Ismerkednél ilyen férfivel?
- 214-350 ezret keres
- albérletben lakik
- nincs jogsija és autója
- nem diplomás
Ha nem akkor írd le miért NEM.

válasza:Azért nem mindegy, hogy ez egy 21 éves alig pályakezdő paramétereit takarja,ahol még beszélhetünk fejlődésről, közös építkezésről. Egy idősebb emberét, pl. 31 évesnél már elég erősen red flag, már annak, aki a létminimumnál magasabb életszínvonalon szeretne élni. Egy ilyennel hova
és miből lehet "közösen felépíteni" bármit is? Feltenném a kérdést, hogy mi a fenét csinált 18 éves kora óta, hogy sehova se jutott. Aki a legaktívabb
A kérdésedre a válasz: azért zárnám ki kapásból, mert nem illünk össze, semmilyen téren nem azonosak a paramétereink, és nem tud olyat adni, amivel hozzátesz és nem elvesz az életemből.

válasza:Ennyi alapján nem zárom ki, de ez így ilyen:
Van egy autó, piros színű, megvennéd?
Épp csak a lényeges dolgok nincsenek megemlítve. És nem, nem arra gondolok, hogy hány centi magas meg hosszú a fickó

válasza:Nem.
Mert 510 nettó a fizetésem, van diplomám, lakásom és autóm is.
Nagyon sajnálom de a fent leírt férfia semmilyen szinten nem tudnék felnézni.
Maximum fizikailag ha magas, az meg minden csak nem fontos számomra.

válasza:

válasza:Azért itt a kor kimaradt.
Én 20 évesen jöttem össze az akkor 21 éves párommal, akinek nem volt se vagyona se fizetése, kollégiumban lakott. Mint én is. Diplomáink se voltak.
Együtt építjük fel az életet. Most 25 évesek vagyunk, van fejenként 2 diplománk, nettó 700k feletti fizetésünk, 1-1 lakásunk kiadva, (albiban élünk együtt) ami az első lépés a közös álomotthon felé.
Viszont teljesen más a helyzet ha 30 feletti pasiról van szó. Mert akkor már nincs annyi idő építkezni, főleg, ha az elmúlt 10+ év nem volt eredményes. Akkor jogos a feltételezés, hogy arra számítsunk, ami a jelenlegi állapot. Persze vannak sikertörténetek, sok ember 30 felett lesz sikeres. De nagy valószínűséggel nem ez lesz.
Persze kinek mi, én el tudnám képzelni, hogy ez nem zavarna, ha egyébként minden más szuper.
Nekem a kereset meg a diploma nem elvárás, viszont sok dolog, ami ezekkel gyakran összefügg, igen: - legyen kiemelkedően okos, mint egy fizikus, matematikus, informatikus, mérnök stb és nem a bukdácsolós fajtából.
- Szeresse a munkáját.
- Legyenek céljai.
- Legyen pénzügyileg tudatos, és rendszeres befektető.
+ Előny ha stem terület iránt érdeklődik, mert én is.
Az ész nem a diplomán múlik, simán lehet valaki nagyon okos diploma nélkül. Érdeklődhet a természettudományok/műszaki témák iránt úgy is, hogy nem ez a munkája vagy nem tanulta felsőfokon. A céljainak nem kell, hogy karrierügyben legyenek. Nem kell nagy összeget befektetnie, csak legyen stabil, fix összeg, fix időközönként, átgondoltan.
Amúgy én hajlandó lennék eltartani a férjemet (a pasimat nem)

válasza:25,
Nyilván nincs még 30 éves a kérdező, ez egy rosszindulatú feltételezés. Ilyenkor már rég van diploma, jobb bér vagy jogsi. Egy 20 évesnél pedig normális hogy ezek csak folyamatban vannak.

válasza:26 én nem feltételeztem semmit, csak elmondtam, hogy nem mindegy, hogy milyen korú az illető.
Például 20 évesen rendben van munka nélkül élni egy koliban 3 éven át, 30 évesen már nem.

válasza:Kelet-Magyarországon ezek szokványos fizetések sajnos.
Ha a minimálbér nem is, de az ilyen 280-350 ezres tartomány.

válasza:"214-350 ezret keres"
Most akkor mennyi is a fizud. 215 nettó és 350 nettó között van bőven különbség. Ez így túl széles bérsáv.

válasza:Ha nem lenne jelenleg párom - az alábbi esetekben igen:
- el tudja magát tartani és bennem sem gazdatestet keres (nem akar 2 hónapon belül beköltözni hozzám, nem kéreget "kölcsön", nem zsarol azzal, hogy ezt-azt veszek neki, ha igazán szeretem, nem velem akarja pénzeltetni a családját)
- belsőre szimpatikus és szellemileg egy szinten vagyunk
- korban hozzám illik
- fizikailag vonzódom hozzá
- Bp-n lakik
- ha nekem több fizetős programra lenne igényem, mint amiből ő a saját részét tudja állni, nem féltékenykedik meg hisztizik, ha elmegyek nélküle, nem próbál meg érzelmi zsarolással visszatartani, hogy "nem is akarsz velem tölteni annyi időt, amennyit lehet? nem szeretsz?", "miért vagy ennyire nagyigényű"
Kapcsolódó kérdések:
Ha a férfi felöltözve kabátba szólít meg ismerkedési célból valahol ?
Nőkhöz szól a kérdésem! Ha egy férfivel randizol és ugyan meghív egy kávéra , sütire, moziba , túrára , fesztiválra stb de jelzi hogy ha összejöttök!! Utána nem fogja neked megvenni a ruhákat , sminket , cigit , energiaitalt , nem fizeti a fodrászod , hobbidat stb. Ha...
Az egesz eletem egy pokol volt ameddig tartottam a kapcsolatot a csaladommal. Mindenki szo szerint vagy alkpholista vagy drogos, es van bipolaris is aki nincs kezelve. Ismerkedek egy ferfivel, de nem tul stabil lelkileg, sok dolog aggasztja az eletben, van egy lanya...
Sose voltam egy magamutogató típus és pletykás sem. Nem hinném, hogy bárkit is érdekelne mi történik velem a mindennapokban, illetve én se vágyom rá, hogy azt lessen ki mit csinál. Ezért nincs és soha nem is volt közösségi oldalam. Volt egy barátnöm aki nagy insta...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!