Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi egyedülálló 25 év...

Mennyi egyedülálló 25 év körüli csajt/srácot ismersz?

Figyelt kérdés
Önszántából van egyedül vagy nem talál megfelelőt?
aug. 2. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

30 felettieknél az állás az ismerőseim körében (kb. hasonló számú férfit és nőt ismerek), akiknek se házasság, se élettársi, se komoly kapcsolat nincs:

Nő kb. 5-6 fő

Férfi - olyan 30-40

A nőktől rendszeresen érkezik, hogy házasodnak (+10 évvel idősebbekkel, általában vagy nagyon-nagyon jól kinéző korosztálybeliekkel), de a srácoknak semmi esélye. Az osztálytalálkozóim zömében van egy ilyen visszatérő poén, hogy ezen viccelődnek páran, hogy a srácoknak szinte semmi sincs, a nőknek meg igen (soknak gyereke is van már). Így belegondolva a 7+10=17 srácból négynek van házassága vagy komoly kapcsolata (az egyikük meleg, így neki házassága nem is lehet). A többiek meg "lúzerkodnak" pedig elég sokféle a csoport, nem ilyen infós nerdek vagy ilyesmi. Ellenben a 9+14=23 csajsziból talán ugyanennyi van, akinek NINCS.

aug. 2. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
A nők a férfiakkal állnak kapcsolatba, ezeknek a nőknek a kapcsolatban léte mind azt jelenti pont ennyi férfi is kapcsolatban van. Ha 10 évvel idősebbekkel akkor a férfiak ezek szerint átlagban 10 évvel később akarnak kapcsolatot mint a nők és ennyi.
aug. 2. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

A környezetemben ilyen korban, és közel a 30hoz is, azért egyedülállóak mert nincs egzisztenciájuk, függetlenül attól hogy férfiként vagy nőként otthon laknak 27 évesen is, nem rossz fizetések mellett.

Van aki nem fogadja el nőként a tényt hogy ha már nincs felfőfokú végzettsége, akkor ne számítson jó képű mérnökre, vagyis mérnökre számíthat ha az egy szemüveges túlsúlyos, bőrhibás ember lesz, de legalább jó fizetéssel. Dacból pedig ezek a nők nem fogják magukhoz közel engedni a jó képű szakit például, aki rendes, nem is keres rosszul, és ügyes szorgalmas, mert azzal nem lehet felvágni a barátnők és család előtt, hogy Guszti a vízműnél csőszerelő, közben a nő is csak egy szaros postai alkalmazott.

Tehát csak a problémás, nagyravágyó emberek nem jutnak előre ismerkedésben, az egyszerű nők is igen válogatnak mintha lenne mire aztán elmegy felettük az idő úgy 25 felett és akkor már jó nekik a szamár is, közben meg esküvőre is a szülők dobnak össze sok helyen, vagy nincs is csak tanács, mert kell az albérletre a pénz, és minuszban lennének akkor.

aug. 2. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Férfit sokat. Nő, na abból kb. nincs.
aug. 2. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Sok ferfit
aug. 2. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Magamon kívül egyet
aug. 2. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A pasik közt mind foglalt. Két csajt ismerek, akik szinglik. Egyik sem szép. Az idősebbnek szerintem sose volt még barátja, de az elmúlt 5 évben biztos nem.

Mindenki más kapcsolatban.

aug. 3. 05:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ezt szoktam nézegetni a közösségi médiában, szóval egy srácról tudom, h egyedülálló, egy másikról csak sejtem, de nem tudom biztosra, nem beszélünk, mert nem meguntam, h mindig csak én keresem.
aug. 3. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire jellemző az 50 év körüli egyedülálló férfi, akinek nincs gyereke, sem exfelesége, persze felesége és nője sem?

Úgy értem olyan társát kereső 50 körüli, aki nem azért van egyedül mert az eddigi tartós kapcsolata becsődölt, hanem azért, mert valahogy eddig nem találta társát és olyanba meg nem volt hajlandó beleragadni, amiről érezte, hogy nem lesz jó... Főleg 50 körüli...

49 éves egyedülálló férfi vagyok. 25..35 éves nőkkel szeretnék kapcsolódni. Állítólag vannak, akik az értett, sármos, biztonságot sugárzó férfiakra...

Eddig kb. 45..50 nővel voltam, az utóbbi 10 évben, egy hosszú kapcsolat után. Online, offline ismerkedem, meg merek szólítani valakit, intelligens és választékos, sikeres vagyok. Viszont nem egy LeonardoDiCaprio. Azt látom, hogy ha kicsit is jobban (1-2 óra elég)...

Vannak még olyan egyedülálló nők, akik 30-asként még gyermektelenek, de szeretnének? A társkeresőkön kb mindenkinek van már gyereke.

Ne értsétek félre, nem itt társkeresek, csak pusztán kíváncsiság. De férfiként a legtöbb társkeresőn amit látok az az, hogy kb minden 30 körüli nőnek van már gyereke. Én meg tiszta lappal szeretnék indulni. Tényleg ennyire reménytelen a dolog, vagy csak túlságosan...

Ha kiteszem facebookra hogy egyedülàlló vagyok, akkor ràm fognak ìrni?

Közeleg a szülinapom és gondoltam kiteszem hogy szingli vagyok hátha aki ìrna szülinap alkalmàból az làtja hogy szingli vagyok és randira hìv... Ez működhet? Van egyátalàn annak èrtelme ha egy nő kiteszi hogy szingli? Nem vagyok egy szèp teremtès, sőt...

A mai világ, a fogyasztói társadalom vajon milyen módszerekkel próbál nyomást gyakorolni az egyénekre, hogy inkább maradjanak szinglik?

Ugye közismert tény, hogy egy szingli személy sokkal többet fogyaszt és költ, mint egy családos, vagy szimplán csak párkapcsolatban élő egyén. A szinglik jobban odafigyelnek a kinézetükre: diétás ételek, sport, mindenféle szalonok látogatása, trendi öltözködés stb....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!