Miért mindig a homoszexuális férfiakba sikerül beleszeretnem?
Semmi baj nem lenne azzal, hogy mindig a meleg férfiak keltik fel az érdeklődésem, ha nem lennék nő.
Nem vagyok híve a társkereső appoknak, én random közösségekben ismerkedek. Önkéntesség, barátok ismerősi köré, hobbi és ilyeneken keresztül. Nem kifejezetten a pártalálás a cél, de előfordul néha, hogy többet kezdek érezni, amikor hónapok alatt már közelebb állunk egymáshoz, de még nem a nagggyon bizalmas közeli szinten. És akkor végre ott a pasi, bejön, elgondolkodom azon, hogy megteszem a szükséges lépéseket, hogy legyen valami, erre rövid időn belül kiderül, hogy meleg. Gimis évek eleje óta összesen minimum hat ilyen volt, hogy elkezdek érezni valamit egy barát iránt, aki még nem közeli barát, aztán bumm, meleg. És férfiak közül összesen kettő, ahol nem ez volt a forgatókönyv.
És még csak azt se lehet mondani, hogy van egy zsánerem, ami pont az a kategória, hogy ránézel és meglepő lenne, ha nem lenne meleg. Kb fele-fele az arány a "nem tűnik melegnek" és a "ránézel és meglepődnél, ha hetero lenne" típus között, és ezeken belül is nagyon más stílusú volt az összes love interest az életemben.
Komolyan, miért nyúlok bele abba, hogy aki érdekel, arról kiderül, hogy meleg?
További kérdések:
Van valami oka, vagy így kényelmesebb?
30 vagyok, most jöttem ki 5 éves kapcsolatból, és nem tudom, mik a trendek, mi a boomer manapság. Láttam Tinderen egy lányt, akit régen is láttam, egyik gimis ismerősömmel volt fent közös képük. Ha ráírok, hogy "szia, láttalak tinderen, ha jól emlékszem, gimis...
Nem egyszer volt már az amikor egy nőre azt mondtam hogy nem az esetem hogy nem jön be vagy valamilyen negatív dolgot mondtam rá, akkor csak annyit mondtak rá hogy csak szeretnél ilyen nőt, honnan tudják hogy ilyet szeretnèk... ja meg olyan nőket mutogatnak hogy próbálkozzak náluk akik nem jönnek be
Közel harminc évesen párkapcsolati és szexuális tapasztalattal nem rendelkezem. Életem során egyetlen egyszer kezdeményeztem személyesen egy nőnél de azt is elrontottam mert csak azon járt az eszem, hogy nem vagyok úgysem méltó hozzá. Itt ezen a fórumon is és más...
Természetesen férfiként írok, 35 éves. Mindig teljesen képtelen voltam saját magammal kapcsolatban bármiféle bemutatkozást írni. Olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mintha valaki arra kérne, hogy meztelenül menjek végig az utcán, szóval képtelen vagyok rá. Annyit...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!