Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adjam fel a párkeresést, vagy...

Adjam fel a párkeresést, vagy van remény egy ilyen kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Egy ideje azon gondolkodom, hogy érdemes-e egyáltalán tovább keresnem, mert meglehetősen sajátos elképzeléseim vannak arról, milyen kapcsolatban tudnám igazán jól érezni magam.

Például kifejezetten vonzanak az age gap kapcsolatok, akár egy nálam kb. 10 évvel fiatalabb nővel is. Ez önmagában viszont nem kizáró feltétel, mert számomra sokkal fontosabb, hogy valaki adjon magára, törődjön az egészségével és igényes legyen önmagára.

Ami viszont nehezebben elengedhető számomra, az egy bizonyos mentalitás. Nem igazán vonz az a nő, aki erősen követi a divatot vagy túlságosan foglalkozik azzal, hogy „mit illik” és mit gondolnak róla mások. Sokkal inkább egy önazonos, egyéniségét szabadon kifejező nőt tudnék elképzelni magam mellett.

Én magam is elég szokatlanul öltözködöm, és nem különösebben érdekel mások véleménye. Azt is nagyon élvezném, ha a párommal lenne egy olyan játékos dinamika, hogy időnként én állítom össze neki a ruháit, akár teljes szetteket választok neki és meg is veszem ezeket. Számomra ez nem arról szólna, hogy megmondom neki, mit viselhet, hanem arról, hogy ő élvezi, hogy rám bízza ezt, én pedig élvezem, hogy kreatívan kifejezhetem magam rajta keresztül. Természetesen csak addig, amíg ez neki is öröm.

A problémám az, hogy eddig még soha nem találkoztam olyan nővel, akit ez valóban vonzott volna, és emiatt néha azt érzem, hogy talán túl szűk az, amit keresek.

Szerintetek van reális esély arra, hogy találjak egy ilyen gondolkodású nőt, és érdemes tovább keresnem, vagy jobb lenne elengednem ezeket az elképzeléseket és kompromisszumot kötnöm?

Nem az érdekel, hogy „mindenki talál valakit”, hanem tényleg az, hogy mennyire reális szerintetek egy ilyen kapcsolat.

szept. 2. 09:51
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem reális..attól függ neked milyen a stílusod és milyen szettet állítanál össze a hölgynek..itt inkább a hasonló izlésen van a hangsúly..ha pl nekem egy krém /fehér gucci szettet választasz szivesen felveszem😅 viccet félretéve szóval hogy nagyon hasonló gondolkodás életvitelűnek kell hogy legyetek..de szerintem annyi féle fura ember van a világon ..van aki pl imádja a kígyókat és úgy is néz ki..szóval miért pont te ne talalnád meg a párod ?csak lehet nem jó közegben keresel
szept. 2. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem reménytelen.

Nekem is a fiatalabbak jönnek be, és azért nem extrém nehéz találni valakit. Mondjuk 10 év korkülönbség esetén azért nem mindegy, hogy 20 vagy-e, vagy 40, de mondjuk úgy, hogy nagykorú nőknél nem olyan nehéz találni olyat, aki egy 10 évvel idősebbel járna.

Az sem hű, de ritka, hogy valaki egyedi lenne, és nem a divat lenne nála az irányadó. Szóval eddig szerintem egyáltalán nem lehetetlen.

A ruhavásárlós játék meg... ki tudja. Én már láttam olyan nőt, akit az izgatott fel, ha a pasija szabta meg neki az ilyen mindennapi dolgokat.

szept. 2. 10:36
 3/6 David.K82 ***** válasza:
53%

Három faktor, amit jó lenne, ha megosztanál a pontosabb diagnózisért:

- Életkor,

- önmagadat 10-ből hánynak gondolod,

- mi volt eddig a legkomolyabb kapcsolatod.

====

Az Age-gap 40 felett, főleg ha gyereket szeretnél, szinte elkerülhetetlen. 35+ felett nagyon kevés gyermektelen nő van, aki akar is gyereket még ráadásul.

Az általad említett öltözködés/fétis elvárás sokadlagos és gondolom a selection-bias miatt van, mert az ilyen nők látványosak. A szolid nők viszont nem mennének bele az öltöztetésbe. A te célcsoportod kb. 1%-a az egyedülálló nőknek.

Vedd azt is figyelembe, hogy a mainstream értelmezés szerint az ilyen öltöztető férfiakat a nők melegnek hiszik.

Ha társ létezése fontosabb, mint az öltözés, a kompromisszum elkerülhetetlen lesz.

szept. 3. 11:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves Dávid.K28, én 36 éves vagyok 10-es skálán 7 esnek mondanám magam, legkomolyabb kapcsolatom nem mondható túl komolynak 4 hónap volt, visoznt egyszer egy toxikus kapcsolatban voltam egy nővel 3 évig de ez ilyen hivatalosan nem voltunk együtt kapcsolat volt csak úgy mond az én részemről makacs udvarlás az ő részéről meg kihasználás, elvakult voltam vele kapcsolatban. Gyereket nem szeretnék, ha persze a barátnő jelöltnek van egy az nem zavar de azért ne három legyen külön apáktól. A társ létezése sázmomra úgy fontos hogy kiegészétjük egymást és nem úgy, hogy én áldozatokat hozok és ő nem viszonozza ezt.
szept. 3. 17:06
 5/6 David.K82 ***** válasza:
53%

#4 (kérdező)

Értem. A nők alapból adnak arra, hogy néznek ki és mások mit gondolnak erről. Nagyon introvertáltnak kell lenni ahhoz, vagy éppen sztoikusnak az ellenkezőjéhez. Ez nagyon ritka, inkább fiúsabb nőkre jellemző. 1%. Vagyis a majdnem biztosan le kell mondanod erről az öltözködési kitételről.

A 7/10-eseknek jelentős sikere van online, viszont pont az alkalmizók körében elsősorban, ami nálad probléma lenne.

A három éves obszesszió viszont nem túl jó jel. Azt mutatja, hajlandó vagy túl sokat feladni és áldozni a semmiért. Ha csak ilyen nők állnak veled szóba, aktívan kerülni kell.

Amúgy meg a rendes, visszafogott, kedves nőből nagyon kevés maradt. Aki volt, elkelt.

Az eloszlás és sűrűség manapság nagyon rossz, szóval ha amúgy kapsz figyelmet nőktől, akkor le kell mondanod az öltözködős elvárásaidról és hamarabb tovább kell álnod egy asszimmetrikus, kihasználó nő esetén.

szept. 4. 09:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem kapok figyelmet a nőktől vagy csak túl autista vagyok hozzá hogy le essen ha küldik a jeleket, mondjuk túl sokat sem mozdulok ki mert antiszociális vagyok. Amúgy nem vissza fogott rendes kedves nőt keresek hanem extrémet kihivót vagányat, úgy is mondhatjuk punkot, nem stilus irányzatban hanem jellemben, legyen polgár pukkasztó stb, nem azt szeretném ha egy szende szüz lenne melettem csak azt, hogy hűséges legyen, és viszonozza az érzéseim ne csak kihasnzálja azokat.
szept. 4. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Talán én vagyok "ő"?

Komoly és hosszútávú kapcsolatot keresnék, amelyben kölcsönösen megtalálható a tisztelet és a hűség. Már elegem lett a játszmákból és az örökös drámákból. Lehet erre kevés esély van, de a közösségi média és társkeresők kizárva számomra. Anonim oldalon talán még vannak...

Létezik Karácsonyi csoda? Képes az ember a lehetetlen helyzetből boldogan kijönni?

Boldog Karácsonyt "Aranyvarangy"! Szeretlek és szeretni is foglak míg élek,annak ellenére amiket mondtunk egymásnak,mégha soha többet nem is beszélünk. "Inkább egyedül,mint bárki mással aki nem Te vagy" Mond, Te is így érzel? Ölel,egy Dinka

Szeretnék már tényleg komolyan ismerkedni. Van még remény?

Írtam már ki kérdést, de olyanok írogattak napokig, akikre már bánom, hogy az idom pazaroltam. Igen, Győr-Sopron megyében élek, szóval ezt számolja bele az üzenetébe az, aki ír. Még hiszem, hogy 36 évesen is van esély....

Milyen egy borderline szindrómás (vagy személyiségzavaros) férfival együtt élni? Lehet javítani a helyzeten, vagy nincs remény?

Elég furcsa megnyilvánulásai vannak. Gyakran gondolkodom a szakításon, de valahogy nem tudok mégsem végleg leválni róla. Barátnak kiválónak tűnik, nagyon okos tanácsai vannak. Jó meglátásai.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!