30 feletti szűz férfi kizáró ok nőknél?

válasza:

válasza:

válasza:Azért, mert szűz vagy senki se fog összejönni veled.
Viszont ha mellette több egyéb elvárásban tökéletes jelölt vagy, akkor össze fog veled jönni annak ellenére, hogy későn érő vagy.

válasza:Normális korodbeli nőknél teljes mértékben.
Azért mert sérült vagy.
Ha 100 prostival lettél volna is nagyobb esélyed lenne

válasza:

válasza:

válasza:Miért vagytok ilyen gonoszak vele? Ok nélkül miért akartok ártani másoknak még csak szavakkal is?
Én örülnék egy szűz férfinak, mondjuk én még fiatal vagyok. Az idősebb nők véleménye változhat. Sok sikert, ne hidd el amit itt mond a sok megkeseredett ember.
Kapcsolódó kérdések:
Miért hiszik azt, hogy az a többség, ha a nőnek 38 felett nincs? Miért kell lenézni az egyedülálló anyákat 38 felett?
Nagyon tetszik egy harmincas nő, még nem mertem randira hívni de a munkánk kapcsán egyre többször és oldottabban beszélgetünk (nem vagyunk közvetlen munkatársak).
Volt egy kérdés ahol a lányok felé azt írta, hogy 190cm felett nem ismerkedik és zavarja. Az életben is elmondható, hogy a lányok felét zavarja a 190cm feletti magasság? Kizáró ok? 195cm vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!