Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 feletti szűz férfi kizáró...

30 feletti szűz férfi kizáró ok nőknél?

Figyelt kérdés
Van ilyen nő aki össze jönne velem?

júl. 26. 08:42
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
27%
Kizáró
júl. 26. 08:42
 2/33 anonim ***** válasza:
22%
Talán kifogsz egy idősebb, elvált nőt, akinek ideig, óráig elég leszel. Talán...
júl. 26. 08:43
 3/33 anonim ***** válasza:
43%
Csak akkor, ha elmondod. Viszont ami miatt szűz vagy - ami általában az előnytelen külső -, az kizáró ok.
júl. 26. 09:26
 4/33 anonim ***** válasza:
19%

Azért, mert szűz vagy senki se fog összejönni veled.

Viszont ha mellette több egyéb elvárásban tökéletes jelölt vagy, akkor össze fog veled jönni annak ellenére, hogy későn érő vagy.

júl. 26. 09:32
 5/33 anonim ***** válasza:
7%

Normális korodbeli nőknél teljes mértékben.

Azért mert sérült vagy.

Ha 100 prostival lettél volna is nagyobb esélyed lenne

júl. 26. 09:32
 6/33 anonim válasza:
55%
A nők általában szűzfóbok, főleg ha férfiről van szó.
júl. 26. 09:36
 7/33 anonim ***** válasza:
25%
40-es nő vagyok, ha korombeli (vagy akár csak 30-as) férfi még nem jutott el szexig senkivel, akkor kizárt, hogy engem ki tudjon elégíteni.
júl. 26. 09:42
 8/33 anonim ***** válasza:
28%
Nyilvan oka van, hogy az vagy. Az az ok a kizaro.
júl. 26. 09:47
 9/33 anonim ***** válasza:
7%
#8 tökéletesen megfogalmazta
júl. 26. 09:50
 10/33 anonim ***** válasza:
77%

Miért vagytok ilyen gonoszak vele? Ok nélkül miért akartok ártani másoknak még csak szavakkal is?

Én örülnék egy szűz férfinak, mondjuk én még fiatal vagyok. Az idősebb nők véleménye változhat. Sok sikert, ne hidd el amit itt mond a sok megkeseredett ember.

júl. 26. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

45 éves kor feletti gyermektelen férfiak többségének tényleg teljesen kizáró ok, ha a 38 feletti nőnek van 1-2 gyereke?

Miért hiszik azt, hogy az a többség, ha a nőnek 38 felett nincs? Miért kell lenézni az egyedülálló anyákat 38 felett?

30 feletti nőként összejönnél egy három évvel fiatalabb férfival vagy ez kizáró ok?

Nagyon tetszik egy harmincas nő, még nem mertem randira hívni de a munkánk kapcsán egyre többször és oldottabban beszélgetünk (nem vagyunk közvetlen munkatársak).

Tényleg ennyi lánynál kizáró ok a 190cm feletti magasság?

Volt egy kérdés ahol a lányok felé azt írta, hogy 190cm felett nem ismerkedik és zavarja. Az életben is elmondható, hogy a lányok felét zavarja a 190cm feletti magasság? Kizáró ok? 195cm vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!