Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A városomban minden nő aláz,...

A városomban minden nő aláz, hogy egy utolsó értéktelen senki vagyok. Ezt hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
38/F
júl. 17. 17:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Mekkora városban élsz? Mondjuk legyen a lakosság 100 ezer fő. Ha te 35 körül vagy, akkor kb. a korosztályodban egyedülálló nők száma legyen 5 ezer. Mindegyikkel beszélőviszonyban vagy? Az igen. És hogyan aláznak? Írnál néhány példát? És összesúgnak a hátad mögött? Azt hogy veszed észre, ha háttal vagy?
júl. 17. 21:04
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
#5 👆 van már új is, aki állandóan cirkuszol a csávóval, az meg visszamegy mindig, mert kell a könnyen elérhető pina. Leányunk meg ezt képtelen megérteni.
júl. 17. 22:27
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
#12 Köszi az infót, őt kimaradt.
júl. 17. 22:30
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
Hol vannak a régiek? Bezárt már az alapítványi iskola?
júl. 18. 02:17
 15/21 anonim ***** válasza:
8%

Ja senki le se szarja nekem ennyi idősen jóval több pénzem van, saját extrás lakás. Gyakorlatilag anyagilag független vagyok abból a szempontból, hogy nem lenne probléma, ha évekre kiesnék a munkából mégsincs csajom. Ha meglátnál az utcán azt hinnéd sztármelóm van. Ügyvéd, vagy programozó, pedig csak egy ex gyárimelós vagyok hatalmas szerencsével, ami végigkísér.

A pénz engem inkább hátráltat, mert gyanakvóbb lettem. Rengetegen csak játszmáznak, kihasználják a másikat, aranyásnak. A szintemen pedig nem találok senkit.

Szerintem te előnyösebb helyzetben vagy úgy, hogy semmid sincs. A korod az ami hátráltat inkább, mert a kort összekötik az anyagi hátérrel. Ha már 40 vagy akkor elvárják, hogy legyen valamid. Pedig csak itthon sláger a saját lakás, vagyis a szegényebb országokban, mert nincs felhúzva a fizetés egy albérlethez, ami mellett megtudsz élni kényelmesen.

júl. 18. 02:59
 16/21 anonim ***** válasza:
22%

A nők elég pontosan be tudnak árazni egy férfit, a legjobb pasikért például nagy a verseny.

Valószínűleg veled kapcsolatban is igazuk van, ha a nők számára értékes tulajdonságot nem tudsz felmutatni.

júl. 18. 04:59
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
Persze, reális, hogy egy városnyi nő egy jelentéktelen senkivel foglalkozik….
júl. 18. 08:52
 18/21 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a legjobb, ha teljesen feladom a nőzést, mert hiába próbálkoznék, mindenki elutasítana.
júl. 18. 09:33
 19/21 anonim ***** válasza:
20%
Ja inkább keress pénzt. Éljél. Egy nőtől te sem leszel halhatatlan csillagharcos. Az csak egy pi-na és még büdös is.
júl. 18. 15:51
 20/21 anonim ***** válasza:
30%
Mozdulj ki a városodból, és nézz körül, hátha meglátsz valakit, aki tetszik neked. Lehet, hogy te is megtetszel majd neki.
júl. 21. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Milyen érzés amikor valaki úgy beléd szeret, hogy nagyon sok éve csak veled akar lenni és senki más nem érdekelni? Hogy lehet ezt elképzelni egy...

Kontraproduktív módon annak ellenére, hogy sokan próbálkoztak már nálam, én mindig csak arra tudok gondolni, hogy miért választana pont engem valaki, mikor annyi nő van még Főleg ha olyan férfi próbálkozik, akinek vagy a külseje vagy a pénze miatt sok lehetősége van....

Nem érzitek úgy, hogy valójában értelmetlen párkapcsolatban lenni, mert senki nem akarja igazán a másikat?

Nyilván vannak szerencsés kivételek, de szerintem a többség nem azzal van együtt, akivel igazán szeretne és most nem arra gondolok, hogy nem elég szép valaki és nem is arra, hogy van egy konkrét személy, akivel együtt akarnak lenni, csak vele nem lehetnek. Hanem...

Azok akik szeretnek egyedül lenni, nekik nem is való pl a fix párkapcsolat?

Rosszabbul fogják érezni magukat, ha van mellettük állandóan valaki párnak, mintha csak mindig egyedül lennének? Aki ilyen, azon lehet változtatni valamilyen kezeléssel, vagy reménytelen eset? Olyan ez, mint amilyen volt pl a kollektivizálás is? Azt sem tudta mindenki elfogadni, elviselni.

Akik szinglik és akarnak párt(én néha nagyon igen, máskor leszarom), nem szoktatok néha elgondolkodni, hogy valójában minek is? Hogy legtöbbször...

Kicsit fura kérdés lesz Sajnos nekem eleve van egy ilyen kattanásom, hogy többek között azért sem akarom és tudom normálisan élni az életet mert semmi sem maradandó, mivel nem vagyok ismert ember így nem tudom mutogatni a dolgokat... nyilván közösségi médiában...

Hogyan éled meg nőként, hogy soha senki nem nyomult még rád?

Milyen érzés nőként megélni, hogy a barátnőidre nyomultak a férfiak, de rád soha? Mi lehetett ennek az oka?

Mi a teendő,ha félek az elköteleződéstől? Miközben valaki pont odavan értem,olyan szinten,ahogy eddig senki?

Tényleg nagyon szerethet, annyi mindent megtett értem,és nem vár cserébe semmit. Igazából elfogadja azt is,ha nem jövünk össze.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!