Hogyan kezelitek azokat a férfiakat akik ismerkedés elején jó hosszasan szeretnek telefonban beszélni sokszor éjszaka is?
Minden nap több órás telefonbeszélgetések, úgy, hogy alig ismerjük egymást, érzelmekről nem beszél a férfi, csak felszines témák, nagyon rövid válaszok, alig mond infókat magáról, 37 éves, nincs saját családja.
Mit mondtok ilyen férfinak szépen udvariasan, hogy sokkal kevesebbet kellene beszélnünk és chat-es írásos formában is? Mindig azt mondja, hogy "majd hivjál akkor este vagy reggel", irásban beköszön, válaszolok és ő hiv azonnal telefonon vagy whats up-on.
Megkérdezem, hogy mi a véleménye rólam, mit szeretne, esetleg házasodni, mindig semleges rövid válaszokat ad: "jó, nem tudom, majd meglátjuk".
Nem tudom csinálni a napi teendőimet és munkámat attól, hogy naponta sokszor 3-4 órát igényli a dumát.
Amióta internetes telefon van, mindenképpen szükség van arra, hogy ismerkedés elején lévő emberek minden nap dumáljanak? Régen hetente 2-3 alkalom volt igy olyan emberek között, akik nem voltak összeházasodva, nem laktak együtt, stb.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és minden hasznos mondatot, amit mondani tudok elegánsan ilyenkor és karbantartani ezt a helyzetet. Szeretnék ismerkedni, csak nagyon megterhelő nekem ez a sok duma és ha érzelmekről is mesélne az illető férfi, sokkal nagyobb motiváció lenne a nyitásra tartalmilag felé.

válasza:10
"azt hittem, hogy ezzel a viselkedésével a ragaszkodását és szimpátiáját akarja mutatni irántam és párkapcsolatot épiteni vagy erős barátságot"
Szerintem csak manipulál, kiszedi beloled, hogy mik az érzékeny pontjaid és ezeket az érzékeny pontokat triggerelve röhög rajtad, amikor a "borítékolható" reakciókat mutatod.

válasza:"Szerintem csak manipulál, kiszedi beloled, hogy mik az érzékeny pontjaid és ezeket az érzékeny pontokat triggerelve röhög rajtad, amikor a "borítékolható" reakciókat mutatod."
Semmi szükség erre. Ha valóban röhögni akarna kérdezőn, akkor nem kell gyűjtögetni semmit. Szimplán csak szórakozna azon, mennyire nem képes őszintén, egyenesen kinyilvánítani a szándékait, pl hogy a másik fél ne hívogassa. És hogy milyen röhejes kitérőket, kamukat és kifogásokat gyűjtöget, és még meg is köszöni :D Csak igazat ne kelljen őszintén mondani az illetőnek, mi? :D Hogy bocsi de én nem akarok veled ennyit telefonálni, mert fáraszt és nincs is rá ennyi időm. De őszinteséget ne, még véletlenül se :D

válasza:Hát már az is gáz, hogy napi több órát dumál konkrétan a semmiről, s hiába, mégsem juttok egyről a kettőre sem.
Az lesz a legjobb kezelési módszer, ha elköszönsz tőle.
Ő valami energiavámpír.

válasza:Már hogy lenne energiavámpír? A férfi konkrétan NEM IS TUD a problémáról! Sőt azt se tudja ez probléma, lehet azt hiszi minden tök oké, a nő meg örül hogy ennyit foglalkozva van vele. Hiszen amikor mondja hívja akkor felhívja, beszélnek, szerintem élőben is ugyanilyen konfliktusképtelen hogy eljátssza minden oké. Aztán most hirtelen minden ok nélkül köszönjön el, a férfi meg majd pislog és nem érti mi van.
Szoktak itt nem túl okos és nem túl jellemes nők azzal jönni, hogy amikor a nő hirtelen a semmiből szakít vagy félrekúr, annak is van előzménye, csak a férfi az idióta és ostoba és figyelmetlen hogy nem veszi észre. Na most kérdem én, ott is ilyesmi előzmények vannak?? Hogy a nő eljátssza végig hogy minden milyen jó, aládolgozik a férfinak, görcsösen megfelel neki, és soha semmiben nem fejti ki neki az őszinte VALÓDI véleményét? Rendkívül bátor, őszinte és gerinces viselkedés, mit ne mondjak!
Egyébként meg a férfi ideje is húzva van itt, ő azt hiszi ezzel a nővel haladnak valahova. Közben ki sem állhatja és kibeszéli és teher neki az egész, de mégse mondja neki! Akkor hol is van a valódi probléma?

válasza:

válasza:További kérdések:
Van valami oka, vagy így kényelmesebb?
30 vagyok, most jöttem ki 5 éves kapcsolatból, és nem tudom, mik a trendek, mi a boomer manapság. Láttam Tinderen egy lányt, akit régen is láttam, egyik gimis ismerősömmel volt fent közös képük. Ha ráírok, hogy "szia, láttalak tinderen, ha jól emlékszem, gimis...
Nem egyszer volt már az amikor egy nőre azt mondtam hogy nem az esetem hogy nem jön be vagy valamilyen negatív dolgot mondtam rá, akkor csak annyit mondtak rá hogy csak szeretnél ilyen nőt, honnan tudják hogy ilyet szeretnèk... ja meg olyan nőket mutogatnak hogy próbálkozzak náluk akik nem jönnek be
Közel harminc évesen párkapcsolati és szexuális tapasztalattal nem rendelkezem. Életem során egyetlen egyszer kezdeményeztem személyesen egy nőnél de azt is elrontottam mert csak azon járt az eszem, hogy nem vagyok úgysem méltó hozzá. Itt ezen a fórumon is és más...
Természetesen férfiként írok, 35 éves. Mindig teljesen képtelen voltam saját magammal kapcsolatban bármiféle bemutatkozást írni. Olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mintha valaki arra kérne, hogy meztelenül menjek végig az utcán, szóval képtelen vagyok rá. Annyit...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!