Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőknél 41 éves nem...

Társkeresőknél 41 éves nem túl helyes férfiként reális a keresett korosztály a 26 és 36 közöttiek?

Figyelt kérdés
Ez reális korosztály hozzám?
szept. 2. 20:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
35-45 inkább
szept. 2. 21:03
 2/24 anonim ***** válasza:
38%
26 es 36 kozott a noknel is van "nem tul helyes"
szept. 2. 21:04
 3/24 anonim ***** válasza:
76%
inkabbb 35 folott keresgelj. Amugy miert fontos.neked, hogy 36.alatti legyen?
szept. 2. 21:06
 4/24 Noren1989 ***** válasza:
87%
Nem, nem reális.
szept. 2. 21:11
 5/24 anonim ***** válasza:
76%

Nem reális. Huszonévesek nem állnak le egy átlag alatti negyvenessel. Átlag fölöttivel is neccesen, ott már kitartottság meg apakomplexus is játszik.

36-46 a reális korosztálysávod.

szept. 2. 21:14
 6/24 anonim ***** válasza:
15%
Én 50 évesen szoktam 20-25 év közötti lánnyal
szept. 2. 21:17
 7/24 anonim ***** válasza:
82%
30 ala nem kellene lemenned.
szept. 2. 22:10
 8/24 anonim ***** válasza:
37%

"Huszonévesek nem állnak le egy átlag alatti negyvenessel."

hát az én ismerősi körömben leállnak. általában kövérek, csúnyák, és minél gyorsabban le akarnak horgonyozni egy olyan pasi mellett, akinek 1) megfelelnek így is 2) viszonylag jó az egzisztenciája.

szept. 2. 22:35
 9/24 anonim ***** válasza:
42%
(és rövidesen potyogtatják is a gyerekeket)
szept. 2. 22:36
 10/24 anonim ***** válasza:
55%

De egy szép huszonéves nő nem áll le negyvenessel, maximum ha annak van sok pénze és tud olyan életet finanszírozni ami Insta kompatibilis és amire a nő vágyik. Gyerektelen szép nők nem jönnek össze ezek hiánya nélkül negyvenessel. Ha meg igen, akkor nagyon elbsztam valamit mert 31 évesen nem kellek senkinek se xD

szept. 2. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Társkeresőkön kinek milyen tapasztalata van a 22-34 eves korosztályban?

Randik milyenek voltak, felfogásban milyenek voltak, mennyire voltak élőben olyanok mint a képeken, pozitív vagy negatív csalódás, mi volt a randi program, volt-e csók vagy érintés?

Az lehet hogy társkeresőkön azért koptat le a huszonéves korosztály,mert képeim alapján rendesnek és kedvesnek mondanak?

Idáig már több nőtől is megkaptam hogy a képeim alapján rendes és kedves,aranyos embernek lehetek. Már nem egy olyan nő volt akik vagy eltűntek egy idő után vagy mindenféle olcsó kifogással jöttek a randi előtt. Például hogy most magára akar koncentrálni és nem akar...

Tudnátok ajánlani társkeresőket ahol a korosztályommal lehet ismerkedni?

(27 leszek nemsoká, férfi vagyok. Tinder kizárva, badoo és twoo is.

Mit gondoltok a lazább típusú társkeresőkön (Badoo, Tinder, Csajokéspasik) fent lévő idősebb korosztályú emberekről?

Mondjuk 40 éves kor felett. Nem "öregek" ők már ehhez? Azzal természetesen semmi gond nincs, ha a komolyabb társkeresőkön vannak fent - pl. Randivonal, Love.hu, Párom.hu -, de kicsit gáznak gondolom a Tinderen, Badoo-n való próbálkozást a részükről. Nem ritka ráadásul,...

Melyek a legjobb online társkeresők 18-24 korosztálynak?

Tinder, Csajokéspasik, Randivonal? Vagy más?

A 18-25 éves korosztály melyik társkeresőkön van jelen nagy számban?

Néztem pár oldalt, de úgy érzem azon alig vannak fiatalok. Én meg legszívesebben 18-22 éves lányokkal ismerkednék. 23/F

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!