Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan feltételezem, hogy a...

Jogosan feltételezem, hogy a kvázi felettesem akar tőlem valamit? Hogyan kellene kezelnem a helyzetet?

Figyelt kérdés

Igazából velem egyidős, ő is szingli, én is. Nem egész évben vagyunk kollégák, ezt a melót csak nyáron csináljuk, és az, hogy ki melyik csapatba van beosztva az folyamatosan változik kb hetente, ergo nem is folyamatosan ő a közvetlen vezetőm. Jelenleg mondjuk igen.

Ami azt illeti azt érzékeltem, hogy akar tőlem valamit, ami hát nem éppen baráti, vagy éppen kollegális viszony, még úgy sem, hogy itt a hierarchia inkább operatív működésért van, és szerintem nem én gondolom túl. Az van, hogy a mi csapatunk csinálja a területbejárást esti időszakban. Ezt bizonyos okokból kettesével kell csinálni minimum, jobban nem mennék bele az anonimitasomért. Ennek az lenne a lényege, hogy ott kellene ezt a körbejárást elsősorban csinálni, ahol azért vannak emberek. Ehhez képest egyrészt a járjuk körbe a területet című fantasztikus feladathoz mindig engem választ ki, hogy menjek vele, és a nagyobb része a terület azon részén történik, ahol nem nagyon van senki, akire tényleg rá kéne nézni, max elszórva egy-két biztonsági, akinek ott kell lennie. Konkrétan már zsinórban a negyedik napja vagyok abban a helyzetben, hogy az esti kettő körbejárást vele ejtem meg, kifejezetten az ő kérésére. És nem lenne muszáj mindig velem mászkálnia, választhatna mást is, de akkor is engem választ, ha van más könnyebben elérhető kolléga a közelében, inkább megkeres. Ja és mivel ő vezetőségi tagnak számít, nem gyalog, hanem quaddal, ergo mindig kialakul az a helyzet, hogy ülök hátul, és hát kapaszkodhatok belé. XD Nem kínos, egyébként jól eldumálunk, de arra már felvontam a szemöldököm, hogy az egyik alkalommal kaptam egy homlokpuszit a sráctól.

Ergo én ezekből azt veszem le, hogy akar tőlem valamit. Viszont nem igazán tudom, hogy mit kezdjek a helyzettel.

A munka miatti helyzet miatt vannak fenntartásaim, de ennyi. Ráadásul annak pár nap és vége, aztán jövőre fixen nem leszünk egy csapatban. Egyébként bejön, szimpatikus, szóval akár adhatnék is esélyt a dolognak, ha úgy van. Csak nekem nagyon meredek, hogy úgy ebben a helyzetben kezdeményezett, ha és amennyiben jól vettem le a jeleket.

aug. 24. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy ezt egy nő megérzi. Nézd tàvolról: többször téged választ, ölelgetheted legálisan, ad puszit a homlokodra. Melyik felettes csinál ilyet.

Szerintem jól érzed, van “valami”.

Viszont nagyon vigyázz! Ha ezek a dolgok folytatódnak, de nem tesz konkrét lépést (nem mondja ki, hogy tetszel vagy nem hív el randira), akkor sokàig ne hagyd magad! Tapasztalatból mondom, hogy egyik-másik pasinak ez elég, amíg nem találja meg álmai nőjét, aztán neked meg egy szót sem szól, mert “te értetted félre”.

Szóval, igen! Akar valamit. Ha kapcsolatot, akkor az hamar ki fog derülni!

aug. 24. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a kisfőnök megdugna, te hagynád, és jövő héten már nem is együtt dolgoztok.

Ha magadtól nem tudod eldönteni, hogy akarsz-e vele ismerkedni dobj fel egy pénzt.

Ha fej flörtölj vele, cseréljetek elérhetőséget.

Ha írás, sírás. Legyél vele hűvös, ha elkéri a kontaktod, mondd, hogy inkább nem, ha privátban rád ír rázd le.

aug. 24. 21:31
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 Sokáig ez úgysem tud elhúzódni, mert pár nap és idénre vége a melónak. Jövőre meg nem lesz a közvetlen felettesem, mert alapvetően nem abba a teambe szoktak beosztani.

#2 Igazából csak az böki a csőröm, hogy ennyire direktbe történik, és ezt szakmailag kifogásolhatónak tartom.

Minden más szempontból nyitott lennék az ismerkedésre.

aug. 24. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy nyári meló nem a szakmaiság magasfoka.

Máshol viszont nem találkozik veled, és ha nem reagálsz semmit kénytelen egyre direktebbnek lenni.

aug. 24. 23:26
 5/10 A kérdező kommentje:

#4 Ez a meló kicsit speciálisabb eset, maradjunk annyiban. :D

Nem az a bajom, hogy direktebbnek kell lennie, de ezt zavarjuk le egy elérhetőség cserével, meg egy munka utáni találkozó lebeszélésével. Csak ez a nagyon átlátszó, mindig én kísérjem, és legyek olyan helyzetbe hozva, hogy ölelgessem lehet, hogy felesleges, és nem pont ide illő. Nyilván feltűnt neki, hogy nem hátráltam ki, de na...

aug. 25. 00:14
 6/10 anonim ***** válasza:
21%
Uh, ez max dugni akar. Ilyen trotty, szekus meló a leírás alapján, eleve nem az agytrösztöket alkalmazzák, ez a tróger meg csak a phaszára húzna, mert amúgy semmi konkrétat nem óhajt. Egy menet, aztán többé egymást se látjátok. Neki oké. Kérdés neked is oké-e. Úgy érzem nem. Úgy korrekt, ha minimum rendesen randira hív. A puszit meg ne engedd neki, mi ez dedó? Kollégák vagytok, ez meg ilyen kisiskolás szint a dizsibe egy kólával a kezetekben. Most jelenleg azt várja mikor lesz a járgány ülésén egy nagy nedves folt, amit igennek vesz. Gáz a faszi.
aug. 25. 10:02
 7/10 A kérdező kommentje:

#6 Ez nagyon nem egy "trotty, szekus meló", csak mint mondtam, nem konkretizálok a felismerhetőség elkerülése végett. Alapvetően nem a terület körbejárása a dolga egyikünknek se, csak estefelé annak a teamnek, ahol vagyok/vagyunk, nem nagyon van jobb dolga, ezért egy részünk rá van állítva erre a feladatra.

Tbh afelől vannak kétségeim, hogy kalandot akarna. Beosztásából, és a szállások kialakításaból adódóan lehetetlen, ha vége, akkor meg go haza, és nagyon nem ugyanott lakunk. Csak ha akar valamit, akkor jó lenne, ha közölné. :D

aug. 25. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem mondod a kicsi száddal neki, hogy inkább kavézni vigyen el, mint körbejárni a pusztát.

Kellene neki valami visszajelzés azon felül is, hogy hagyod, hogy rángasson ide-oda.

aug. 25. 12:28
 9/10 A kérdező kommentje:

#8 Nem tudom, hogy túl nyomulós lenne-e, ha én vetném fel a randit. Na meg tőlem alapvetően távol áll, hogy első randira én hívjam meg a pasit.

Mondjuk jelenleg mentségére szóljon, hogy a munka miatt jelenleg itt van a nem igazán találkozunk és a körbejárjuk a pusztát opció.

aug. 25. 23:21
 10/10 anonim ***** válasza:

A második mondatot nem igazán tudom értelmezni.

A lényeg az, hogy neked tetszik ez a pasi, ő meg várja tőled a zöld lámpát.

Valahogy tovább kellene lépni és mivel te írod, hogy ő állandóan keresi a társaságod nagyon úgy néz ki, hogy ezt te nem reagálod le kb sehogy. És nem azért, mert elutasító lennél.

Valahogy hozd a tudtára, hogy te is akarsz tőle valamit. Ő már kimutatta feléd.

aug. 26. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet megvillantani az egzisztencia kártyát, ha egy 30-as férfi egy 20-as szép nőt akar, aki feltételezhetően utálja a munkáját és szegény?

Az a bizonyos nő történetesen szép és csinos, és egész biztosan nagy a konkurencia. Tehát bőséges a választéka férfiakból. Viszont azoknak a férfiaknak, feltételezhetően mindegyike mondhatni csóró. Egyik sem tudná anyagilag támogatni. Az is bizonyos, hogy a nőnek...

Feltételezhető, hogy többet akar mint beszélgetni, ha már a személyes teremben lép be?

Személyes tér ugye az mikor az ember önkéntelenül hátrál, ha valaki túl közel jön. Van egy idősebb pasi, aki folyton jön beszélgetni, de eléggé közel áll mindig hozzám miközben én dolgozom. Egyfajta szerelői munkát végzek, így kb 1m2-n kell mozognom, nem akadályoz,de...

A női "fordított logika"/ráutalás elve szerint, kapcsolatot akar? (lent kifejtem)

Elkezdtük firtatni, hogy fontosak vagyunk egymásnak és megjegyezte, hogy néha zavarban érzi magát, ha rám gondol. Aztán egy levelemre írta, hogy nem tud kapcsolatot ígérni nekem. Tette mindezt anélkül, hogy eddig nem beszéltünk kapcsolatról. Most akkor, valójában...

Ha egy kapcsolatban folyamatosan csaltak (legyen az akár a nő, akár a férfi), házasság után/miatt lesz változás?

Képes valaki ugyanabban a - feltételezem rossz, hiányos - kapcsolatban leállni? Vagy a szakítás lenne a legjobb megoldás?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!