Ismerkedés során, kb. mikor lenne érdemes elmondani a másik félnek, hogy colitis ulcerosám van?

válasza:

válasza:Esetleg kicsit érthetőbben, köznapi kifejezéssel mond el, hogy mi a bajod, mert a többség nem beszél latinul és csak mert nem nevezed normálisan "fekélyes vakbélgyulladásnak", kicsit sem tűnik menőbbnek vagy kevésbé problémának.
És az sem működik ezzel, hogy úgy tüntesd fel, mint valami egzotikus ritka betegséget.

válasza:2,3.
Olyan vastagbélgyulladás amikor naponta sokszor mész wcre

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lelki, vagy genetikai oka van?
Nem vagyok képes alkalmas ezekre a tükrözéses vizsgálatokra egyszer volt de majdhogynem lefordultam onnan a vizsgáló helyről. Az is gyomor tükrözés volt akkoriban akkortájt. Nem is eszek fűszeres zsíros ételt sem szénsavas üdítőitalt nem iszok leszoktam én már arról...
Akinek colitise van (fekélyes vastagbélgyulladás), nektek sikerült hosszú időre teljes tünetmentességet elérni, hogy teljes életet élhessetek? Miket tapasztaltatok a gyógyszerek kapcsán?
2,5 hete tartó váltakozó hasmenés székrekedés problémám van. 2026.02.10-én volt egy hígabb székletem, másnap több, harmadnap 20-nál is többször voltam, az utolsó 4-5 alkalommal véres volt. Kaptam infúziót a kiszáradásra. A labor alapján elvileg vírus. De! Lassan...
És mióta tudják kezelni?
Panik nyugtalansag folyamat csak dohanyzok nem köt le semmi nagyon durvan megterhelő már
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!