Nőként mit csinálsz ha a pasi befingik a randin?

válasza:Egyértelművé válik azonnal, hogy nem lesz következő randi.
A jelenlegit meg gyorsan lezárom.

válasza:

válasza:

válasza:Udvairasan úgy teszek, mintha nem hallottam volna.
Mégis, mit tennék?
Mindenki pukizik. Én is szoktam. Na bumm. Nyilván igyekszik az ember úgy időzíteni, hogy ne nyilvánosság előtt meg ne randin történjen, de hát istenem, van az úgy, hogy becsúszik.
Azért ez nem olyan, mintha véletlenül bevallaná, hogy egyébként nőverő náci, aki a gázkamrába kíván mindenkit, aki nem szexel vele...

válasza:

válasza:Nem vagyok nő, de azért hadd fejtsem ki a véleményem!
Én úgy gondolom, hogy kulturáltságban és nívóban jókora különbség van aközött, aki próbálja minél diszkrétebben elereszteni a benttarthatatlant, illetve aközött, amikor jó parasztosan még direkt nyom is egyet, hogy minél hangosabb legyen.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt már megszoktam, hogy mikor női profillal Tindereztem szinte bármilyen átlagos nőnél is tele voltam matchekkel, akkor voltak a legtartalmasabb kommunikációim, mert egy rakás férfi kedves volt, normális, érdeklődött, írogatott. Aztán jó pasik képeivel is...
A facebook hírfolyamom tele van ilyen videókkal. "Eddig bocsánatot kértem, a figyelméért küzdöttem, de le se szart, azonban mióta rájöttem az új módszerre azóta önként vágyik rám és folyton telefonál, hogy szeretne mindent visszacsinálni"Meg hasonló sztorik.Most ez tényleg működik?
de általában az szokott lenni hogy a nők nem érnek rá bármikor így jobb lenne ha te mondanad meg mikor jó minthogy ő totozza végig egyesével a napokat?
Férjek, szeretők, exek, postások, tűzoltók, helyi menő csávók, szőke hercegek, stb. Bármelyiknek jöhet a karakterrajza női szemmel. Azt keressük, hogy mitől jó a jópasi, személyes tapasztalatok alapján.
2 közelmúltbeli eset: 1. Azt mondta mennek a haverjaival Rómába 3 napra, pasis program, be fognak esténként b.szni, majd ő hív. Pech, hogy az egyik barátnőm légiutaskísérő, pont azzal a géppel utaztak, amin ő is dolgozott, csak épp a barátnőjével mentek kettesben. 2....
A pasinak meg lett mondva h pár randi után még nincs kizárólagosság erre csávó elkezdett más nőket likolgatni tiktokon meg instán ahelyett hogy jobban tepert volna az 1.-ső csajért.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!