Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt olyan veled hogy nagyon...

Volt olyan veled hogy nagyon régóta nem voltál együtt senkivel, de nagyon vágytál arra hogy párkapcsolatban legyél, ezért megalkudtál és olyannal jöttél össze aki nem tetszett, egész egyszerűen azért mert nem volt más opciód?

Figyelt kérdés

Röviden: Olyannal jöttél össze aki jutott (hogy végre legyen valakid),

Nem olyannal aki vonzott és könnyen beleszerelmesedhettél volna

aug. 6. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem.

Nem állt volna fel rá.

aug. 6. 17:11
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Nem verek át másokat.
aug. 6. 17:17
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Igen.
aug. 6. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Nem.

Te ebben a helyzetben vagy?

aug. 6. 17:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem. De szerencsére észhez térítettem magam időben.
aug. 6. 17:28
 6/12 anonim ***** válasza:
16%

A legtöbb ember képtelen elfogadni azt hogy olyannak ő nem kell , aki számára megfelelő lenne. Innentől meg mindenki tudja hogy mi a megoldás, dacoskodás, küszködni a hétköznapokkal, akinek nincs jó jövedelme az nem jut egyről a kettőre, párral viszont tudna tervezni.

Egyáltalán mit értünk az alatt hogy "nem tetszik" mert van amin lehet változtatni, és van amin csak nagy akaraterő és életmód váltás kell.

Rengeteg olyan párt látok akik össze sem illenek, egy példa az elmúlt hetekből, a nő csinos vékony, smink nem kell rá mert eleve természetesen is szép, gondoskodik az 1-2 gyerekről, a férje meg mackós, borostás vagy rövid szakállt visel.

Kívülállóként felteszed a kérdést, egy alig 160cm-es nő, és egy közel 180 magas nagy darab ember között hol van összefüggés. Talán ott hogy ez az értelmes nő társat választott, és nem kirakat bábut.

Ismerek beteg csajt aki ennek ellenére válogat, ahelyett hogy nyitna, ez elég lenne mert amúgy nincs gond vele, még ismerkedésbe sem kell fektetnie külön. Viszont ő elmar magától mindenkit aki közeledik, még azt is akikhez ő maga megy oda "barátkozni"

Látjuk hogy ki van már(26 éves) szülőkkel él, oda figyel magára, de egyszerűen nem tud mit kezdeni az élettel, nehezére esik beszélni a betegségről vagy nem tudom. és így múlik felette is az idő, ahelyett hogy erőt venne magán.

Elmondása alapján akarna ő jövőt tervezni, házasságot, de így?

Tehát rövidre zárva aki válogat úgy hogy senki nem áll sorban, ott sosem lesz előrelépés.

Azt kell felmérni, és tudatosítania az embereknek magukban hogy kik mennek oda hozzájuk, milyen emberek érdeklődnek felőlük, és ez sokat elmond.

Például én is tapasztaltam életem során hogy atletikus alkat mellett, olyan nő is próbált érdeklődést mutatni akin azért volt mit fogni, de nem az az egészségtelen kategória, és ebből volt pár alkalom régen is, jelenleg is.

Én meg mindig olyanokért küzdöttem akiknek szép volt az arca, max még a haja, a testükre meg nem fordítottak időt egyáltalán mert a vékonyságot napi 2 evéssel tartották....

aug. 6. 17:45
 7/12 anonim ***** válasza:
16%
Azért nagyon nem mindegy, hogy ezt a kérdést 20 vagy 50 évesen teszed-e fel, mert ha eltelt életed kb. fele már nem akkora a merités, tehát idősebben már racionálisabbnak kell lenni.
aug. 6. 18:18
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Teljesen mindegy hány évesen kérdezi, akkor sem szabad kihasználni és hülyíteni a másik embert.
aug. 6. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Te vagy az aki felesegül vett. Igaz-e? Bánod minden percét, hogy bele mentél. Azt meg főleg, hogy útálod maga érte. Nahát?! Elengedlek. Nem kell erőszakkal mellettem maradnod. Pá pá!
aug. 6. 20:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Dehogy volt. Ha nincs ideális jelölt, akkor kihasználom, hogy sokkal több szabadidőm van, mint kapcsolatban, olyankor szoktam valami tanfolyamra jelentkezni, új hobbikat kipróbálni, aktívabb vagyok, többet kísérletezgetek a külsőmmel, többet dolgozom, a szingli időszakaim a legproduktívabb, pörgősebb szakaszok, ki kell használni, mert kapcsolatban aztán jön a romantikázás, rengeteg közös program, közös punnyadás, ott nem tudok annyi minden mással foglalkozni :D
aug. 6. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Neten érdemes még valahol próbálkozni?

Badoo és társai nem jöttek be. Esetleg a hagyományos randi oldalak megérnek egy próbát vagy a facebook csoportok? F

Aki volt már “laza” kapcsolatban, mi a különbség számotokra egy komoly kapcsolathoz képest? Ha már a lazára jó, akkor miért nincs kimondva hogy...

Mikor elvileg bármilyen társas kapcsolatnak pont az lenne a lényege, hogy azt tudod érezni, hogy ő a nagy ő és soha senkit nem szerettél még így... akkor ilyen “összejárós” kapcsolatok hogy tudnak működni? Nem gáz, hogy nem tudod azt mondani a másiknak hogy mennyire...

Szorongással együtt is lehet párt találni?

Ez egy adottság, vannak emberek, akik ilyen típusúak és hajlamosak arra, hogy szorongjanak. A legtöbb pszichológus is azt mondja, akiktől olvastam, hogy nem az kell legyen a cél, hogy eltűnjön, hanem együtt kell élni vele. Ha valaki szorong amiatt, hogy nem tetszik a...

Ha nagyon nem vonzódsz valakihez, az végül is valamilyen szinten csak “hiszti”? Alapvetően szinte bárki képes lenne együtt lenni bárkivel? És nem...

Ma fura álmok hatására elgondolkodtam ezen. Én valamiért elég furcsán működöm, nagyon ritkán vonz valaki. És abból is vannak különböző változatok, van aki csak fizikailag, van aki fizikaliag és szellemileg is, van akinél a szerelem érzése dominál jobban. Akihez...

Lányok ti abbahagynátok egy fiúval az ismerkedést ha nagyon jól elbeszélgettek, jól érzitek együtt egymást de kiderül hogy a fiú még szűz?

Ez történt velem, nagyon jól kijöttunk egymással de elmondtam neki hogy még szűz vagyok, 27 évesen.

Hogyan feleditek el azokat akikkel nem lehettek együtt?

Nagyon, már-már mániákus módon tetszik egy nő, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem kellek neki. Ezért aztán nem is nyomultam, értek a jelekből is. Életemben ennyire nő még nem tetszett, (még az exeim sem) így nem tudom kiverni a fejemből. Mi erre a megoldás? Senki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!