Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kiteszem facebookra hogy...

Ha kiteszem facebookra hogy egyedülàlló vagyok, akkor ràm fognak ìrni?

Figyelt kérdés

Közeleg a szülinapom és gondoltam kiteszem hogy szingli vagyok hátha aki ìrna szülinap alkalmàból az làtja hogy szingli vagyok és randira hìv...

Ez működhet?

Van egyátalàn annak èrtelme ha egy nő kiteszi hogy szingli?

Nem vagyok egy szèp teremtès, sőt kifejezetten csùnya ès a személyiségem se jó, nem kezdemènyeznek nàlam

júl. 10. 18:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Mit jelent az, hogy csúnya? Ha bírod a vastagabb, nagyobb méretet, egy pár menetre elviszlek szívesen
júl. 11. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha valaki kiírja Facebookra, hogy egyedülálló, az azt jelenti, hogy nyitott az ismerkedésre?

Tehát ha ráírok, akkor nem hajt el egyből? Persze csak ha szimpatikus vagyok neki

Egy szingli nő milyen okból nem teszi ki facebookra, hogy egyedülálló?

100% hogy egyedülálló a hölgy, mégse látható kint semmi információ erre vonatkozóan az adatlapján, holott néha kirak valamilyen képet történetbe vagy az idővonalra. Tehát azt sem lehet mondani, hogy nem használja aktívan az oldalt. Szintén egyedülálló hölgyek, ti miért rejtitek el?

Miért írják ki lányok Facebookra, hogy "egyedülálló", amikor nem is?

Volt két lány, aki nagyon tetszett, viszont barátjuk volt. Egy idő után azt vettem észre, hogy nincs több közös képük és, hogy egyedülálló van a Facebookra kiírva. Gondoltam bepróbálkozok és barátaim útján megismerem, mire az egyikük ma szembesített azzal, hogy amúgy 5...

Ha nincsen kiírva Facebookra hogy "kapcsolatban", akkor az emberek miért hiszik azt hogy egyedülálló vagyok?

Én csak nem akarok kiteregetni a magánéletemet, azért nem töltök fel képet kettőnkről, és azért nincs kiírva hogy van valakim. Nem azért mert szégyenlem a barátnőmet, mert egyáltalán nem. Ő egy csinos és okos lány. De ez mind a kettőnk dolga, nem másra tartozik úgy gondolom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!