Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként mit csinálsz ha a pasi...

Nőként mit csinálsz ha a pasi befingik a randin?

Figyelt kérdés
júl. 9. 19:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%
Ez már c kategória.
júl. 9. 19:33
 2/18 Kv-An ***** válasza:
32%
Mély levegőt veszek, előbb elfogy.An
júl. 9. 19:50
 3/18 anonim ***** válasza:
54%

Egyértelművé válik azonnal, hogy nem lesz következő randi.

A jelenlegit meg gyorsan lezárom.

júl. 9. 20:08
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
Ilyenkor örülök igazán, hogy nem tudok hangosat fingani (kivéve ébredés után meg közvetlen szarás előtt). A hangtalant meg nem lehet bizonyítani.
júl. 9. 20:20
 5/18 Kv-An ***** válasza:
73%
Vicc nélkül, teljesen normális emberi dolog a puki. Az esetek 99%-ban kontroll alatt lehet tartani. Viszont senki nem lehet tökéletesen biztos abban, hogy adott esetben nem repül el egy galamb. Főleg ha sportol az illető. Ha valaki egyetlen üdvlövés okán élítél egy embert hát tegye, magánügye, de nyugodtan aludhat azzal a tudattal nem a legélesebb kés a fiókban.An
júl. 9. 20:22
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Udvairasan úgy teszek, mintha nem hallottam volna.

Mégis, mit tennék?

Mindenki pukizik. Én is szoktam. Na bumm. Nyilván igyekszik az ember úgy időzíteni, hogy ne nyilvánosság előtt meg ne randin történjen, de hát istenem, van az úgy, hogy becsúszik.

Azért ez nem olyan, mintha véletlenül bevallaná, hogy egyébként nőverő náci, aki a gázkamrába kíván mindenkit, aki nem szexel vele...

júl. 9. 20:41
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezért is érdemes gázálarcban menni vagy legalább maszkot vinni.
júl. 9. 20:43
 8/18 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagyok nő, de azért hadd fejtsem ki a véleményem!

Én úgy gondolom, hogy kulturáltságban és nívóban jókora különbség van aközött, aki próbálja minél diszkrétebben elereszteni a benttarthatatlant, illetve aközött, amikor jó parasztosan még direkt nyom is egyet, hogy minél hangosabb legyen.

júl. 9. 20:48
 9/18 Kv-An ***** válasza:
0%
8 abból indultam ki, hogy nem egy tajbunkóról beszélünk aki szándékosan reccsent az orrom alá. Bár a kérdező arra nem tért ki, mire gondolt.An
júl. 9. 20:56
 10/18 anonim ***** válasza:
76%
Attól függ hogyan reagál. Ha szándékosan erősen megnyomja, az ellenszenves. Ha véletlenül kicsúszik, az megesik.
júl. 9. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha jó pasik képével Tinderezek, miért ennyire kezdeményezőek a nők?

Azt már megszoktam, hogy mikor női profillal Tindereztem szinte bármilyen átlagos nőnél is tele voltam matchekkel, akkor voltak a legtartalmasabb kommunikációim, mert egy rakás férfi kedves volt, normális, érdeklődött, írogatott. Aztán jó pasik képeivel is...

Az M Academy módszer működik? Valóban lehet úgy manipulálni egy nőt, hogy hirtelen kézzel lábbad téged akarjon?

A facebook hírfolyamom tele van ilyen videókkal. "Eddig bocsánatot kértem, a figyelméért küzdöttem, de le se szart, azonban mióta rájöttem az új módszerre azóta önként vágyik rám és folyton telefonál, hogy szeretne mindent visszacsinálni"Meg hasonló sztorik.Most ez tényleg működik?

Mit szólnál? Ha egy pasi randira hívna és a kérdésre hogy mikor azt válaszolja neki akár most is jó, holnap is és holnap után is. Majd hozzátenné...

de általában az szokott lenni hogy a nők nem érnek rá bármikor így jobb lenne ha te mondanad meg mikor jó minthogy ő totozza végig egyesével a napokat?

Nők, környezetetekben milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkezik az általatok személyesen ismert legjobb pasi?

Férjek, szeretők, exek, postások, tűzoltók, helyi menő csávók, szőke hercegek, stb. Bármelyiknek jöhet a karakterrajza női szemmel. Azt keressük, hogy mitől jó a jópasi, személyes tapasztalatok alapján.

Tinderen ritka az egyedülálló pasi, mint a fehér holló?

2 közelmúltbeli eset: 1. Azt mondta mennek a haverjaival Rómába 3 napra, pasis program, be fognak esténként b.szni, majd ő hív. Pech, hogy az egyik barátnőm légiutaskísérő, pont azzal a géppel utaztak, amin ő is dolgozott, csak épp a barátnőjével mentek kettesben. 2....

Ha csak vibeolgat a pasi a csajjal de közbe más nőket likolgat akkor offos?

A pasinak meg lett mondva h pár randi után még nincs kizárólagosság erre csávó elkezdett más nőket likolgatni tiktokon meg instán ahelyett hogy jobban tepert volna az 1.-ső csajért.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!