hogy ne sérts vérig, amikor befejezed, meg ne vágd a fejéhez, hogy mi a fenét gondolt, mikor magának kereste a bajt.

júl. 9. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hpv történetek, titeket nem nyomaszt, hogy mit kaphattok el randizás során, vagy új kapcsolatban? Másnak is megnehezíti a párkeresést, hogy a többség...

Első randikon a többség csókolózik, másoknál az egyejszákalás is belefér, sok ismerősös óvszert sem használ, mert hogy párkapcsolatban vannak... pedig többség egyetemista, "értelmiségi" mégis mintha ezzel senki nem foglakozna, sokan nem is tudják, hogy az...

Összeszorul a szívem, amikor olyan történeteket olvasok, hogy valaki több éve egyedül van, vagy épp soha nem is volt senkije. Mi lehetne erre a...

Nyilván nem számít, hogy sajnálom-e őket, de mégis együttérzek velük. Ti is hasonlóan éreztek?

Mely facebook társkeresési csoportok, vagy mely facebook csoportok társkeresésre váltak be nektek, tudnátok ilyenket írni példaként?

Köszi (ha lehet linkeld, hogy ne kelljen kikeresni) írhatsz történetet is hogy kit ismertél meg innen.

Tudnátok ilyen kitalált történeteket írni vagy linkelni?

Olyanok érdekelnek, amiben le van írva tökéletesen az, hogy hogyan lehet összejönni egy csajjal vagy nővel. F/22

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!