Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, nektek mennyire számít...

Nők, nektek mennyire számít párkeresésnél, hogy az illető büntetlen előéletű-e?

Figyelt kérdés
Volt már olyan sztori, hogy büntetett előéletűbe futottatok bele ismerkedéskor?

aug. 3. 22:54
A kérdező szavazást indított:
Csak abszolút büntetlen előéletű személyek jöhetnek szóba
Kisebb ügyek amiért kb felfüggesztettet kapni, még elmegy
Ha nem erőszakos bűncselekmény hanem csak vagyon elleni, elmegy
Ha nem nagyon súlyos bűncselekmény (pl emberölés), elmegy
Bármit tett régen, nálam tiszta lappal indul
Számomra teljesen irreleváns ismerkedésnél
27 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
Hát eléggé, kizáró ok, ha bármi rendőrségi ügye van/volt, nem randizom ilyen fajta emberekkel. És lehet jönni azzal, hogy hát na, bárki hibázhat egyszer, de valahogy a legtöbb intelligens, normális embernek még sincs priusza.
aug. 3. 22:59
 2/30 A kérdező kommentje:
#1 Jogos! Bár lehet, hogy aki intelligens ugyanúgy követ el dolgokat, csak ügyesebben csinálták hogy ne lehessen rájuk bizonyítani és így priuszuk sincs.
aug. 3. 23:06
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
2 Ja, nyilván, de azokkal se randiznék. Bűnözőkkel nem kezdek, ha lebuknak, ha nem.
aug. 3. 23:15
 4/30 anonim ***** válasza:
89%
Hát most érted... mondhatnánk h kisebb dolog nem gáz, hiszen emberölés, stb nyilván minden értelmes embernél alap h kizáró ok. De most egy lopás, garázdaság is milyen már... vagy betörés? Ki akar egy tolvajjal leállni... Adócsaló, hamisító is gáz...
aug. 3. 23:22
 5/30 anonim ***** válasza:
14%
Nem ez alapján döntök.
aug. 3. 23:58
 6/30 anonim ***** válasza:
13%

A büntetett előéletű férfi elhallgatja, kapcsolat közben meg már hiába derül ki, akkor már nem fog számítani! Pláne ha már jön a gyerek!

Meg persze behazudja hogy kisebb dolgok miatt sittelték le "megbotlott"

aug. 4. 00:15
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom hogy büntetett volt e de ez egy vakrandi volt egy ismerősöm fiával.. hat elég vad külseje volt de az ismertség miatt adtam esélyt talán 2 alkalommal volt randi. Valahogy nem nyerte el a tetszésemet se a külleme se a viselkedése. Cuki hobbija volt valami tanyán nyuszikat tartott és azzal kereskedett . Utána nem sokkal olvastam hogy elkapták drig kereskedéssel, és ultetvenye volt a nyúl telepen 🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤣 éreztem hogy ez a ferfi problémás de leültem mikor ez kiderült. Össze teszem a kezem hogy egyeltalan nem volt az esetem és semmi közöm nem lett hozzá végül. nem rég szabadult 🤷🏻‍♂️
aug. 4. 00:32
 8/30 anonim ***** válasza:
11%

Ha úgy néz ki, mint Jeremy Meeks, AK26 Hiro vagy 6ix9ine, akkor felőlem sorozatgyilkos is lehet.

23/L

aug. 4. 02:36
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez kerdes?

Normális embernek számít

aug. 4. 04:05
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát krvra
aug. 4. 06:30
1 2 3

További kérdések:

Kulfoldi nyaralas alatt csajozni (Horvatorszag, Olaszorszag)?

En par hete voltam Horvatorszagban egyedul. Nincs senkim, egy baratom van de o nem tudott-nem akart jonni. Azt remeltem valami osszejon. Bulis helyen voltam, barok, hangos zene, diszko. Mindenhol huszon-harmincevesek. Nappal a strandon is gyonyoru nok tomkelege. A...

Van még rajtam kívül olyan, aki nemhogy vonzódna, de inkább rosszul van az ilyen csajoktól és hányingere van tőlük?

Mi a jó abban, hogy olyan magamutogató húsdarab a barátnőd, akire minden kani csorgatja a nyálát? Nagy számok törvénye alapján pedig akkor is előbb utóbb lepattanó leszel, ha jó pasinak gondolod magad, mert mindig van egy nagyobb hal a vízben.Eleve felvilágosult,...

Mi a véleményetek, egy Aspergeres autista arra van ítélve hogy frusztráltan, a pszichés összeomlás felé vezető úton élje le életét?

44 éves vagyok, Aspergeres autista, akinek más kommunikációs módszerei és igényei vannak mint a neurotipikus embereknek. Mindig is nagyon vágytam egy igazi, megsértő társra aki elfogadna úgy ahogy vagyok. Gyenge szociális készségekkel, de többször szerencsét próbáltam...

Nem igazságtalan, hogy a “top” pasiknak mennyivel könnyebb jó nőt találni, mint a “top” nőknek hozzájuk illő férfit? Mennyivel több a szép lány,...

Vagy ez csak azért van, mert nekem nőként csak a férfiak egy nagyon specifikus rétege jön be és amellett hogy legyen jó pasi még van egy tipikus vibe és viselkedés meg bánásmód amit szeretek? Ha belegondolok hogy a nőkhöz is vonzódom, annyi lehetőség lenne Ha már...

Egy férfi számára az online társkeresés ha másra nem is, ön szembesítésre nagyon jó?

A Tinder alkalmazással ismerkedek és csak pár nagyon kövér, nem szép nő húzott jobbra. Ezek szerint ez lenne a szintem csak eddig nem tudtam róla? Én magam nem vagyok túlsúlyos. Ha ez a szintem lehet, hogy meggondolom, hogy kell-e ismerkedni és lehet inkább hanyagolom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!