Miért preferálják sokan a 20 év körüli nőket a 40 év körüliekkel szemben? Milyen előnyeik vannak?

válasza:feszesség, frissesség, erő, derű, pozitív életszemlélet. ez mindig vonzó lesz, míg világ a világ.
de amúgy átlag felnőtt férfiként szottyadt szatyornak érzed magad egy 20 éves csajhoz képest, meg teljesen más élethelyzet. szóval aki 20 évest preferál, az mondjuk úgy, hogy nem teljes értékű párkapcsolatban gondolkozik

válasza:

válasza:#3
Minden embernek más jön be. Valakinek a vékonyak, másnak a teltek. Ne állj bele ilyen gyerekes “dagadt vagyok, ezért sértegetem meg pálcikának nevezem a vékony nőket” játékba, mert magadat járatod le vele.
Egyébként a legtöbb 40 éves úgy bögyös-faros, hogy nem formásan telt, hanem szimplán dagadt, lógnak a melleik a szoptatástól, bocs de ez nem sokaknak vonzóbb, mint egy feszes vékony sportos test.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#7
Aki qva jó nő, az nem nyilvánul meg ilyen frusztráltan a vékonyakról😀Irigy vagy és ronda, azért ilyen a stílusod is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miért lehet ez? Írj kérlek néhány sort - vagy esetleg szavazz a lenti lehetőségekre! Minden hozzászólónak, vagy szavazatot leadónak előre köszönöm fáradozását!
Egyszer ültem ott, de onnan a látóteremnek csak nagyon kis részét tette ki a vászon, nagyrészt az emberek fejét láttam, nem tudtam úgy belemerülni a filmbe. Sokkal inkább szeretek az első-második-harmadik sorban ülni, ott csak lerakom a fejem a támlára és kitölti a...
Sok ember, ezeket az állami kis takarékszövetkezeteket preferálja a nagyok helyett (Este, OTP,Unicredit...stb) Amikor elmesélem nekik,hogy hogy megy az én bankomnál, rácsodálkoznak "0-24 telefonbank szolgáltatás...aztaaaa" Aztán, az interaktivitás sem mindegy, van...
Ausztriában dolgozom, sokak körében itt is divatos az albérletfétis.Személy szerint, sohasem értettem, miért. Az albérlet a legrosszabb befektetés. Amennyiért kivesznek egy lakást, házat, annyiból törleszthetnék is és a törlesztőrészlet kevesebbe kerül, mint a...
Netbank s kártya jár hozzá, ha igénylek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!