Goth stílusú lányok, ti ismerkednétek, netán össze is jönnétek "átlagos" pasival, vagy feltétlenül neki is gothnak kell lennie?

válasza:Én sem vagyok átlagos, szóval nekem sem kell átlagos. :)
23N

válasza:Nem kell gothnak, punknak, metalheadnek, emonak, rockernek lennie. Semmi garancia rá, hogy ettől jobb kémia vagy összhang lesz.
Attól, hogy valaki nem úgy öltözködik, mint én vagy nem ugyanazokat a zenéket hallgatja, mint én, meg nem feltétlenül egy semmitmondó tucat ember.
25N

válasza:

válasza:

válasza:Aki őszintén érdeklődik irántam, - és nem csak azért csapja nekem a szelet,
mert éppen goth csaj mániája van - feltételezem, hogy nem átlagos.
Ahogyan én sem egy két lábon járó karikatúra vagyok, másról sem feltételezem ezt vakon. Nyilván a kémia és rengeteg más tényező dönti el két ember sorsát, nem az. Csak az első lépcsőfok az, hogy megkedvelik-e egymást.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom sok lányt az ilyen pasik nem érdekelnek, de hátha😀
Sziasztok duci illetve olyan lányokkal ismerkednék, akiket nem zavar hogy nagyobbak az átlagnál. Én szeretem hogyha egy lányon lehet mit fogni,nekem ez nem fétis hanem érdeklődés/szerelem. Én 20 éves vagyok,190+cm magas,normál testalkatú vagyok de járok...
A normális válaszokat előre is köszönöm!
Nem szeretem a mai kultúrát, a lányok 60%-nak a bulizás, pasizás, őrültködés a mindene. Azzal töltik a napjukat, hogy sminkelik magukat, hajat mosnak, megcsináltatják a körmüket, meg döngetik a szar zenéket, pl Azahriah és nem csinálnak semmi értelmeset! Én inkább a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!