Miért preferálják sokan a 20 év körüli nőket a 40 év körüliekkel szemben? Milyen előnyeik vannak?

válasza:

válasza:#19
Ne legyenek illúzióid, minket nőket is a feszes, izmos, dúshajú, fiatal pasikhoz vonz leginkább a biológia, de velük mondjuk 30 felett max. szexet tudunk elképzelni. Párkapcsolathoz nekünk nyilván a belső, az anyagi helyzet, a lelki érettség is fontos, ezért választunk idősebbet. Nem azért, mert azokra jobban nedvesednénk, mint a feszes 25 évesekre, érted :D

válasza:#22
Nőkben is ott van, de szerintem nem olyan mértékben, mint a férfiakban. A férfiak eleve szexuálvezéreltebbek, és vizuálisabb alkatok is ilyen téren, nőknek viszont ez nem annyira erős szempont (most nyilván az átlagról beszélek, kivételek persze vannak). Ahogy mondod, nőknek meg inkább az egzisztencia amire nagyon súlyt tesznek, meg talán az érett, megbízható személyiség, bár erre azért nem vennék mérget, mert brutál sok ellenpéldát is láttam már, hogy bizonyos nők simán vozódnak a minden téren hót red flages, világi suttyókhoz is..
Amúgy nem azt mondom, hogy egy 40-es férfi nem vonzódhat a korabeli nőkhöz, csak szerintem itt már a nőknek sokkal nehezebb megugrani ezt a szintet. Amúgy ez a rövidre nyírt hajú, elhízottabb "asszonyos" testalkat, ami kifejezetten nem vonzó egy férfinak, szóval ott is inkább a vékonyabb nők lesznek a vonzóak.

válasza:

válasza:#24
Hm.. érdekes, én meg olyanokat szoktam hallani fiatal nőktők, kifejezetten kikérik maguknak, hogy hamarabb érnek, mint a korosztályukban lévő férfiak, tehát az idősebb férfiak szintjén vannak, azért választják őket. Mindenesetre akárhogy is legyen, mindkét nem egyformán benne van az ilyen kapcsolatokban, nem lehet csak az egyik vagy másik számlájára írni a dolgot. Meg amúgy szerintem nagyon sok fiatal nő hisztis, kezelhetetlen, elszállt egojú stb.. tehát egyáltalán nem feltétlenül mondanám őket személyiségre kezelhetőbbnek, irányírhatóbbnak se úgy nagy átlagban, mint az idősebb nőket.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miért lehet ez? Írj kérlek néhány sort - vagy esetleg szavazz a lenti lehetőségekre! Minden hozzászólónak, vagy szavazatot leadónak előre köszönöm fáradozását!
Egyszer ültem ott, de onnan a látóteremnek csak nagyon kis részét tette ki a vászon, nagyrészt az emberek fejét láttam, nem tudtam úgy belemerülni a filmbe. Sokkal inkább szeretek az első-második-harmadik sorban ülni, ott csak lerakom a fejem a támlára és kitölti a...
Sok ember, ezeket az állami kis takarékszövetkezeteket preferálja a nagyok helyett (Este, OTP,Unicredit...stb) Amikor elmesélem nekik,hogy hogy megy az én bankomnál, rácsodálkoznak "0-24 telefonbank szolgáltatás...aztaaaa" Aztán, az interaktivitás sem mindegy, van...
Ausztriában dolgozom, sokak körében itt is divatos az albérletfétis.Személy szerint, sohasem értettem, miért. Az albérlet a legrosszabb befektetés. Amennyiért kivesznek egy lakást, házat, annyiból törleszthetnék is és a törlesztőrészlet kevesebbe kerül, mint a...
Netbank s kártya jár hozzá, ha igénylek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!