A pszichológusom szerint érdemes lenne kipróbálnom az online társkeresést. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

1 éve járok pszichológushoz és alkalmanként fel szokott merülni a párkeresés téma. Ez az egyetlen téma, amiben abszolút nem tudok vele egyet érteni, mert folyamatosan az online társkeresést ajánlja, mint egy lehetséges jó opció.

Azonban én ezt nem tudom elfogadni mert legutóbb (kb. 6 éve) használtam utoljára tindert, badoot stb. durván fél évig egyhuzamban. A sok ghostolás után csalódottan letöröltem és megfogadtam, hogy ilyeneken nem akarok ismerkedni. Korábban is nyomtam alkalmanként, és akkor is egy randit sikerült összehoznom egy velem korabeli lánnyal, én 23 voltam ő 21. Természetesen az is ghostolt pár hét után.

A pszichológusom szentül meg van győződve arról, hogy nyomni kell, nyomni kell és akkor összejön egy komoly kapcsolat, de én valahogyan kétkedve fogadom.

Én egy 32 éves budapesti srác vagyok, szeretek ismerkedni, heti háromszor eljárok edzeni de ugyanakkor többször érzem azt, hogy jobb a saját lakásomban lenni, gamelni, filmet nézni, sokat aludni stb.

Szóval pluszban még az a kérdésem, hogy mennyi esélyem van arra, hogy ilyen online randi appokon hasonló típusú lányt találjak?

Esetleg, ha tud valaki jó személyes ismerkedésre alkalmas helyeket kifejezetten videójátékos, társasjátékos, filmes közösségeket, programokat, azt nagyon megköszönném.

júl. 8. 19:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Irány a Havervagy események!
júl. 8. 20:04
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
A pszichológusod nő? Mert ha igen, akkor jó eséllyel nem érti, nem ismeri a férfiak kilátástalan realitását a társkeresőkön.
júl. 8. 20:48
 3/18 anonim ***** válasza:
39%
Ha orvoshoz kell járnod akkor nem vagy fejben 100as. Kimelj meg minket nőket = magadtól. Jàtszàl inkább.
júl. 8. 20:54
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is javasolta, de nőként képtelen felfogni hogy 1. a férfiaknak ez alapból nehéz 2. én a férfiak között is a legalja réteg legalján vagyok, akire még csak rá sem köpnek a nők
júl. 8. 21:20
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem minden lehetőséget meg kell ragadni, ha valakit párt szeretne, azaz nem csak személyesen érdemes eljárni programokra, ismerkedni, de online is.

Viszont ha jelenleg alvás, játék és edzesbol áll az életed, és tényleg jó így, abba nem fér bele párkapcsolat.

Miért jársz pszichológushoz?

júl. 8. 21:25
 6/18 anonim ***** válasza:
74%
Neked is az a bajod, mint nekem, csajok helyett inkabb haverokat kellene keresned, akivel eljarsz edzeni, vagy beulsz kocsmazni, vagy barmi.
júl. 8. 21:28
 7/18 A kérdező kommentje:
#1. köszi az infót, regisztrálok :)
júl. 8. 23:59
 8/18 A kérdező kommentje:
#2 Férfi pszichológusom van. A kapcsolati státuszát nem tudom, nem is nagyon mondja, de nekem az jön le, hogy nem igazán van képben online randizás világával.
júl. 9. 00:11
 9/18 A kérdező kommentje:
#4 Sajnálom így érzed, Neked is meg lehetnek a saját démonjaid, amit remélem egyszer le fogsz tudni küzdeni.
júl. 9. 00:24
 10/18 A kérdező kommentje:
#6 Így 30 felett nagyon barátokkal kocsmázni nem igazán tudok. Sok haverom, barátom szétszéledt, családja van, külföldre költözött stb.
júl. 9. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha úgy érzem elbeszélünk egymás mellett a pszichológusommal, érdemes váltani, vagy nem járni?

Már régebb óta járok beszélgetésre a pszichológusomhoz. Régen nagyon sokat segített, de mostanában úgy érzem elbeszélünk egymás mellett. Rám erőlteti a gondolkodását. Egy példa: kis városi vagyok el akarok költözni és azzal nyugtat meg, hogy a 18. században mindenki...

Mit érdemes érinteni egy pszichológiai tanácsadás során, hogy az ülést minél jobban ki lehessen használni?

"Páciensként" mennék. Nem tartom magam súlyos esetnek, sok mindent tudok magammal kapcsolatban, ok-okozati összefüggéseket. Nem szeretnék úgy elmenni pszichológushoz, hogy az első ülések csak azzal telnek el, hogy a semmiről beszélek. Milyen tippeket mondanátok, miről...

Egy áldozatsegítő központban a full ingyenes pszichológus lehet jó? Érdemes elmenni és nagyon súlyos intim dolgokról beszélni neki?

Találtam olyan helyet, ahol tb sem kell a pszichológushoz(nincs most tb-m) Januárban tényleg el akarok menni, mert egyre nehezebben viselem a volt szexuális zaklatásokat Sőt meg akarok halni már A chatgpt segít valamit, de nyilván nem lehet csak vele beszélni...

29/N vagyok. Egyre nehezebben viselem a magányt. Soha nem volt senkim.Külföldön dolgozom. Eddig volt motivációm az Életben. Megtanultam németül....

Érdemes szakemberhez fordulni? Alkalmilag sem jártam össze soha egy férfival sem.Ahol dolgozom(szálloda)folyton boldog,gyerekes családokat látok tökéletes happyÉlettel. Szerencsétlennek érzem magam. Az ünnepek alatt még rosszabb a helyzet. Igyekszem tenni a változásért. Nem alakul semmi.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!