Mi számít érdekes, vonzó hobbinak?

válasza:

válasza:Az ismerőseim között pl.
- Saját tyúktartás, növénynevelés hobbiból. Paradicsom, borsó, saját fa, stb. Kutyakiképzés
- Társasjátékok, több, mint száz játék gyűjteménye, akár lekalózkodva a játékot, 3D nyomtatva a figurákat, nyaranta két hónapig társasjátékos nyaralás, ahol a csapat éjjel-nappal játszik...
- sport, versenysport, a testre való hatásának mélyreható ismerete, a sporthoz illő felszerelés mélyreható ismerete, fejlesztése, szerelése, pl. bicikli
- saját vállalkozás
Tehát olyan tevékenység, amibe iszonyú sok energiát fektetett, nagyon rákoncentrál és látszik az eredménye, ami pozitív hatással van az életére, vagy esetleg mások életére is

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nincs olyan, hogy vonzó hobbi.
Az vonzó tud lenni, hogyha valaki sokoldalú, több területen kompetens, tág az érdeklődési köre, szeret új dolgokat tanulni/kipróbálni, de csak ha a befogadó fél is olyan alkat, akinek az ilyesmi imponál vagy aki magára tud ismerni ebben. Akit nem igazán mozgat meg semmi, szeret csak úgy punnyadni, annak meg ez nem plusz pont.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Többször sikerül ágyba vinni a lányokat, mint egy normális dialógust lefolytatni. Az igaz, hogy csóró vagyok, nincs kocsim, meg ingatlanom, de akkor miért fekszik össze velem és tapad rám? Megérteném ha valahogy lekoptatna...
Igazán jóképű sem vagyok. Ha nincs közvetlen, jó személyiségem akkor nem fog kinézni magának egy csaj sem? Úgy vagyok vele hogy oda menni egy lányhoz szinte esélytelen, az lenne a jó ha már korábban megkedvelne úgy már talán könnyebben menne az ismerkedés.
Fiatalabb nőkre gondolok, 35 alatti korosztályban. Rendben van, hogy 99%-a a társadalomnak ilyen egyéni gondolatokkal nem rendelkező, sorozatnézős tömegember. Ha könyvet olvas (egyáltalán), akkor a trendi tiniregényeket, libris top10 könyvek, amikre ránézni sem tudok....
Társkereső (appok) férfiaknak nem nagyon pálya, én is hiába kerestem ott évekig. Egyéb öltetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!