Genetika sokkal többet számít mint ahogy mi azt
gondolnánk a társkeresésben?
Figyelt kérdés
Persze nyilván függ a személyiségtől az hogy mennyire akarsz tenni valamiért szerintem vannak olyan helyzetek amin nem tudsz javítani, ugyanis lehet hogy ezért maradsz örökké nő nélkül, egy nagyon alacsony testmagasság, egy nagyon kis méret lent, egy nagyon csúnya arcszerkezet és egyéb olyan tényezők amivel nem lehet mit kezdeni és nyilván így a születésed határozta meg hogy lesz e párod vagy nem
Én inkább azon flashelek amikor a nem épp jól kinéző haverjaim a fullos bigéket kecsegtetik bulikban aztán le vannak pattintva. Mondom haver, ez olyan, mintha ma kitalálnám hogy hegymászó leszek és egyből a Himalájára megyek, de a Kékestetőn se voltam soha…
aug. 6. 10:54
52/69 anonim válasza:
50: Ennek meg egyébként egy "haladó" szintje, amikor leírom, hogy nekem magamhoz hasonló jó lenne férfiban (ropi alkat, "fura" fej), erre jön, hogy de az már nem az én szintem, az már bőven magasabb polcon helyezkedik el, mint én. Köszi, tehát akkor még a hasonszőrűre se ácsingózzunk, menjünk eggyel, de inkább sokkal lejjebb...
aug. 6. 11:00
53/69 anonim válasza:
Egy férfi még mindig kompenzálhat, a nők érzelmekkel kötődhetnek csúnya férfihoz is. Ezzel szemben egy csúnya nőnek nincs esélye.
aug. 6. 11:03
54/69 anonim válasza:
50 én ezt csak akkor látom "működni", mikor valaki panaszkodik, hogy nem talál párt, rosszabb esetben "nem jut" neki nő és kiderül, hogy bőven magafölé lő. Ha valaki elfogadja az esélyeit és keresi azt, akivel boldog lehet nem hiszem, hogy bárki beleköt, vagy legalábbis nem látom a mindennapokban. Ha viszont hangosan siránkozik, akkor mit lehetne mondani? Nem érdem kérdése, tehát nem "nem érdemli meg", egyszerűen nem reális sok esetben. A támadás általában valamilyen reakció egy korábbi megnyilvánulásra.
aug. 6. 11:13
55/69 anonim válasza:
De hát itt pont azt hazudjak, hogy a nő nézhet ki bárhogy, lesz rá kereslet, hiszen nő, hiszen napi 50 megkeresés, kigyózó sorok stb. XD
aug. 6. 11:15
56/69 anonim válasza:
54: ezt adom. Azon én sosem szoktam kiakadni, ha vki magánál jobban kinéző embert szeretne, max. kicsit siránkozik néha, hogy szar az élet. De amikor hazudik arról, hogy a saját kategóriája alatt vagy felett keres vkit (pl. ez a hisztkirálynő, aki szerint a ropi testalkat takkra ugyanott van nőknél meg férfiaknál az objektív listán), amikor hisztizik, amikor felszínesezi azokat, akik nem jönnek vele össze, amikor energiavámpírkodik, az azért b...a az ember csőrét.
aug. 6. 11:16
57/69 anonim válasza:
31-es válaszom miért lett lepontozva? :D
aug. 6. 11:26
58/69 anonim válasza:
Azt nem tudom, de szerintem nagyot hozna rajta ha lefogyna. A karakteres arc vonzóbb a férfiaknál és szerintem neki a testsúlya igen csak benne van a "jol lakott napközis" kinézetben.
aug. 6. 11:30
59/69 anonim válasza:
Nyilván számít a genetika. Megkönnyíti vagy nehezíti a párkeresést.
Ha kaptál egy felettébb csúnya arcot, esetleg 160 cm vagy férfiként vagy 10 cm a méreted az megnehezíti a helyzetet.
De személyesen is ismerek mind 3-ra példát akinek van párja úgyhogy egyáltalán nem lehetetlen.
Komolyan bárki elhiszi, hogy ennyi milliárd ember pont a másikba szeretett bele??
Ha tényleg létezne nagy szerelem, meg ha mindenkinek csak pár ember felelne meg a sok milliárdból?
Akkor eleve sokkal több lenne a mixelt ember, mert nem a faluból ismerkednének,...
Számos társkeresőn fent vagyok évek óta de konkrétan semmi se történik. Igyekszem stílusosan öltözni is, bár szerintem nem ez a lenne a társkeresés fő célja, hogy ki hogy öltözik. Mire buknak a mai nők? 25/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!