Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Goth stílusú lányok, ti...

Goth stílusú lányok, ti ismerkednétek, netán össze is jönnétek "átlagos" pasival, vagy feltétlenül neki is gothnak kell lennie?

Figyelt kérdés
szept. 2. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

Én sem vagyok átlagos, szóval nekem sem kell átlagos. :)

23N

szept. 2. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell gothnak, punknak, metalheadnek, emonak, rockernek lennie. Semmi garancia rá, hogy ettől jobb kémia vagy összhang lesz.

Attól, hogy valaki nem úgy öltözködik, mint én vagy nem ugyanazokat a zenéket hallgatja, mint én, meg nem feltétlenül egy semmitmondó tucat ember.

25N

szept. 2. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
1. Dehogynem vagytok átlagosak. Különben miért lennétek itt?
szept. 3. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3 Ez az oldal mindenféle extrém neurológiai és pszichológiai esettanulmánynak a gyűjtőhelye, szerintem ezek közé beférünk mi is.
szept. 3. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki őszintén érdeklődik irántam, - és nem csak azért csapja nekem a szelet,

mert éppen goth csaj mániája van - feltételezem, hogy nem átlagos.

Ahogyan én sem egy két lábon járó karikatúra vagyok, másról sem feltételezem ezt vakon. Nyilván a kémia és rengeteg más tényező dönti el két ember sorsát, nem az. Csak az első lépcsőfok az, hogy megkedvelik-e egymást.

tegnapelőtt 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
* Nyilván a kémia és rengeteg más tényező dönti el két ember sorsát. Csak az első lépcsőfok az, hogy megkedvelik-e egymást.
tegnapelőtt 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Ducibb vagy plusz kilós lányokkal ismerkednék. Lenne kedvetek ismerkedni?

Sziasztok duci illetve olyan lányokkal ismerkednék, akiket nem zavar hogy nagyobbak az átlagnál. Én szeretem hogyha egy lányon lehet mit fogni,nekem ez nem fétis hanem érdeklődés/szerelem. Én 20 éves vagyok,190+cm magas,normál testalkatú vagyok de járok...

Lányok, valaki ismerkedne tök átlagos, tradícionális értékrenddel rendelkező férfival? Vagy ez már tényleg minden nőnek unalmas?

Nem szeretem a mai kultúrát, a lányok 60%-nak a bulizás, pasizás, őrültködés a mindene. Azzal töltik a napjukat, hogy sminkelik magukat, hajat mosnak, megcsináltatják a körmüket, meg döngetik a szar zenéket, pl Azahriah és nem csinálnak semmi értelmeset! Én inkább a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!