Hogy van az ha társkeresőn egy férfi gyúros fotót rak ki az izomagyú bunkó esetleg még eggressziv is, de ha egy nő tesz ki fitnesztermes pushupnadrágos tevepatás pucsitós fotót akkor ő egy önmagát szerető odafigyelő tudatos erős modern nő?
És ugyanez vagyonnal pl: ha egy pasi az autója mellett pózol az halál ciki de ha a nő tesz fel 8 utazós meg fancy éttermes fotót akkor ő stabil egzisztenciájú független nő
Ha egy pasi a farkáról beszél az alantas állat, ha egy nő teszi ki amije van pucsit dekoltázs bikini stb az teljesen normális alap dolog.
Ha egy férfi pocakos az igénytelen lusta disznó, ha egy nő dagadt akkor ő csak önazonos plusz size.
Ha egy pasi sok csaja volt az megbízhatatlan és szexmániás ha egy nőnek sok partnere volt akkor csak egy modern az életet élvező szingli
És még vegtelenségig lehetne sorolni a példákat a kettős mércére

válasza:

válasza:A feministák leuralták a világot és nyilván az ő saját narratívájukat erőltetik. Ennek részei azok is, hogy női kvóta, érdekes, mindig vezető és döntéshozó szerepbe akarnak pakolni nőket, sose kukásnak, utcaseprőnek.
A nők élvezik, hogy úgy viselkedhetnek, amiről azt gondolják, hogy a férfiak úgy viselkedtek évezredekig.
Mostanság meg pláne dúskálnak a saját identitászavaros szerepükben, ahol néha sugar babyk meg onlyfans modellek, néha meg erős, karrierista diplomás nők. Néha a férfi legyen férfi anyagilag, néha meg "én pénzem én pénzem, mert magamnak kerestem".
Egy darabig még el tudnak lavírozni ilyen win-win állapotban, de az aranykor már igencsak lefelé tart.

válasza:

válasza:

válasza:Akkor leírom neked, hogy mi a valóság mert látom, hogy nehezen megy ennek az érzékelése.
"ha egy nő tesz ki fitnesztermes pushupnadrágos tevepatás pucsitós fotót akkor ő egy önmagát szerető odafigyelő tudatos erős modern nő?"
Soha nem láttam vagy hallottam még ezt a véleményt egy ilyen kép kapcsán, SOHA :D
Azt viszont annál inkább, hogy felszínes, tucat és csak mutogatni jár magát a terembe.
"ha a nő tesz fel 8 utazós meg fancy éttermes fotót akkor ő stabil egzisztenciájú független nő"
A valóságban az első gondolat: Anyagias p@csa aki majd elvárja, hogy utaztasd a seggét.
"Ha egy pasi a farkáról beszél az alantas állat, ha egy nő teszi ki amije van pucsit dekoltázs bikini stb az teljesen normális alap dolog."
Ezt a kettő dolgot őszintén nem értem, hogyan sikerült egy kalap alá venned :D
"ha egy nő dagadt akkor ő csak önazonos plusz size."
Valójában az emberek első gondolata még mindig az, hogy igénytelen és lusta.
"ha egy nőnek sok partnere volt akkor csak egy modern az életet élvező szingli"
Rohadtul nem. Ha egy nőnek sok partnere volt az a mai napig sokkal kevésbé elfogadott, ellenben a férfiakkal.
Tehát sikerült felsorolnod 5 dolgot aminek a valóságtartalma kb 0.
#6 nem tudom melyik kisvárosban laksz de Pesten ennek a valóságtartalma 100%
Azért kösz hogy írtál.

válasza:Én ilyen kommenteket max. fétisoldalakon látok nyálcsorgató pasiktól, hogy az edzőtermes alulöltözött pucsítós bébicica az öntudatos modern nő lenne. Max. akkor, ha folyamatában mutatja be kevésbé kulturálatlan szettben azt, hogy hol tart az életmódváltásban, de ott férfioldalon is megy a "pacsi, haver, csak így tovább". Meg azért nem mindegy, mennyire izmos emberről beszélünk. Az ilyen túlfújt izmos típus mindkét oldalon kapja az ívet. max. a nő azért kap kevesebbet, mert több az izomfetisiszta férfi. De az is megkapja, hogy travi, hogy agresszív feje van, hogy tart afelé, hogy ő is gázolás után továbbhajtson, mint a zuglói r...c és sorolhatnám.
Amúgy utolsóra pont nem az a tapasztalatom, pedig pesti vagyok. A férfinél oké, ha végigb...a a fél várost, még akkor is, ha csalja a nőjét, mert az férfias, az bele van kódolva, nem kap elég szexet... ha a nő, akkor egy egybites ürítőtartály k...a, és persze mennek a kulcsos meg szaroscsizmás nagyon értelmes hasonlatok.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én annak ellenére, hogy azt gondolom egy karakán tartással rendelkező nő lettem, mégis számtalan alkalommal futottam bele tipikus bántalmazó borzalmas “férfiakkal”, akikről most már azt gondolom, hogy direkt a hozzám hasonló nőket akarják lehúzni, mert nem bírják...
akkor nem lenne itt sem ennyi rinyáló pasi.
Mondjuk egy párkeresésnél
Jó, nyilván a kiemelkedő külső adottságok és a pénz/hatalom kombója sokat nyom a latban, de mi még az a dolog, ami miatt belemennél? Akár titokban, akár nyíltan, közös programokat is szervezve? (Programok alatt nem/nem csak szexet értek.) Akár együtt élést is.
Jó, nyilván a kiemelkedő külső adottságok és a pénz/hatalom kombója sokat nyom a latban, de mi még az a dolog, ami miatt belemennél? Akár titokban, akár nyíltan, közös programokat is szervezve? (Programok alatt nem/nem csak szexet értek.) Akár együtt élést is. Mint anno pl. Cs. Éva.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!