Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért preferálják sokan a 20...

Miért preferálják sokan a 20 év körüli nőket a 40 év körüliekkel szemben? Milyen előnyeik vannak?

Figyelt kérdés

júl. 23. 17:14
1 2 3
 21/28 Noren1989 ***** válasza:
62%
#18, kivéve, aki a vékony, fiatal férfiakat 🙂
júl. 24. 04:53
 22/28 anonim ***** válasza:

Ne legyenek illúzióid, minket nőket is a feszes, izmos, dúshajú, fiatal pasikhoz vonz leginkább a biológia, de velük mondjuk 30 felett max. szexet tudunk elképzelni. Párkapcsolathoz nekünk nyilván a belső, az anyagi helyzet, a lelki érettség is fontos, ezért választunk idősebbet. Nem azért, mert azokra jobban nedvesednénk, mint a feszes 25 évesekre, érted :D

júl. 24. 07:11
 23/28 anonim ***** válasza:

Nőkben is ott van, de szerintem nem olyan mértékben, mint a férfiakban. A férfiak eleve szexuálvezéreltebbek, és vizuálisabb alkatok is ilyen téren, nőknek viszont ez nem annyira erős szempont (most nyilván az átlagról beszélek, kivételek persze vannak). Ahogy mondod, nőknek meg inkább az egzisztencia amire nagyon súlyt tesznek, meg talán az érett, megbízható személyiség, bár erre azért nem vennék mérget, mert brutál sok ellenpéldát is láttam már, hogy bizonyos nők simán vozódnak a minden téren hót red flages, világi suttyókhoz is..

Amúgy nem azt mondom, hogy egy 40-es férfi nem vonzódhat a korabeli nőkhöz, csak szerintem itt már a nőknek sokkal nehezebb megugrani ezt a szintet. Amúgy ez a rövidre nyírt hajú, elhízottabb "asszonyos" testalkat, ami kifejezetten nem vonzó egy férfinak, szóval ott is inkább a vékonyabb nők lesznek a vonzóak.

júl. 24. 17:15
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Szetintem, csak azért a 20-as csakok a 40-es pasiknál mert őket könnyebb terelgeti mint egy bárányt. Azt tesznek velük amit ők akarnak. Egy idősebb nő meg már tud kiállni magáért és akkor tesz valamit ha van kedve hozzá. Ez persze a férfiaknak nem mindig jön be és így marad a gyerek agyu húsz évesek köre.
júl. 24. 18:02
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Hm.. érdekes, én meg olyanokat szoktam hallani fiatal nőktők, kifejezetten kikérik maguknak, hogy hamarabb érnek, mint a korosztályukban lévő férfiak, tehát az idősebb férfiak szintjén vannak, azért választják őket. Mindenesetre akárhogy is legyen, mindkét nem egyformán benne van az ilyen kapcsolatokban, nem lehet csak az egyik vagy másik számlájára írni a dolgot. Meg amúgy szerintem nagyon sok fiatal nő hisztis, kezelhetetlen, elszállt egojú stb.. tehát egyáltalán nem feltétlenül mondanám őket személyiségre kezelhetőbbnek, irányírhatóbbnak se úgy nagy átlagban, mint az idősebb nőket.

júl. 24. 21:00
 26/28 anonim ***** válasza:
34%
Sokkal könnyebben lehet őket irányítani a tapasztalatlanságuk miatt. Nem ismerik a határokat még. Azt hiszik övék az egész világ még és bármit megtehetnek. Ezeket meg egy idősebb, aki komolyabb szerintük jó útfelé terehet, miközben csak gyerekként bánnak velük. Az a faszi meg ahogy teheti később megint egy masik ifire lecserélni mert azt hiszi még őmaga is az miközben már szottyadt a zacsija. Ez meg persze meg csak a megszokások teszik. Ha a korosztályával kezdett volna alapból akkor nem neki kellene még csodát tenni hanem együtz tenné meg egy korban hozzá valóval. Amúgyis a férfi 32 év felett lesz az. Addig csak kispöc.s.
júl. 24. 21:16
 27/28 Sanchisbox ***** válasza:
Alapjában véve, ha csinos, dögös 50-es vagy(azt írod), akkor nem hinném, hogy ne lenne csodálód, hisz a fiatalok vagy középkorúak igen sokan fantáziálnak a MILF-ekről. De igazából a saját korosztályból is tuti akad neked való. Az a hölgy, aki jól tartja magát, az bőven talál válogatni valót, hisz még aki nem az is megtalálja a párját. Igen, sok korosztályunkbeli a fiatalokat keresi. Ez csak egy elég balek társadalmi villogás, hogy 50 évesen is tud összeszedni kis "csitrit", csak hát mögötte elég sok minden van. Egy 20-as nem fogja megérteni az 50-est, de a pénze tökéletes. Persze nagy részük simán szénné csalja az 50-est, amit az nem vesz észre vagy nem akarja, hisz nagy részük nem is él együtt. Persze van egy kis százalék akinél ez működik, ahogy a fordítottja is(50-es hölgy-fiatal férfi), de nem ez az átlag. Szerintem inkább nem a megfelelő közegben keresed, aki megfelelne neked. Na meg ugye manapság... Ha már megnéz egy férfi egy nőt kicsit tüzetesebben, abban a pillanatban kiáltanak erőszakot a mindenféle női gittegyletek és átkozzák el a "fehér, toxikus maszkulinitás" minden formáját.
júl. 30. 12:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Az élethelyzet is dönthet, mondhatok bármit, abból tudok választani aki szembe jön...
júl. 30. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Szeged szebb/jobb/élhetőbb (stb.) város, mint Debrecen? Több kiírásnál is inkább Szegedet preferálják meglehetősen sokan, ha e kettő szóba kerül.

Miért lehet ez? Írj kérlek néhány sort - vagy esetleg szavazz a lenti lehetőségekre! Minden hozzászólónak, vagy szavazatot leadónak előre köszönöm fáradozását!

Moziban miért preferálják sokan az utolsó sort?

Egyszer ültem ott, de onnan a látóteremnek csak nagyon kis részét tette ki a vászon, nagyrészt az emberek fejét láttam, nem tudtam úgy belemerülni a filmbe. Sokkal inkább szeretek az első-második-harmadik sorban ülni, ott csak lerakom a fejem a támlára és kitölti a...

Sokan miért preferálják a takarékbankokat, amikor sokkal fejletlenebbek, mint a "nagyok"?

Sok ember, ezeket az állami kis takarékszövetkezeteket preferálja a nagyok helyett (Este, OTP,Unicredit...stb) Amikor elmesélem nekik,hogy hogy megy az én bankomnál, rácsodálkoznak "0-24 telefonbank szolgáltatás...aztaaaa" Aztán, az interaktivitás sem mindegy, van...

Sokan miért preferálják az albérletet, amikor az egyik legrosszabb "befektetés"?

Ausztriában dolgozom, sokak körében itt is divatos az albérletfétis.Személy szerint, sohasem értettem, miért. Az albérlet a legrosszabb befektetés. Amennyiért kivesznek egy lakást, házat, annyiból törleszthetnék is és a törlesztőrészlet kevesebbe kerül, mint a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!