Gyakori hogy elutasítja valaki a másik közeledését, de tisztában van vele hogy butaságot csinál?

Figyelt kérdés
Közöttünk sok a csaj részéről a felesleges beszélgetés, tehát akkor is oda jön, ha épp nem számítok rá.
júl. 21. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Mármint visszautasított, de mégis jön vagy te utasítottad vissza és úgy jön? Nekem nem egyértelmű, hogy hogyan érted.
júl. 21. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Ő akar elutasítani úgy, hogy egyébként abszolút ő foglalkozott velem ismeretségünk alatt a legtöbbet, mindig ha odajött nem kérdezte meg "nem zavarlak?" Mert tudta jól, hogy örülök neki ha keres. Közöltem vele hogy kedvelem, és szeretném ha többet tudnánk beszélni. Erre egyből jött a válasza hogy nem azért beszélget velem, mert ismerkedni szeretne.

Más nő ha nem akar tőlem valamit, nem is köszönnek csak ha épp kedvük van, beszélgetés meg nincs részükről, soha nem jöttek oda hozzám.

Lehet én voltam túl gyors és őszinte, neki meg ez a barátkozós, a másikat megismerem megoldás jó.

Mindenki el van foglalva a saját életével, és annak gondjaival amit látok magam körül, tehát kétlem hogy egy ember céltalanul megismerés céljából, szünetét félretéve, foglalkozzon egy idegennel.

Az megint más ha emberek 1-2 szót váltanak, de 40 percekig beszélgetni elkanyarodni mindenfelé, családalapítás, jövő, ezekről senkivel nem beszéltem sosem, rajta kívül, mert ő sem terelte róla a szót.

júl. 21. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nincs kivel beszélgetnie és te szimpatikus vagy neki. Elmondta, hogy mizu, hogy ne gondolj bele többet. Erre te mégis tovább gondolod. Azért, mert mással nem volt ilyen, az nem releváns. Ő meg ilyen barátkozós és veled tud kapcsolódni, mert másokkal meg nem. Mint mondtad is rajta meg rajtad kívül mindenki magával foglalkozik, meg a problémáival... Szerinted mégis kivel beszéljen, ha csak te vagy ott erre vevő?

.

júl. 21. 21:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor csak van valami szimpátia nem? Akár ezen az úton el is lehetne indulni, a komolyabb ismerkedés felé, később.
júl. 21. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Elmondta, hogy nem akar ismerkedni nem?Akkor NEM akar. A nem az nem. Nem fogja magát meggondolni.
júl. 21. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem csak lelki "szemetesládának" vagy ego-tuningnak használ, mert kéznél vagy amikor beszélni akar valakivel ezekről. Viszont ebből már nem lesz vonzalom. Inkább építsd le, ha neked így ez már kellemetlen.
júl. 22. 00:54

További kérdések:

Egyedülálló férfiak, ti miért maradtatok egyedül?

Van valami oka, vagy így kényelmesebb?

25 éves nőre ráírni Messengeren?

30 vagyok, most jöttem ki 5 éves kapcsolatból, és nem tudom, mik a trendek, mi a boomer manapság. Láttam Tinderen egy lányt, akit régen is láttam, egyik gimis ismerősömmel volt fent közös képük. Ha ráírok, hogy "szia, láttalak tinderen, ha jól emlékszem, gimis...

Honnan tudják az emberek hogy nekem milyen nők jönnek be?

Nem egyszer volt már az amikor egy nőre azt mondtam hogy nem az esetem hogy nem jön be vagy valamilyen negatív dolgot mondtam rá, akkor csak annyit mondtak rá hogy csak szeretnél ilyen nőt, honnan tudják hogy ilyet szeretnèk... ja meg olyan nőket mutogatnak hogy próbálkozzak náluk akik nem jönnek be

Miért zárkózom be teljesen amikor lehetőségem lenne az ismerkedésre?

Közel harminc évesen párkapcsolati és szexuális tapasztalattal nem rendelkezem. Életem során egyetlen egyszer kezdeményeztem személyesen egy nőnél de azt is elrontottam mert csak azon járt az eszem, hogy nem vagyok úgysem méltó hozzá. Itt ezen a fórumon is és más...

Társkereső bemutatkozásban szeretnék segítséget kérni. Ez mennynire gáz szöveg? Nőként mit olvasnál szívesen?

Természetesen férfiként írok, 35 éves. Mindig teljesen képtelen voltam saját magammal kapcsolatban bármiféle bemutatkozást írni. Olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mintha valaki arra kérne, hogy meztelenül menjek végig az utcán, szóval képtelen vagyok rá. Annyit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!