Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés során, kb. mikor...

Ismerkedés során, kb. mikor lenne érdemes elmondani a másik félnek, hogy colitis ulcerosám van?

Figyelt kérdés
Rendes életet élek, szedek gyógyszereket, és két hetente injekcióval szúrom magam, így a tünetmentes időszak kitolható. Viszont van, mikor aktivizálódik, és olyankor 15-20-szor is elmegyek egy nap a mosdóba. Időnként fájdalmakkal jár, viszont próbálok nem a betegség háta mögé bújni, azaz eljárok dolgozni, próbálok folyamatosan fejlődni és karriert építeni.
szept. 2. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Legelején. Nem mindenkinek ilyen társra van szüksége.
szept. 2. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Esetleg kicsit érthetőbben, köznapi kifejezéssel mond el, hogy mi a bajod, mert a többség nem beszél latinul és csak mert nem nevezed normálisan "fekélyes vakbélgyulladásnak", kicsit sem tűnik menőbbnek vagy kevésbé problémának.

És az sem működik ezzel, hogy úgy tüntesd fel, mint valami egzotikus ritka betegséget.

szept. 2. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Az mi?
szept. 2. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2,3.

Olyan vastagbélgyulladás amikor naponta sokszor mész wcre

szept. 2. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem érdemes elmondani minél előbb, nem biztos, hogy valaki jól tudja kezelni. Ettől függetlenül semmivel sem kevésbé szerethető az, aki krónikus beteg, van, akinek nem lesz gond.
szept. 2. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából senkinek semmi köze ahhoz, ki hányszor, miért megy wcre egy nap. Én sem beszélem meg a férjemmel, hogyha kimegyek a mosdóba, hányszor pisilek, kakilok :D nem mindegy?
szept. 2. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Elején. Vagy írogatás közben, vagy első, második randin. Bár kétlem, hogy ez a betegség bárkit visszatartana. Te egy kicsit gyakrabban jársz wc-re néha, nagy ügy. Elég sokan szednek gyógyszert, aki pl cukros az élni se tud az inzulinja nélkül és még a kajára is figyelnie kell.
szept. 3. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:
23%
15-20x mész el a mosdóba, én vibrátorral sem tudok egyszer sem vagy csak nagyon nehezen
szept. 3. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

A colitis ulcerosának mi az oka?

Lelki, vagy genetikai oka van?

Állandóan állandó jelleggel kínlódok szenvedek itt az emésztőrendszeri emésztőszervi betegségekkel hasmenés puffadás böfögés szellentés legfőképp...

Nem vagyok képes alkalmas ezekre a tükrözéses vizsgálatokra egyszer volt de majdhogynem lefordultam onnan a vizsgáló helyről. Az is gyomor tükrözés volt akkoriban akkortájt. Nem is eszek fűszeres zsíros ételt sem szénsavas üdítőitalt nem iszok leszoktam én már arról...

Colitis ulcerosa-sok (fekélyes vastagbélgyulladás), sikerült gyógyszeres és egyéb kezeléssel tünetmentességet elérni?

Akinek colitise van (fekélyes vastagbélgyulladás), nektek sikerült hosszú időre teljes tünetmentességet elérni, hogy teljes életet élhessetek? Miket tapasztaltatok a gyógyszerek kapcsán?

Bélbetegség vagy sima hasmenés?

2,5 hete tartó váltakozó hasmenés székrekedés problémám van. 2026.02.10-én volt egy hígabb székletem, másnap több, harmadnap 20-nál is többször voltam, az utolsó 4-5 alkalommal véres volt. Kaptam infúziót a kiszáradásra. A labor alapján elvileg vírus. De! Lassan...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!