Nők, nektek mennyire számít párkeresésnél, hogy az illető büntetlen előéletű-e?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A büntetett előéletű férfi elhallgatja, kapcsolat közben meg már hiába derül ki, akkor már nem fog számítani! Pláne ha már jön a gyerek!
Meg persze behazudja hogy kisebb dolgok miatt sittelték le "megbotlott"

válasza:

válasza:Ha úgy néz ki, mint Jeremy Meeks, AK26 Hiro vagy 6ix9ine, akkor felőlem sorozatgyilkos is lehet.
23/L
További kérdések:
En par hete voltam Horvatorszagban egyedul. Nincs senkim, egy baratom van de o nem tudott-nem akart jonni. Azt remeltem valami osszejon. Bulis helyen voltam, barok, hangos zene, diszko. Mindenhol huszon-harmincevesek. Nappal a strandon is gyonyoru nok tomkelege. A...
Mi a jó abban, hogy olyan magamutogató húsdarab a barátnőd, akire minden kani csorgatja a nyálát? Nagy számok törvénye alapján pedig akkor is előbb utóbb lepattanó leszel, ha jó pasinak gondolod magad, mert mindig van egy nagyobb hal a vízben.Eleve felvilágosult,...
44 éves vagyok, Aspergeres autista, akinek más kommunikációs módszerei és igényei vannak mint a neurotipikus embereknek. Mindig is nagyon vágytam egy igazi, megsértő társra aki elfogadna úgy ahogy vagyok. Gyenge szociális készségekkel, de többször szerencsét próbáltam...
Vagy ez csak azért van, mert nekem nőként csak a férfiak egy nagyon specifikus rétege jön be és amellett hogy legyen jó pasi még van egy tipikus vibe és viselkedés meg bánásmód amit szeretek? Ha belegondolok hogy a nőkhöz is vonzódom, annyi lehetőség lenne Ha már...
Miért nem páciensekhez?
A Tinder alkalmazással ismerkedek és csak pár nagyon kövér, nem szép nő húzott jobbra. Ezek szerint ez lenne a szintem csak eddig nem tudtam róla? Én magam nem vagyok túlsúlyos. Ha ez a szintem lehet, hogy meggondolom, hogy kell-e ismerkedni és lehet inkább hanyagolom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!