Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feministák mért panaszkodnak...

A feministák mért panaszkodnak mindig a férfiakra?

Figyelt kérdés
Semmi egyéb dolguk nincs, csak keresni egy hozzájuk hasonló, libsi csávókát. Ez van, a konzikat nem lehet irányítani, el kell fogadni. A liberális csávóka nem szól vissza.
júl. 13. 12:55
A kérdező szavazást indított:
Mert a feministák meg akarják változtatni a férfiakat, liberálist akarnak belőlük nevelni.
Mert sok sérelem van vennük, és megvetik a férfiakat.
Mert titokban vonzódnak hozzájuk.
6 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Feminista vagyok, nem szoktam panaszkodni a férfiakra. Több ismerősöm is az, de nem állunk neki csoportosan szidni őket. A fodrászom is az, de róla csak azért sejtem, mert ki van biggyesztve egy ilyen matrica a stúdiójában a többi közé, de egyszer sem kerültek szóba a pasik.
júl. 13. 12:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Az egész közösségi média tele van ilyen 30 körüli libsi nőkkel, akik videóban, vagy posztokban szidják a férfiakat.
júl. 13. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

A normális értékrendű emberek (akik még videózással is foglalkoznak) meg normális tartalmat csinálnak - kertészkednek, főznek, festenek, táncolnak, satöbbi.

Nem pedig az általad nézett tartalom ellentetje, hogy ül a kamera előtt, és kántálja hogy "a férfiak jók! a férfiak menők! szeretem a férfiakat!" :D

Minden csoportra jellemző, hogy a gyűlölködők a leghangosabbak.

júl. 13. 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked sem lenne semmi egyéb dolgod mint keresni egy konzervatív lánykát magad mellé.

Csak aztán ne lepődj meg ha azt szeretné, hogy eltartsd :)

júl. 13. 13:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem kell a férfiakat dicsőíteni, elég, ha békén hagyják őket.
júl. 13. 13:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Feminista vagyok, nem szoktam panaszkodni a férfiakra.

Amúgy még mindig kevered a fogalmakat. Egyszerűbb lett volna utánanézni mi mit jelent, mint kiírni a 48785345676. ugyanolyan hergelő álkérdést.

júl. 13. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

"Az egész közösségi média tele van ilyen 30 körüli libsi nőkkel, akik videóban, vagy posztokban szidják a férfiakat."

A közösségi média felületek vagy olyan tartalmat mutatnak amire feliratkoztál / amit követsz, vagy olyat amit sokat szoktál nézni tehát érdekel. Ha téged az érdekel hogy nők szidnak férfiakat, akkor persze hogy neked ezzel lesz tele a közösségi média. Nekem például sütős-főzős, fotós, focis és macskás tartalommal van tele a közösségi média, mert engem ezek érdekelnek. Kinek mi.

júl. 13. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 7-es mondja...

A párom feed-je tele van BMX-es tartalommal, mivel tinikorában ő is űzte ezt a sportot, aztán pedig a későbbiekben is megmaradt az érdeklődése.

Mondanom sem kell, hogy nekem maximum szökőévente dob fel ilyet az Insta / Facebook, és mivel sosem nézem végig vagy lájkolom / kommentelés az adott tartalmat, jó ideig nem látok hasonlót.

Tehát: azzal van tele a feeded, ami iránt érdeklődést mutatsz.

És mivel 8 milliárdan élünk ezen a bolygón, nyilvánvaló, hogy az összes létező véleménynek és attitűdnek ezernyi szószólója akad, tehát számodra is van miből mazsolázgassanak a social média algoritmusok.

júl. 13. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én feministaként mindenkire panaszkodok, akinek a viselkedését, kinyilatkoztatásait károsnak tartom (pl. általánosító, hazug, uszító, káros eszméket hirdet). Férfiak közül sem mindenkire, sőt még bizonyos liberálisokra is, sőt libsi nőkre is.
júl. 13. 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Újabb elmélet, ami köszönőviszonyban sincs a feminizmussal…
júl. 14. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Hogy letezik az, h a fel orszag panaszkodik arról, h mekkora a melyszegenyseg, alig jön ki az alberletpenz, de 10/9 lanynal (nem csak a nagykepu...

Hogyan, miből? Félre ne értsetek, nem feltétlenül a pénztárcájában akarok senkinek turkálni, csak iszonyatosan fura, hogy azt érzem, mintha 2-3 különböző univerzumban élnék, ha ebből az aspektusból nézem. Az egyikben (jellemzően redditen, threadsen pl) rosszak a...

Bizonyos nők miért panaszkodnak a férfiakra?

Megfigyeltem, hogy ezeknek a panaszkodóknak a többsége liberális nő lehet. Akkor mi a gond? Engedjék el a konzervatív pasikat, és jöjjenek össze egy liberális pasival.

Miért panaszkodnak a nők, hogy felszínesek a férfiak, mikor még az extrém elhízott kategória is kiemelt figyelmet és dicséretet kap?

Százszámra érkező lájkok vadidegenektől, "hello beautiful" támogató üzenetek sorozata, csupa pozitív visszajelzés. A férfiak jobbá teszik a posztoló napját.Ellenben próbálna meg egy hasonló testalkatú férfi egy szelfit posztolni, kb gyülöletet és maró gúnyt kapna az ellenkező nemtől.

Miért panaszkodik itt sok férfi?

Sok férfi ír ki kérdést, hogy lehetetlen ismerkedni. Ez egyáltalán nem igaz, nekem itt rengetegen írnak valahányszor válaszolok valamire vagy írok valamit. Nem lehet, hogy veletek van a baj és csak az elvárásaitok túl magasak? 29/N

Miért van az, hogy mindig olyan nők találnak meg, akik csak panaszkodni tudnak?

Vagy az anyagi helyzetükre, vagy a magánéletükre, vagy az exekre. Ha már nem fáradtam volna bele, elütném azzal a poénnal, hogy legszívesebben kiszámláznám ezeket a beszélgetéseket mentálhigiéniás tanácsadásként. Ekkora a baj ma Magyarországon? Más is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!