Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi számít érdekes, vonzó...

Mi számít érdekes, vonzó hobbinak?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél láttam már, hogy valakivel az a baj, hogy nincs érdekes, vonzó hobbija. De mi számít annak? Gondolom mindenkinek más, de például mi?

júl. 20. 17:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem hiányolt itt senki vonzó v. érdekes hobbit, csak azt, ha egyáltalán nincsen semmilyen hasznos, kellemes, feltöltő szabadidős elfoglatsága valakinek.
júl. 20. 17:29
 2/22 anonim ***** válasza:
61%

Az ismerőseim között pl.

- Saját tyúktartás, növénynevelés hobbiból. Paradicsom, borsó, saját fa, stb. Kutyakiképzés

- Társasjátékok, több, mint száz játék gyűjteménye, akár lekalózkodva a játékot, 3D nyomtatva a figurákat, nyaranta két hónapig társasjátékos nyaralás, ahol a csapat éjjel-nappal játszik...

- sport, versenysport, a testre való hatásának mélyreható ismerete, a sporthoz illő felszerelés mélyreható ismerete, fejlesztése, szerelése, pl. bicikli

- saját vállalkozás

Tehát olyan tevékenység, amibe iszonyú sok energiát fektetett, nagyon rákoncentrál és látszik az eredménye, ami pozitív hatással van az életére, vagy esetleg mások életére is

júl. 20. 17:35
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Mindenkinek más, de egy biztos: minden hobbinak csak akkor van értelme, ha szívből csinálod.
júl. 20. 17:43
 4/22 anonim ***** válasza:
42%
Fotózás elég menő tud lenni. Zenekészítés. De akár festés, rajzolás, ha tényleg tehetséges az illető, és jól csinálja. Ezekkel mindig be lehet vágódni a tapasztalataim szerint.
júl. 20. 17:47
 5/22 Kv-An ***** válasza:
0%
Van hobbim több, de amit kiemelnék most az a horgászat. Annyiban különleges, hogy a páromat nem érdekli különösebben.An
júl. 20. 18:00
 6/22 anonim ***** válasza:
60%

Nincs olyan, hogy vonzó hobbi.

Az vonzó tud lenni, hogyha valaki sokoldalú, több területen kompetens, tág az érdeklődési köre, szeret új dolgokat tanulni/kipróbálni, de csak ha a befogadó fél is olyan alkat, akinek az ilyesmi imponál vagy aki magára tud ismerni ebben. Akit nem igazán mozgat meg semmi, szeret csak úgy punnyadni, annak meg ez nem plusz pont.

júl. 20. 18:02
 7/22 anonim ***** válasza:
43%
Kaszinózás Monte-Carloban és társai számít vonzó hobbinak manapság. A többi felesleges pénzkidobás. Esetleg még a sportkocsi, gyémánt és arany gyűjtés, a luxus magánrepülőzés és jachtozás közötti szünetekben.
júl. 20. 18:07
 8/22 anonim ***** válasza:
67%
7 Ezek nem hobbik, hanem primitív harácsolás
júl. 20. 18:09
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
#8 Ne sértegesd a gyűjtőket, jó?!
júl. 20. 18:28
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
júl. 20. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Azok a lányok, akik ismerkedés címszó alatt egy szót nem ejtenek ki a szájukon és udvariatlanul nem is érdeklődőek, azoknál én egy átmeneti megoldás...

Többször sikerül ágyba vinni a lányokat, mint egy normális dialógust lefolytatni. Az igaz, hogy csóró vagyok, nincs kocsim, meg ingatlanom, de akkor miért fekszik össze velem és tapad rám? Megérteném ha valahogy lekoptatna...

Ha nem vagyok érdekes, beszédes esélytelen hogy megkedveljen lány?

Igazán jóképű sem vagyok. Ha nincs közvetlen, jó személyiségem akkor nem fog kinézni magának egy csaj sem? Úgy vagyok vele hogy oda menni egy lányhoz szinte esélytelen, az lenne a jó ha már korábban megkedvelne úgy már talán könnyebben menne az ismerkedés.

Egyszerűen alig van szellemileg érdekes nő 35 alatt?

Fiatalabb nőkre gondolok, 35 alatti korosztályban. Rendben van, hogy 99%-a a társadalomnak ilyen egyéni gondolatokkal nem rendelkező, sorozatnézős tömegember. Ha könyvet olvas (egyáltalán), akkor a trendi tiniregényeket, libris top10 könyvek, amikre ránézni sem tudok....

Hogyan ismerkedjen, akinek nincsenek érdekes hobbijai, és keveset jár el otthonról?

Társkereső (appok) férfiaknak nem nagyon pálya, én is hiába kerestem ott évekig. Egyéb öltetek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!