Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért preferálják sokan a 20...

Miért preferálják sokan a 20 év körüli nőket a 40 év körüliekkel szemben? Milyen előnyeik vannak?

Figyelt kérdés

júl. 23. 17:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%

feszesség, frissesség, erő, derű, pozitív életszemlélet. ez mindig vonzó lesz, míg világ a világ.

de amúgy átlag felnőtt férfiként szottyadt szatyornak érzed magad egy 20 éves csajhoz képest, meg teljesen más élethelyzet. szóval aki 20 évest preferál, az mondjuk úgy, hogy nem teljes értékű párkapcsolatban gondolkozik

júl. 23. 17:18
 2/28 anonim ***** válasza:
36%
Termékenység
júl. 23. 17:24
 3/28 anonim ***** válasza:
4%
Valótlan az állitásod 1# A 20 éves képes bugyiban közlekedni valóban, se azért mert még alaktalan. Csak egy pici popsi két palcikán közlekedve, és még melle sincs, csak udvara van. A 40 nő, csöcsös, faros. Van mit fogni. Lehet a legtöbb perverz és azért hiszi, hogy a fitala jó mert olyan még mint egy üveg. Sima és csúszós.
júl. 23. 17:25
 4/28 anonim ***** válasza:
71%

Minden embernek más jön be. Valakinek a vékonyak, másnak a teltek. Ne állj bele ilyen gyerekes “dagadt vagyok, ezért sértegetem meg pálcikának nevezem a vékony nőket” játékba, mert magadat járatod le vele.

Egyébként a legtöbb 40 éves úgy bögyös-faros, hogy nem formásan telt, hanem szimplán dagadt, lógnak a melleik a szoptatástól, bocs de ez nem sokaknak vonzóbb, mint egy feszes vékony sportos test.

júl. 23. 17:49
 5/28 anonim ***** válasza:
74%
Emberek szokjunk már le a vékony nők kritizàlásában azért mert lusták Vagyunk le fogyni ...
júl. 23. 18:05
 6/28 anonim ***** válasza:
4%
4-eske, nem az amorf testről írtam. Az igaz, hogy kinek, mi tetzik. Nekem a botláb akkor így írom és a labaközt egy labda elfér nekem az egy kicsit sem az esetem. Olyan mintha valami kismadár lenne és ahogy a feneke van aa tetején meg mint egy oda rajzol paca. Még a ruhák is úgy állnak egy 20 évesen mint egy tele csinált búvárruha költemény vagy nincs is rajta ugye. Ez divat biztos. Nincs stílusuk talán az a baj. Az én kislányom úgy hogy még tininkor legelején jár már most kenterbe veri a véhátátálval és a kerek poosijával, hozzá az izmos lávaival a csajokat. A mai giliszták meg nem figyel a legtöbbje a testére és csak vékony mert agyon fogyózzák magukat. Adom a véleményem ugyan úgy, hogy csak a látvány az egy fiú szemében semmi. Nekik egy szellőtől is feláll.
júl. 23. 18:08
 7/28 anonim ***** válasza:
24%
Jeletem, hogy nem vagyok dagadt. Qrva jó nő vagyok majdnem 50 elévesen. Irigy a phaszom a vánnyad fiatal csajokra.
júl. 23. 18:09
 8/28 anonim ***** válasza:
92%

Aki qva jó nő, az nem nyilvánul meg ilyen frusztráltan a vékonyakról😀Irigy vagy és ronda, azért ilyen a stílusod is.

júl. 23. 18:17
 9/28 Noren1989 ***** válasza:
100%
Vajon?
júl. 23. 18:43
 10/28 anonim ***** válasza:
4%
8# nem fogok neked bizonygatni semmit. Melegekkel nem foglalkozok. Vágod? A labdával a labaköztekről meg a véleményem, hogy max azért nézek utánuk mert kiröhögöm őket és nő létemre azt beszólok nekik frappánsan mert hányás az a viselet amit fel tudnak magukra aggatni. Amikor 46kg-s voltam akkor se lógótt ki a semmim. Jó max a bugyim a katonai gyakorlóból. De nagyon királyul nyomultam már akkoriban is. Ha lapszoknya volt rajtam és áttetsző felső amiben kidobtam a cicit azt eltakarva, hogy a sok sületlen ne nyálazza össze amikor vonulok. Ahhoz képest telt vagyok. Nem kövér. Megbámulnak bárhol és előrre engednek. Pedig 20 kg-val több vagyok. És meg most is izmos. Nem zsíros. Érted? Nem is kenem magam bohóvként sem ki, mert az is valami iszonyat amiket rajzolnak a fejükre. Szemöldók, gumicukorszáj. Hát bakker. Agyon csapom a gyerekem ha ilyet csinál magából.
júl. 23. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Szeged szebb/jobb/élhetőbb (stb.) város, mint Debrecen? Több kiírásnál is inkább Szegedet preferálják meglehetősen sokan, ha e kettő szóba kerül.

Miért lehet ez? Írj kérlek néhány sort - vagy esetleg szavazz a lenti lehetőségekre! Minden hozzászólónak, vagy szavazatot leadónak előre köszönöm fáradozását!

Moziban miért preferálják sokan az utolsó sort?

Egyszer ültem ott, de onnan a látóteremnek csak nagyon kis részét tette ki a vászon, nagyrészt az emberek fejét láttam, nem tudtam úgy belemerülni a filmbe. Sokkal inkább szeretek az első-második-harmadik sorban ülni, ott csak lerakom a fejem a támlára és kitölti a...

Sokan miért preferálják a takarékbankokat, amikor sokkal fejletlenebbek, mint a "nagyok"?

Sok ember, ezeket az állami kis takarékszövetkezeteket preferálja a nagyok helyett (Este, OTP,Unicredit...stb) Amikor elmesélem nekik,hogy hogy megy az én bankomnál, rácsodálkoznak "0-24 telefonbank szolgáltatás...aztaaaa" Aztán, az interaktivitás sem mindegy, van...

Sokan miért preferálják az albérletet, amikor az egyik legrosszabb "befektetés"?

Ausztriában dolgozom, sokak körében itt is divatos az albérletfétis.Személy szerint, sohasem értettem, miért. Az albérlet a legrosszabb befektetés. Amennyiért kivesznek egy lakást, házat, annyiból törleszthetnék is és a törlesztőrészlet kevesebbe kerül, mint a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!